Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 86

• 32 014
  • 364
  •   1
Отговори
# 225
ЧРД и от мен на Ради, дъщеричката на Ласкова, на Блюто и на Денис!  newsm59  party023 Tada

Ванче благодаря ти за бързия отговор!  bouquet Много ми помогна с идеята за рулата, аз нямаше да се сетя и щях да го правя по сложен начин. Супер си!!! Титаник е страхотен. сигурна бях че ще се справиш.

bubolinkata с нетърпение чакам тортата.

Clairette слончето е страхотно!

Стефи най-хубавия шаран-торта който съм виждала досега!

Панадила много добре си се справила с рисуването.

Антоан майстор си на 3D торти.

Ласкова много е нежна тортата с дъгата.

А това е най-бързо направената ми торта. Има още какво да се желае, но за един ден толкова. И да ви се оплача - мъжа ми ми казва онзи ден че днес сме канени на РД на негов приятел( за него е тортата). Вчера ми заявява, че трябва да правя торта(както и да е тортата я направих), тръгваме днес ние за РД, взимаме да возим вуйчо му и приятелката му и след като стигаме Студенски град, като вече сме обиколили половин София и мъжа ми звъни на  рожденника да го пита къде точно се намира заведението и той му вика ама РД е УТРЕ Twisted Evil Щях да го убия.

Повече снимки ТУК и напред

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 00:03 от stasi76

# 226
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Ради на Ванчето, госпожицата на Ласкова, на Блуто и Рая и на  Денис! Бъдете здрави и щастливи!!! newsm59

Много хубави торти видях  Peace,аз правих две сметатнено-кремести рула днес. Simple Smile

# 227
  • Vaudreuil Canada
Леле май няма да успея да изброя всички рожденници - да са живи и здрави и с много хубави торти.
Panadila много нестандартна торта и много добра рисунка - поздравления - чудесно си се справила.
Clairette супер е слончо.
antoan2006 ставаш спец на тия торти.
laskova много чаровна торта.
Ванче поздравления за прекрасното творение - страхотен резултат.
stefibgg великолепен шаран - няма втори като него.
Atalanta аз на медовик платките ги държа в найлонов плик в шкафа - те ка като бисквити.
Албенче ти си знаеш че си върха ама да ти кажа пак.
stasi76 много добро изпълнение - майсторски клас.
bubolinkata чакаме тортата с нетърпение.

# 228
Стаси,

хубав номер ти е скроил мъжа...верно си е е за  newsm66

Относно тортата - еми незнам как успявате да ги спретнете за един ден ooooh!. Последните ми морски "твари" ги правих 4 поредни вечери...голямо моделиране падна...
Страхотна е, камиона е убиец...
Имаш ли снимка разрез ? Как реагира рожденника?

Албенка, пожелавам ти още дълги години да сте приятелки с твоята верна дружка...инстинските приятели се броят на пръсти. Тортите ти както винаги са убиец

# 229
Ехееееей, незнам кой пусна лъжливия слух че Рая е рожденничка на 4ти Юли. Тя има рожден ден днес - 5 Юли и затова:

ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ, РАЙЧЕЕЕЕЕЕ!

Малко по-късничко ще прочета пропуснатите странички и ще разгледам всичко. А, и ще ви разкажа как Титаник разцепи тортата и потъна!!!!  Joy

# 230
А, и ще ви разкажа как Титаник разцепи тортата и потъна!!!!  Joy

Е, то бива бива да се престараеш, ама чак тооолко реалистично с потъване да го докараш май само ти можеш  hahaha

# 231
Много рожденници много нещо....

Ванче, сигурна бях в твоите способносто, но с потъването направо ме шашна  Joy...чакам разказа с нетъърпение.

Клер, слонът ти е жесток! Направо ми останаха очите

Антоан и сестрата и футболиста са супер, обаче сестрата повече ми хареса, с две ръце. Страхотни торти правиш. Евала!

Албенче, ти си както винаги безупречна...
дано приятелството ви да продължи и занапред
Стасиии, страхотни торти мила....и тази с гримовете, бая се дзверих да не си сложила нещо истинско и мптройката и тази с камиончето. Мъжа ти наистина е за бой  hahaha

Шарана на Стефи направо...нямам думи. Браво Стефи!!!

пропускам някого сигурна съм....обаче бебето реве и съм дотук...

# 232
Дарилка  тортата ми още е в хладилника, а купона е тази вечер. Joy

# 233
Здравейте и честито на всички които съм пропуснала да поздравя. Аз пак с тъп въпрос:  В един не безизвестен магазин в София вместо бързосъхнеща маса са ми дали бавносъхнеща. Какво да и добавя на същата че да почне да съхне. Нишесте само май не стига

# 234
Клеър - Слона е страхотен. Много е весел. За изпълнението.....  нямам думи просто!!! Перфектен.
Антоан - Хубав е футболиста, ама що му е крив носЪ?!?!  Sad Сестрата ми хареса много. Разбира се, с ръка е много пъти по-добре!!!

Аз още се мъча с Медовика... 9 платки станаха, многоооо. Мога ли да запазя половината за друг път? Замразяване?
Пъхай смело във фризера. Няма проблем. Увий ги добре в найлон, но между тях сложи по един пласт пекарска хартия. Нищо им няма на платките. После ще ги размразиш в обикновения хладилник, без да ги отваряш. За една нощ са готови.
Бубулинка - Честито и на твоя син!!!! Нека бъде жив и здрав! Направо ти се кефя с тия 4ма мъже в къщи!!!   bouquet
Албенче - Принцесата е страхотна. Спънджа също, не ми харесват само кривите му крака.... Тоест - ПРЕКАЛЕНО кривите му крака.
stasi76 - Уникален камион!!! Не очаквах че за толкова кратко време ще изпипаш така нещата.... Къде напъха рула в крайна сметка???

Е, то бива бива да се престараеш, ама чак тооолко реалистично с потъване да го докараш май само ти можеш  hahaha
Тииии.... вместо да се бъзикаш с мене... що не им разказа на хората как потъна кораба и какво му се случи в крайна сметка, аааааа??? Еййййййй.... веднъж не ми помогна в тоя живот...... Айде, разкажи им ти какво стана... аз отивам да правя.... ъъъъъъъъъ..... елементи за една торта..... две торти...... и обмислям трета....

# 235
ЧРД на Ради на Ванчето!
безгрижно детство, умерени пакости и много усмивки му желая!

Рая, честит юбилей. Пожелавам ти всичко най най Hug

ЧРД и на Блю-то   :bouquet:

Разбира се ЧРД и на дъщеричката на Ласкова и на Денис на Буболинката
много усмихвки им желая Simple Smile
дано не пропускам някого

# 236
Ванче имах 1 руло и го смачках, обаче ми беше малко. Тичам до магазина- няма рула и аз взех сухи пасти и ги добавих към рулото. От тях изрязах и гумите с кръгла формичка. Wink

# 237
RAI4E,  4ESTIT ROJDEN DEN,MILI4KA. smile3525   bouquetsmile3525   bouquetsmile3525 smile3525   bouquetsmile3525

# 238
  • София
Мен малко ме е срам да покажа моето торте след вашите красоти, ама...да се отчета-така и така съм го направила!

Определено изглеждаше по-добре предида сложа тези криволичещи треперливи линии, ама не можах по прави да ги направя!  Sad

Ето ТУК се вижда колко беше симпатична преди да я разваля! Разрез по-късно.

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 20:02 от little_sweet_didka™

# 239
little_sweet_didka™  супер сметаново изпълнение  Peace на мен ми харесва, особено съчетанието на цветовете.За да ти станат по-прави линиите, не допирай накрайника до тортата, ами го дръж във въздуха. И аз сега си тренирам с новите накрайници  Grinning 
Ч.Р.Д. на всички рождениници   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт