Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 3

• 145 451
  • 929
  •   1
Отговори
# 780
Добро утро и от мен!
tishoo ти от къде вземаш тези хубави снимки?

Не ги вземам, ставам сутрин рано, правя кифлите, после кафето, снимам и ги качвам Laughing

Добро утро!
Тишо, кафетата са супер, и кифличката е апетитна, обаче отслабваме, бе братче ! smile3518
Как сте всички в лошото време? Аз за сега съм супер, изключая настроението, но няма как.

Закуската е най важна  Wink.
Абе и аз съм добре, а пък цял ден не съм седнал newsm78, а времето е  Sick, цял ден съм на открито

Тишо,по повод на упражненията,много съм старателна.И ги правя идеално,жалко ,че не можеш да ме видиш Grinning.Спрях ги докато бях на море,но пък там правех малко във водата.Да си кажа честно,не мисля,че това ми помага.Ако щеш вярвай съм правила гимнастика с години.После спрях и не мисля,че затова са почнали проблемите ми.Гимнастиката помага до толкова ,че да се раздвижиш,с това  кой знае какви мускули не се правят.
Упражненията не са ме затруднявали никога и не знам дали е от това,че съм още млада,нямам сутрешна скованост.Имам изгладена лордоза,а тя се коригирала с гимнастика.

Дам много жалко, че не мога да те видя  Cry
Съгласен съм с теб, и аз ги правя за да се раздвижа, но точно това е тънкия момент ако напрвиш грешно движение без да си се раздвижил, получаваш дузина инжекции в Д-то Laughing
И аз нямам скованост сутрин Praynig
Не ли късно  за Лордозата  да  правиш упражнения

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 16:16 от tishoo

# 781

Здравейте, чета редовно, но нямах време да пиша, пък и нямаше кой знае какви новини при мен. Изкарах почти цялото лято без болка. Едва от няколко дни пак ме човърка, но поносимо. Е, имаше и известно натоварване и умора, възможно е и това да е помогнало, но това ми е от акъла. smile3538

Очаквах нова криза, само че днес съм малко по- добре и съм обнадежден. Пишете как сте, как ви влияе промяната на времето. Хубава вечер на всички и наздраве. beer

# 782
Изгладената лордоза е в следствие от дх.Сега като вече ги няма и правя гимнастика,можело да се коригира.Ти нали знеш,че и за сколиозата се препоръчва гимнастика?Нужни са упр за разтягане.

# 783
Изгладената лордоза е в следствие от дх.Сега като вече ги няма и правя гимнастика,можело да се коригира.Ти нали знеш,че и за сколиозата се препоръчва гимнастика?Нужни са упр за разтягане.

Моля ви да ми припомните какво беше сколиоза и лордоза. Praynig

# 784
   Сколиоза е неестествено изкривяване на гр. стълб. Лордозата е естествената извивка на същия. Има две лордози- шийна и лумбална. Те изпълняват ролята на амортисьор. Когато има болка, понякога при неестествено положение на гр. стълб, лордозата се изправя ( изглажда), което не е добре. Говорим за изгладена лордоза.  Мисля, че обратното, има случаи и на увеличена лордоза.

# 785
   Сколиоза е неестествено изкривяване на гр. стълб. Лордозата е естествената извивка на същия. Има две лордози- шийна и лумбална. Те изпълняват ролята на амортисьор. Когато има болка, понякога при неестествено положение на гр. стълб, лордозата се изправя ( изглажда), което не е добре. Говорим за изгладена лордоза.  Мисля, че обратното, има случаи и на увеличена лордоза.

Текс, благодаря, а разместването на прешлените как беше?

# 786

Текс, благодаря, а разместването на прешлените как беше?

Сопондилолистеза, мисля, или просто листеза.

# 787

Знам, че има упражнения, но съм разпитвал много лекари и рехабилитатори  и всички казват, че след 15г. или минеш ли пубертета, няма оправия каквото и да правиш Sad
Проблема е  в профилактиката на тези изкривявания, би трябвало в училище децата да се преглеждат, и ако има проблем с упражнения се оправят.
Аз си спомням, че са ни преглеждали в училище, но мен май не са ме гледали в гръбнака а някъде другаде  Laughing

п.с Всички които имат деца между 10г и 15г, е хубаво да се прегледат

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 21:54 от tishoo

# 788
Добро утро!

Как сме, тая сутрин?
Аз снощи направих една грешка, и днес ДХ ме наказа  Crazy

# 789
  • София
Добро утро!

Тишо, какви са тия фатални грешки, бе човек? Много ли боли ?

# 790
Добро утро!

Тишо, какви са тия фатални грешки, бе човек? Много ли боли ?

Снощи свалих 3 кашончета с плочки 40Х40 от колата, и от сутринта ме боли десния крак отзад  Sad, надявам се да е мускулна терска, то ще си каже  Sad

# 791
Добро утро!
Снощи свалих 3 кашончета с плочки 40Х40 от колата, и от сутринта ме боли десния крак отзад  Sad, надявам се да е мускулна терска, то ще си каже  Sad
То ще е от тази голяма закуска която си направил. newsm44 и ти благодарим от все сърце newsm51
Приятен ден!

# 792
Добро утро!
Снощи свалих 3 кашончета с плочки 40Х40 от колата, и от сутринта ме боли десния крак отзад  Sad, надявам се да е мускулна терска, то ще си каже  Sad
То ще е от тази голяма закуска която си направил. newsm44 и ти благодарим от все сърце newsm51
Приятен ден!

Моля, моля Embarassed пиши в google coffee или кафе, с едно интервалче на края  Wink

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 09:53 от tishoo

# 793
  • София
Е ма на и мене,сколасах.Бе тия от обявата никакви ги няма.Я свободно дава,я заето.Сигурно менте ще да е някакво,но ще продължавам да ги търсяяя.
Тишо ти добре ни нахрани ама дай поне нещо по диетично,че тамън свалих 6кг.с твойте закуски пак ще ги кача Laughing

# 794
Тишо ти добре ни нахрани ама дай поне нещо по диетично,че тамън свалих 6кг.с твойте закуски пак ще ги кача Laughing

Вземай си, само от плодовата салата   Joy

Общи условия

Активация на акаунт