Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 3

• 145 622
  • 929
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Не мога да спя имам крампи  и краката ми ,,ритат,, та не мога и друго да правя.
Като се приближи милото и получава шут. Rolling Eyes

За крампите е добре да се приема Магнезий, много добре действа.
Питай невролога си.  Hug

# 166
 Joy Взема ме те Ок за къде сме без кормчия Hug
Едно време имах много крампи и ги оправях с Калциум-гликоникум. Казвам го макар да усетих връзка между крампите и земетресението  Mr. Green

# 167
  • София
Туше.

# 168
  • Бургас
Ооооо присъединили са се и други среднощни като мен.  Laughing
Здравейте, и аз днес си купих такава гимнастическа топка и смятам да я включа в упражненията, ще коментирам какви са резултатите.
Много сте ми далече не мога да се присъединя за плажа. ще трябва да си ходя самичка.  Laughing

# 169
То не се знае колко ще се отклоним на дясно, току виж сме акустирали в Бургас  newsm78

# 170
То не се знае колко ще се отклоним на дясно, току виж сме акустирали в Бургас  newsm78
motor , RossyB, идвамеееее ... тия дни ще стигнем. Като видиш едни разкривени, куцукащи, дето охлюва ги надбягва НИЕ СМЕ! Забравих да кажа, че сигурно ще сме секси и готини, но това е за една друга тема. Тя ОК ще пръска сексапил в средата на композицията ни от диетата си.

Сън в лятна нощ, ти си мечтата на садо-мазото - ритници без предупреждение. Само един камшик за прелест ти трябва  Joy
Надявам се пазиш чувството си за хумор newsm51

# 171
  • София
 Булка Малулка без него не излизамм. Twisted Evil/чувството и камшика Mr. Green/

# 172
  • София
Ей на, окомплектовахте се за плажа значи!   grinning039
Ама хич не е честно!  Twisted Evil
Ние като си нямаме море тук какво да правим?
Освен да продължим да си куцаме елегантно по софийските улици!  Joy

# 173
Ей на, окомплектовахте се за плажа значи!   grinning039
Ама хич не е честно!  Twisted Evil
Ние като си нямаме море тук какво да правим?
Освен да продължим да си куцаме елегантно по софийските улици!  Joy

Софи, ние по морето сме свикнали с "Варненското лято". Така, че идвайте! Всички дружно и в такт към плажа! Пък ще видите как набързо ще организираме конгреса. Само дето Дзупо и Елпи се покриха. Но съм сигурна, че ще се включат веднага в ефир.
Относно топката-ако си купя ще трябва аз да изляза от нас. От 100 квм никакво място не намирам подходящо за нея.
А относно моето отслабване ще ви разочаровам-снощи в последния момент предпочетох ябълките  newsm45 не по моя вина.
А кой каза, че отиваме в Бургас? И кога?

# 174
...

Аз! Аз! Аз бях!  smile3535 Ама незнам кога ...
Днес мъжо ще ме води на селски туризъм, да си нагледаме вилаета. Ще проверя как ще ми понесе пътуването, че после мисля до София да ходя и да видим дали ще издържа пътя жива и в съзнание  smile3532 Ама нали съм дрогирана до козирката сигурно няма да ми направи особено впечатление.
ОК и още нещо: БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ЛИПСАТА НА ЗЕМЕТРЪС СНОЩИ  newsm51 наваксайте докато ме няма, аз ще оставя чиниите залепени  smile3534

# 175
Много сте всички весели от снощи. newsm44
И аз да се включа, само ви чета и от болка не ми се пише. newsm45 Днес мислех да отскоча до плажа, но много се мръщи пак времето след вчерашния дъжд. newsm78
И аз мога да се включа за морето, нищо че съм малко далеч от Варна. Щом е за идеята.
Лили, и при мен се получи същото след 40 наддадох някой килца, уж не са много но започнаха проблемите ми от тогава. Ще трябва да се ослабва но как? То с ябълки не става със секса с тези болки от време на време. Но я по весело  newsm68 да го даваме, че и покрай нас другите да са весели.
Приятен ден на всички и весело настроение.

# 176

newsm10Я не се притеснявайте от килата скоро ще дойде на мода Рубенсовия тип и тогава да му мислят ония ми ти щеки как да сложат поне 5 килца от горе Joy

И аз мога да се включа за морето, нищо че съм малко далеч от Варна. Щом е за идеята.

Hug  Чака ме те!  То от нас май няма да има място на плажа за здравите newsm78

# 177
Привет на всички  Hug Не съм се покрила , чета ви , но си намерих едно  много малко коте и грижите покрай него са като за дете - храним се на няколко часа със спринцовка с адаптирано мляко , присипиваме се  Joy Ето и сега се събуди и се развика  Joy Отивам да го бавя . Освен това зидаме терасата и се сещате за какво става въпрос . Ще гледам да присъствам по -често .

# 178

Здравейте. Гледам тези два дни всеки го е ударил на секс, ябълки и забавления. Което не е лошо, само не обичам много ябълки. В  отпускарския сезон и аз точа лиги за морето, но ще се наложи да изтърпя още повече от месец. От 17 Август съм на Ахтопол и пътьом може да изпием по едно бургаско пиво с бургазлии. А дотогава трябва да се задоволяваме с виртуално наздраве.

cheers

Елпи, честито коте. Прати снимка.Аз също харесвам котките, но в момента нямаме.

# 179
От 1-ви август съм в Черноморец! Party

Общи условия

Активация на акаунт