Щaстливи сладурани,ще са през НОЕМВРИ мами!

• 15 713
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте

много отдавна не съм писала, но имах разни проблеми и не исках да ви притеснявам.
Бях в болница за задържане и вече почти 2 месеца съм си в къщи и пазя дивана.  ooooh!
Как се случи това, изобщо не знам.... първата бременност работих и в 9 месец, а сега съм закотвена в къщи за едно легло и така ще си изкарам до края. Но пък не е зле, имах нужда от почивка. Винаги съм се занимавала със сто неща едновременно, не се спирах и за минута. А сега си е направо рай, чета книги по цял ден, лежа си и нищо не правя....
Мъжо, чисти, глади и готви  Mr. Green а майка ми гледа детето в нейната къща и идват на свиждане при мен.

Термина ми е 07.11.2009г. засега не се знае пола, но на 16.07 съм на прегледи и би трябвало да се види.

bearteddy - много хубава количка сте си купили. Моята е същата от първото дете, после отгледа още две бебета на приятели и сега живот и здраве пак нея ще ползвам. Засега 3 бебета се минали през нея и пак изглежда перфектно, няма нищо скъсано, счупено и петносано. Всички са много доволни от нея.

ФМ си е като нормален преглед с видеозон. Гледа се през корема. За нас непросветените няма никаква разлика на екрана, може и да видиш нещо ако ти кажат къде и какво гледат, но си е черно бяло и нищо не се разбира. Виж лекарите си разбират и ти казват какво са видели.

А за другите покупки, по-големите ги имам от първото дете и не възнамерявам да купувам нищо друго освен залъгалки, шишета и дрехи и то ако е момче.

klem4e - честити сини гащи

По отношение на мърдането на бебето, аз усещам моя побутвач от около месец. Не броя колко пъти съм го усетила, но общо взето е целодневно. Вече дори и с ръка се усеща и сега го дебнем с мъж ми и той да го усети.

# 136
  • София
здравейте днес отново, благодаря на всички от вас, който ме подкрепиха и успокоиха.

ще си пия антибиотиците и ще си мисля хубави неща.
лек ден и  Hug

# 137
Здравейте отново момичета, имам нужда от помощ и съвет, преди около час ми излязоха резултатите от редовните изследвания - кръв и урина, белтъкът ми се оказа положителен /+/, бих искала да попитам това много ли е страшно, вреди ли на плода, ако няко от вас се се сблъсквала с подобен проблем, моля, нека ми пише. Довечера ще нося резултатите на гинеколога, но смятам да повторя урината, тъй като не я направих на първа урина, още повече не веднага след тоалет, което може би до някаква степен е повлияло. Сега си купих стерилна чашка и утре сутрин ще повторя всичко, но от вкъщи. Моля, ако някой има мнение или съвет, приемам на драго сърце!

# 138
omana  Hug скорошно оздарвяване и се пази и си почивай Wink
Добре дошла slun4o777,леко бременене,и здраво бебче през ноември Hug
Надето хайде приятна почивка и спокойна,и ти ще ни липсваш. Hug
Дени не се шашкай за бебче те нали спинкат затова не ги усещаме често.Както каза Мария,сега в по ранен етап се усещат по малко.
Клемче честит ти мъж Hug stork-boy

# 139
 welcome Добре дошли,нови мамчета,на всички болни-бързо оздравяване,много е хубаво,че тук се обсъжда всичко,ето аз уж си харесах легло,а като ви го показах се оказа,че няма да ми е удобно щом не му са маха преградката,сега ще се преориентирам към някое подобно,но с подвижна преградка smile3503,а пък цените в София на 3 и 4Д са......... smile3516,аз съм ходила в Св.Лазар и ми вземаха по 80лв. за 3Д,а в Тутракан е 30лв. newsm10

# 140
Ей, здравейте и от мен.
Днес миа и моята ФМ, всичко е наред. Имам си розови гащиииии stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl
Много съм щастлива,направо нямам думи. Ама ако знаете бебка колко ме риташе докато ме гледаха.Явно наистина чуват ултразвука.В събота бях на лекция на списание 9 месеца.И там казаха че сега бебето има вече развито средно ухо и съответно слух, и че звука от ултразвука го усещал като от кацащ или излизтащ самолет. А аз се чудех защо доки ми каза че 5 -и и 8-и месец ехограф ще правим.
Ами какво стана с BELLA наистина. Искрено се надявам всичко да е наред.
Стискам палци на всичко, които са на прегледи.
И съм много благодарна за всички линкове за количките,много се чудим и ние и още не сме решили каква да бъде, особено с този ограничен бюджет от 200-300 лева.
Хубава вечер от мен.

# 141
Dulce Pontes, от все сърце ви пожелавам проблемите, които сте имали да ви останат зад гърба  Hug Със сигурност не ти е лесно по цял ден да си вкъщи, но заради бебока си заслужава човек да изтърпи всичко  Heart Eyes

Величка, честита ви госпожица   bouquet

Да ви кажа и аз се питам какво става с Бела, но не посмях да пиша... Дано всичко да е наред и скоро да ни зарадва с добри новини  newsm10

Момичета, приятна вечер и от мен - смятам да приключвам с работния ден и да отивам на разходка  Grinning

# 142
Аз пък ходя всеки месец на ехограф,сега прочитам,че се чувало като самолет smile3556,ама хич не си представям да не го видя,та аз едва дочаквам датата на прегледа си newsm53,дали е вредно все пак,доктора пък не казва да не ходя на ехограф всеки месец???

# 143
Пожелавам на всички болни да оздравеят възможно най-бързо!

анитка, браво мила! Като ти чета постовете и ми спира дъха.

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 16:55 от Ивa

# 144
момичета колко е нормалната температура по време на бременност .моята до сега беше 36-36,2 днес е 37 и малко ми е отпаднало .до колко може да се вдига,че винаги ми е ниска и се притесних.

# 145
Ето ме и мен в края на работния ден. Тук в централния си имаме бая работа и ми е трудно да пиша.
Радвам се че имаме още розови гащи към допълнението.
Радвам се за добрите резултати от ФМ
И сега остава дачакаме БЕЛА да видим какво става и при нея. При мен иначе всичко си е наред.  Беба ме ритка от време навреме.

# 146
kalpaznka - в началото на бременността ми имах 37,3-4 температура, бях като изцеден лимон и ми като болна ... даже си бях взема Колдрекс и Нурофен стоп-колд за настинка...
около месец, месец и половина ... после не съм я проверявала ...
Доки ми каза че е нормално в началото на бременността да имам температура ... newsm78 newsm78 newsm78
Нормалната температура е 36 -37 градуса така, че спокойно нама проблеми може би си уморена ... Simple Smile Heart Eyes Hug

# 147
Здравейте и от мен Simple Smile Голямо писане е паднало да знаете Simple Smile Аз бебчо си го усещам доста често, а и таткото го усеща от 1 седмица. Понякога така силно и рязко ме ритва че чак подскачам  Laughing Ама то голям купон цялата тая работа.
Поздрави на всички  Hug

# 148
Добре дошли на новите мами  welcome и бързо оздравяване на болните.
Бебчо го усещам различно всеки ден,понякога по-често,друг път почти не го усещам.Предимно ме подритва сутрин и вечер Simple Smile Нашия татко също получи първия си ритник в събота  Heart Eyes

# 149
Здравейте мами. Днес случайно попаднах на следното: ЕДНОКРАТНА ПОМОЩ ПРИ БРЕМЕННОСТ . Знае ли някой за какво става въпрос. Сумата е 150 лв. и документи се подават 45 дена преди термина. Не разбрах обаче дали работещите мами имат право на такава помощ.

Общи условия

Активация на акаунт