Бремменност и каране на кола

• 4 977
  • 65
  •   1
Отговори
# 15
  • София
о,още си карам и не намирам никаква разлика.Малко по-трудно ми е назад,защото не съм толкова подвижна вече. В края на 9тия месец съм и сега сама ще се карам до болницата за секцио.Но аз от 18 годишна не слизам от колата и обожавам да шофирам,а мразя да ме возят! Peace

# 16
С първата бременност проблеми нямах с шофирането, никой и нищо не ме дразнеше.
Сега още към 25-26 г.с. се отказах от колата- ставаше ми лошо.  Sick

# 17
Карала съм до последния ден.
Едва не се закарах и да раждам сама, че мъжа ми не си чуваше телефона...
Не съм се чувствала по различен начин.
Тежеше ми самото тичане нагоре-надолу, а без кола щеше да ми е невъзможно.

# 18
  • София
Нямам проблем с шофирането до момента. Единствено е неприятно в жегите, защото колата ми няма климатик, ама то и като не бях бременна пак си беше кофти  Grinning

# 19
Последните два месеца мъжа ми взимаше ключовете за колата за да не я ползвам, иначе до преди това си шофирах.

# 20
Аз не бих продължила да карам на твое място- като чета как се стресираш и колко рискови ситуации срещаш на пътя- но все пак всеки сам познава себе си...

# 21
Карах през цялата бременност, до последния ден преди да вляза в болницата. Не се чувствах по-различно или по-неудобно. Laughing

# 22
 Аз не съм спряла и не мисля да спирам да шофирам. Като ме вози някой друг ми става лошо. Даже се чудя дали да не се закарам сама до морето, защото в автобуса също ми става много лошо.

# 23
и на мен ми е дискомфортно като ме возят и постоянно правя забележки, което си е доста изнервящо Laughing

В интерес на истината не се чувствам несигурна в колата. Много ми е приятно да шофирам! Но на моменти ме изнервят околните.

Иначе дори и не се замислям за пътуване с градския транспорт - не че и до работата ми има де Simple Smile

# 24
Карах до последно,всеки ден,не ме е спирал трафика,задръстванията...но и бременноста ми бе лека WinkСамо в началото бях малко разсеяна,но отмина бързо.

# 25
Минавах по 100тина км на ден и наистина се чувствах и по-разсеяна и всички емоции ми бяха умножени Simple Smile, но по-се притеснявах да ме кара друг, особено непознат, пък и да призная, обичам да шофирам. Карах до последно и винаги с колан.

# 26
Аз си карах без проблем...до вчера. Понеже съм с малки габарити и за да достигам хубаво съединителя, седалката ми отива много напред...и вчера установих, че коремчето ми вече опира във волана и не ми е много удобно. А що се отнася до трафика, не ми е проблем, защото съм от малък град. Party

# 27
  • София
И аз първите месеци бях разсеяна и се стрясках мнооооооого лесно, сега нещата се нормализираха, продължавам да си се стряскам повече от нормалното, но е обяснимо. Напомням отново, ако шофирате с колан, непременно възглавка между вас и колана!!!!

# 28
  • София
Карах до средата на втория месец, когато ме удариха така, че ми смляха цялата дясна страна на колата.
Оттогава се качих да шофирам само веднъж, но не ми беше комфортно и със съпруга ми решихме, че е по-добре да не си причинявам излишен стрес.
Моя съвет е ако не се чувстваш добре да не се товариш излишно.

# 29
Всеки наистина чувства себе си различно в различни ситуации. Аз те съветвам ако не се чувстваш сигурна да не караш, защото шофирането не е опасно обаче стреса е!
Аз работя като търговски представител и ми се налага да карам по 9 часа на ден - за мен това не е проблем, защото обожавам да шофирам, сигурно са ме правили в кола и се чувствам доста сигурна в уменията си, за да не се стряскам при извънредни ситуации. Промяната отпреди, която усещам е, че съм станала маааааалко по-изнервена и когато някой кара като идиот му тегля такива майни, че чак мен ме хваща срам- не знам за човека  Joy

Общи условия

Активация на акаунт