СЕДМОКЛАСНИЦИ - пред страшния съд

• 22 431
  • 391
  •   1
Отговори
# 135
  • София и там където не се пуши
Аз като родител мисля, че Мони е права, но и преди го казах, че синът ми казва, че задачите не са били по материала, макар, че той ги е решил.

Хайде да не започваме наново. Защото наистина в училище, където им трябват едни неща, не им трябват други. Хората нямат претенции за математически училища, както имаме някои.

# 136
  • Варна
http://dnes.dir.bg/2009/06/30/news4693271.html

единствено  полза от тази статия че резултатите ще излязат утре

един ден по -малко напрежение   Praynig

# 137
  • София
Янита, кога е рисуването на Виктория

В четвъртък и петък - има два изпита.

# 138
Аз нещо не мога да се ориентирам за минималните балове от миналата година. Някъде пише ли кои са за момичета и кои за момчета?

# 139
  • София
Янита, кога е рисуването на Виктория

В четвъртък и петък - има два изпита.

УСПЕХ!!!
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 140
0 - не определя пол; 1 за момчета; 2 за момичета (гледай последната колона)

# 141
  • София
Аз нещо не мога да се ориентирам за минималните балове от миналата година. Някъде пише ли кои са за момичета и кои за момчета?

Аз имам справочник , не знам дали в нета ги има,.. Може би на сайта на МОН

Сега се сещам,.. кой беше дал блога на мама Юлия от миналата година  newsm78 сигурно там съм ги гледала

# 142
  • София
heterata ще видиме и резултатите от националните изпити пък тогава ще умуваме. Дано поне там са се представили по-добре. Оценката по биология поне е обективна, а не спорна като по математика.

# 143
Здравейте!Искам да Ви попитам къде могат да се видят резултатите от националните изпити(сайт)?

Имам 5,850 от вътрешния изпит на НПМГ! Grinning

# 144
има ли още известни резултати от НПМГ?

Казвайте, кой още се явява на профилиращите ,че вече не помня?

До тук горе-долу се видя , че са се справили децата. Hug

Успех на талантливите момичета /повечето май са момичета,
момчетата са по - джаста- праста/   newsm10       fingerscrossed

# 145
heterata, много благодаря

# 146

Това по математика ли е?
                 БРАВО по каквото и да е

# 147

Това по математика ли е?
                 БРАВО по каквото и да е

Да по математика!

# 148
Добре казано - "джаста-праста". Това е проблемът на моя син - все е наред, все му е лесно. Винаги подценява обстоятелствата. Сега като си разбра резултата изчезна от скайпа. Явно е шашнат, но понякога са необходими тези уроци. Колкото и ние да им говорим, ако не се сблъскат със ситуация и не разберат, че водата е мокра, няма да се променят. Мисля, че след тези изпити ще порастне. Дано не е прекалено висока цената.

# 149
Добре казано - "джаста-праста". Това е проблемът на моя син - все е наред, все му е лесно. Винаги подценява обстоятелствата. Сега като си разбра резултата изчезна от скайпа. Явно е шашнат, но понякога са необходими тези уроци. Колкото и ние да им говорим, ако не се сблъскат със ситуация и не разберат, че водата е мокра, няма да се променят. Мисля, че след тези изпити ще порастне. Дано не е прекалено висока цената.
Е, все още има шанс да влезе! Confused

Общи условия

Активация на акаунт