Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 3

• 145 522
  • 929
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Имам усещане, че нещо се мърда и в тази част на крака, но е недостатъчно. Надявам се да проработи  Praynig Мина повече от година след операцията.
Някой знае ли колко време продължава възстановяването на нервите и имам ли все още шанс да се отърва от парезата? Благодаря предварително за отговорите?

Miracle, и моите крака много бавно се оправят(ама се оправят Simple Smile), все още имам на петите зона със странно усещане особено на лявата и по цялата задна част на краката малко са ми напрегнати мускулите, иначе нямам проблем със стъпването на пръсти. (аз там имах проблем преди операцията).
Питала съм досега няколко доктора, двама невролози и двама физиотерапефти и всеки вдига рамене и казва, че това никой не може да каже, много е индивидуално и зависи от много фактори.
Аз отдавна не пия никакви лекарства дори и аспирин, само магнезий за нервите и сърцето и през 2-3 месеца си водя нервните коренчета на физиотерапия, която ми се отразява много добре. Правя и всеки ден упражнения за кръста и корема.
Каня се да отида на електромиография за да видя на какъв хал са ми коренчетата.  newsm78

Не се отчайвай, ходи на физиотерапия, движи се повече, много е важно да се движиш повече, ама не в къщи между печката, мивката, и пералнята.  newsm44

# 271
Булка Марулка-Благодаря.Събрали сме се да обменяме опит и мнения за дружна борба с болката,който носи глава на раменете си, разбира.
Сега ще кажа нещо съвсем сериозно-секса помага/определени пози/загряването на мускула и нерва, ги отпуска и прави ноща спокойна.Малко ни беше странно,вместо масажно масло да използваме индометацин Laughing,но като се абстрахираш всичко е наред. Naughtyобаче,на сутринта и през деня,трябва да не се излагате на течение,че аз се бастисах.
Освен това ми се наложи да прекарвам една охранителна система и докато се разтягах над кабелите,нагоре надолу по стълбичката/та ми отпусна крака/се почуствах по-добре.
Мисля си ,че точно това разтягащо-въртеливо движение ми помогна.Снощи споделих с приятел и ми препоръча скок с бънджи. Mr. Green
това за секса и аз съм го забелязъл Embarassed,

# 272
  • София
Трябва да си вадя мъдрец с упойка. Дали може да възпали нерв? Вече се страхувам от всякакви интервенции. Имам ДХ на шия и веднъж след поставяне на противогрипна ваксина получих възпаление на нерва.

# 273
Марина,мисля,че не е добре да продължаваш с невалина.Употребата му в домашни условия не е за препоръчване.Не знам ти как го слагаш,но тоза на инжекциите понякога се слага по схема.По добре пий милгама или неуробекс.На мен също неврохирурга ми каза,че мога да пия малко нивалин,но пък невроложката беше на мнение,че щом нямам пареза не е необходимо.Сега карам само с неуробекса.
В кревата забравям ,че съм болна и с операция на две нива.... smile3503

# 274
Здравейте и от мен!
Искам да попитам, когато правя гимнастика получавам затопляне на кръста и понякога през деня и по крака на някои места, това добре ли е? newsm78
Приятна вечер на всички.

# 275
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825

Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение. Намаляване на картинка -описание

# 276
  • София
Ехо има ли спортяги тук  Peace , да ви питам тук някой ходи ли на плуване, чел съм че по гръб е добре да се плува, но кои други стилове може (жабешката е противопоказна) - кроу?
За София къде ще препоръчате да почна да се уча и да плувам и т.н. Simple Smile БСФС , Спартак,Мадара ?

Мисля освен колело и ролери да почна да карам - какво мислите за последните? Притеснява ме че там има леко приведена позиция на тялото  newsm78

# 277
Ехо има ли спортяги тук  Peace , да ви питам тук някой ходи ли на плуване, чел съм че по гръб е добре да се плува, но кои други стилове може (жабешката е противопоказна) - кроу?
За София къде ще препоръчате да почна да се уча и да плувам и т.н. Simple Smile БСФС , Спартак,Мадара ?
Плувам по гръб. Крол ми е трудно защото не дишам правилно. Мъжът ми е треньор по плуване и аз плувам на басейн "Академик", където работи той.

# 278
Здравей те . Днес имах страшни болки в ляво чак корема ме болееше причернява ми и едвам мърдам левия крак ,така че трябваше да отида на доктор.И докторите решиха този път в болница ,не знаят какво да ми изпишат ,понеже имам и задържане на урина и се съмняват да не е бъбречна криза .Не съм ходила на физиотерапия скоро никакви раздвижвания съм нямала освен че съм на работа и това да дигнеш нещо да изместиш друго не е ли малко все е раздвижване.В сряда влизам в болницата .Невалина го слагах по схема 2 месеца общо 150 подкожни в ръцете някаде към 50 и после вкорема докато гледах как го слагат се научих сама и после показах на сестрите  и те ми обесниха, някога не болеше но ако не успеех ставаше на голими топчета  и пак давах ръцете само там немога да се бучкам,затова мразя невалина програмата е винаги дълга а и излиза доста скъпо 150невалина 350 лева и ако плащаш по 2 или 3 на бучкане ,мен заплатата не мие толкова.Но ако трябва пак  ще се бучкам.Лека вечер 

# 279
zdraveite otnovo, po-rrano bqh pisala i iskam da vi pitam nesto,
zapochnah ozonoterapiq i iskam mneniq za novite bezkravni operacii, koito se pravqt sled kursa na ozonoterapiqta, nakraq sled izlizaneto ot upoikata stavash i si tragvash....ako nqkoi e minal prez tova molq da spodeli.....

в началото на април минах през тази процедура/10-12 посещения за озонотерапия и седмица след тва , въпросната дисколиза или при мен бе представена като нуклеолиза/.
т.н. операция, от слагането на пълната упойка до излизането от нея, бе не пове4е от 20-25 минути , после около 3 часа лежа4ка по гръб и след тва си потегляш по пътя.
поне към този момент съм доволен от цялата процедура , НО знаем ,4е вси4ко е много индивидуално!
ли4но аз съм с две4ки, l4-l5 и l5-s1 , като първата е доста големи4ка и е от 2005г. , всъщност си ги имам на ЯМР правено  преди въпросната процедура, след тва не съм ходил да се фоткам. Знам си , 4е са там нейде , но поне не ми приковават вниманието към момента!  Praynig

някой бе питал за Кехайов, писал съм в някои от моите предни постове/малко са/.

п.с.
м/у другото в момента пък съм с гипсирана ръка, щото се правих на голям моторист  Grinning , но пък по-важното е , 4е май не успях да засегна диско-авер4етата си !   Praynig

# 280
Трябва да си вадя мъдрец с упойка. Дали може да възпали нерв? Вече се страхувам от всякакви интервенции. Имам ДХ на шия и веднъж след поставяне на противогрипна ваксина получих възпаление на нерва.

Сандрела, не мисля че такава упойка би ти навредила по някакъв начин, поне на мене не ми стана нищо, освен че стоматолога можеше да си работи спокойно и да ми оправи 4 зъба, без да подскачам от болка на стола и да викам.

# 281
В кревата забравям ,че съм болна и с операция на две нива.... smile3503
newsm10

Мисля освен колело и ролери да почна да карам - какво мислите за последните? Притеснява ме че там има леко приведена позиция на тялото  newsm78
аз ходя всяка седмица на басейн с минерална вода, плувам всякак, без по гръб (нещо не ми се отдава), но като цяло ми се отразява много добре Naughty

# 282
Поздрав за всички с живец!
http://video.data.bg/33/Музикални/78642/eric_prydz___call_on_melate_night_version

А за по-лиричните натури......
http://yooyoo.info/play.php?vid=860588428

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 10:25 от чана

# 283
smile3501 браво  Чана е това са упражнения за кръста smile3508

някой ходил ли е на Павел Баня по клинична пътека? имам няколко въпроса Rolling Eyes

# 284
  • Димитровград
Аз съм ходила на Павел баня по клинична пътека,2005г.след първата ми операция,питай каквото те интересува. Hug

Общи условия

Активация на акаунт