Щaстливи сладурани,ще са през НОЕМВРИ мами!

• 15 706
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро слънчеви момичета Hug
Закусчица от мен с пожелание за страхотен ден bouquet

Честити розови терлички на Валичка,Кики и Василенка Hug
А Бела мисля че беше писала,че сега в петък ще излязат резултатите newsm78 Ще чакаме да пише и да са хубави новините Praynig Бела с теб сме!!! Hug
Dulce Pontes добре дошла и дано всички проблеми който си имала да останат зад гърба ти!!Да се радваш на здраво сладко бебче през ноември!  bouquet
Боянка консултирай се пак с лекаря,щом имаш някакви съмнения Naughty Каквото и да ти кажем най-добре е да го направиш,а пък и след като имаш болки и прерязвания.Само бъди спокойна и не се претоварвай Hug
Стейси лесно е да ти кажем да не се тревожиш,но на твое място всяка една от нас би имала притеснения.Но найстина се старай да не мислиш лоши неща,опитвай се да мислиш позитивно,и да прогонваш притесненията.  bouquetТака и на таткото ще му пращаш позитвна енергия Peace
Хееееей поувлякох се в писане а? fiuuuuuu Спокоен ден,прохладен и незабравяйте да се усмихвате Hug

# 166
Много сме ранобудните днес Laughing Laughing Laughing
Бела стискаме палците за петък Peace
mia_aurora   мерси за закуската,изглежда хубава,ама аз съм на овесени ядки. Peace

Айе отивад да се оправям,че работата ме зове Whistling А как не ми се ходи вече....
Лек ден ва всички!

# 167
Ние ставахме в 1, 3, 5 и 6 сутринта  Tired
Въпреки това - Добро утро  Hug
Катерина заповядай тогава  Mr. Green
Бела писа за резултатите в петък, но аз неможах да разбера за кой точно става въпрос. Мисля този трябва да е, надявам се скоро да се похвали с хубави новини.
За количките ще си караме със старата най-вероятно, но по принцип много ми харесват на Casual Play. Но само за летен вариант, защото много се оскъпява с кош за новородено и други аксесоари.

# 168
  • София, Борово
добро утро на всички!
Четох по диагонал и моя да бъда извинена, ако съм пропуснала нещо.
За контракциите - моите не са болезнени, но са доста странни... една контракция е по цял ден... корема ми е като изтръпнал, твърд и тежък... такива бяха и с предишната ми бременност.
Честито на всички, които са узнали пола на бебките си.
Аз да ви кажа тази сутрин се събудих стресната, че съм забравила да отида на ехо-кардиография на 29.06.09 г.... Embarassed толкова чаках за този час и така да го забравя...
Хубав ден на всички  bouquet

# 169
Здравейте! Реших и аз да се включа във форума за ноемврийските мами, т. като и аз съм една от вас!  Wink Терминът ми е на 18. ноември, скоро ще вляза в пети месец. За сега се чувствам добре, ужасното гадене отмина, умората почти я няма (поне не е в същия вариант като през първите три месеца!), а и вече съм по-спокойна! Сватбата мина преди две седмици и вече нямаме притеснения относно всякакви организирания и подготовки!  Whistling
И така, ще следя форума и ще се включвам!  Grinning

# 170
la belle,аз бях на ФМ мин.седмица и ми взе 50,80 не съм плащала никога,но това няма значение,като знам колко съм чакала това бебче и,че благодарение на д-р Бойчев сега изпитвам тази радост на бременноста preggo

# 171
добро утро на всички, честито на всички разбрали пола на бебето си, да са ви живи и здрави! И аз с нетърпение очаквам новини от Бела, дано наистина всичко бъде наред.
mia_aurora, благодаря за хубавата закусчича...ммм...
Аз днес пак пуснах урина и сега очаквам да видим отнов ли резултатът за белтъците в урината ще бъде /+/, та утре да ги нося на доки, да видим какво следва Sad дано все пак днес е /-/, ако ли не, моля се да не е нещо сериозно.
wassilena, благородно ти завиждам, че ще имате момиченце Simple Smile, защото ние пък с моят съпруг искаме момиченце, не че имаме кой знае какви предпочитания, но идвамата клоним към женско Simple Smile, но понеже нашето бебе е голям инат, вероятно на баша си, а може би и на майка си  Joy, все още не сеп оказва, следващата седмица съм на ФМ, дано тогава вече се види какво ще е, но наистина в краен случай, каквото ще да е, само да имаме живи и здрави бебета - всички ние!
На всички ви желая хубав и весел ден, ако не е лудница в офиса, ще се включа отново по-късно и по въпроса зак оличките, още доникъде не сме я докарали Sad
Знае ли някой в Пловдив къде на място има голям избор колички, освен във Вис Виталис? Все ми се иска на място да си ги огледам, а не така онлайн.

# 172
sunflower-mv, добре дошла при нас! Ще ти хареса тук повярвай ми, всички са много отзивчиви и позитивни!   bouquet

# 173
Добро утро!

Сънфлауър, добре дошла!  bouquet

Ди, много неприятно това, че си си забравила часа, дано успеят да те вместят скоро. Понеже и аз много забравям, телефона ми е пълен с напомнителни бележки за какво ли не, а по бюрото ми са разпръснати малоумки навсякъде, като най-важната е щипната с една щипка пред очите... ooooh!

Относно количките, оказа се, че Джейн Слалом Про-то няма да влиза в миниатюрния ни асансьора, а вариант влачене по стълби.... Naughty Набелязала съм си и други модели, ще видим, в края на краищата коя ще е.....

Аз също получавам контракции, които са по-скоро неприятни отколкото болезнени....корема ми се втвърдява и като че ли натежава...много досадно Confused

Беба си подритва и подбутва порядъчно, дори татето видя как ми подскочи корема от по-силно шутче.... Mr. Green

Честити розови и сини гащенца  Hug

Желая лек и приятен ден....налага се да се връщам на тръстиката  Tired ( а как ме мързиии )

Hug  bouquet

# 174
здравейте момичета,
мина и моята ФМ. Всичко е наред, доц. Томова обстойно всичко огледа, потвърди че е момиченце. Дадоха ми и диск, но в него освен снимки и avi файлове има и някакви mvl файлове, които не мога да отворя. Ако някой знае с каква програма да ги стартирам, ще съм благодарна. sunflower добре дошла.
Усмихнат ден и много настроение на всички.

# 175
Честитона всички узнали пола на бебчетата си  Hug
sunflower-mv добре дошла в ноемврийските редици-лека и безпроблемна бременност ти пожелавам.Дай малко повечко инфо за теб,за да те впише mia_aurora на първа страничка.
Аз в петък съм на ФМ в Плевен и се моля всичко да е наред с бебка Praynig Ще се отчета сигурно чак в понеделник,защото с милото сме решили да поостанем там малко Party Тогава ще попитам лекаря и за движенията,че аз още нищо не съм усетила  Cry
Моля се за хубави новини от Бела baby_neutral Дано всичко е наред с бебето baby_neutral

# 176
  • в ябълковата градина
Добро утро и от мен!
За контракциите, мисля,
че неболезнените са нормални
и няма нищо притеснително.
Само ако са придружени с прорязващи
болки, болки в кръста, трябва да се потърси лекар.

http://fema-bg.com/index.php?m=1233

# 177
ДОБРО УТРО!!!!!!

анитка - КЪДЕ Е ТОВА 50,80 ЗА ФЕТАЛНА??

# 178
klodia,казвам,че съм платила 50лв, за ФМ,а 80 не съм плащала,отговарях на la belle,защото ходим при един и същ лекар в Тутракан

# 179
Ани - аха попитах защото сега ще ходя в Света София и ми казаха че е 80 кинта

Общи условия

Активация на акаунт