Бремменност и каране на кола

• 4 905
  • 65
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Имах проблемна бременност и се стараех да ограничавам шофирането. Но карах почти до последно. Просто нямаше кой да взима големия син от детската градина. Не  си промених навиците и чувствата към околните шАфИори... Колкото по-малко тарикати и "звезди" на пътя, толкова по добре.

# 31
Друго което забелязвам - че съм доста разсеяна напоследък и трябва доста да се концентрирам, защото на моменти изпускам какво става около и зад мен - умислям се и си гледам напред.
Аз също си спомням, че ми беше доста по-трудно да се концентрирам, докато бях "две в едно".Най-големите ми шофьорски издънки бяха в тоя хормонален период, като например лудостта да тръгна да изпреварам тир на два последователни остри завоя, да не спра на знак "стоп", да карам на ръчна, докато усетя миризмата на изгорели гуми. Mr. Green

# 32
Друго което забелязвам - че съм доста разсеяна напоследък и трябва доста да се концентрирам, защото на моменти изпускам какво става около и зад мен - умислям се и си гледам напред.
Аз също си спомням, че ми беше доста по-трудно да се концентрирам, докато бях "две в едно".Най-големите ми шофьорски издънки бяха в тоя хормонален период, като например лудостта да тръгна да изпреварам тир на два последователни остри завоя, да не спра на знак "стоп", да карам на ръчна, докато усетя миризмата на изгорели гуми. Mr. Green

уау- това ме впечатли- все едно мъж кое написал ( с най-добри чувства го казвам) Shocked Имам предвид, че такова поведение на пътя е характерна комбинация с много тестостерон...

# 33
Не ми е проблем да карам, но аз съм от много скромните шофьори, само да закарам детето от градината до баба му и си признавам, че не бих карала в големия трафик, но не заради корема, а просто защото по принцип не съм карала в натоварване.
А и аз съм от тези дето се возят и карат само с колан дори и сега съм редовна и като цяло се пазя и съм доста внимателна.

# 34
Карам си и в момента, а както виждаш ми остава по-малко от месец. Нямам намерение да спирам. Трафика изобщо не ме безпокои, всъщност никога не ме е притеснявал особено. Задължително с колан. Но не се чувствам по-разсеяна от преди и определено не ме е страх. Това, обаче трябва сама да прецениш за себе си.

# 35
Карах до последно-20 дни преди да родя.Шофирах най-редовно и много късно вечерта,в сняг,дъжд-всякак.  Hug

# 36
В края на 8 месец съм и продължавам да карам.Нямам никакви проблеми нито с трафик,нито с леваци.Те си ме дразнят и без да съм бременна!

# 37
Шофирах си до последно, без никакви проблеми.  Peace

# 38
  • София
Шофирах без проблеми, даже извън София Simple Smile

# 39
Карах си до последно и дори стреса ми беше по-голям,когато мъж ми кара,колкото и да внимаваше.Все се притеснявах и натисках спирачката и за това предпочитах аз да карам като сме заедно.

# 40
И аз си карах до последно.Не ми е пречило.Друг е въпроса,че аз шофирам само вечер  Mr. Green

# 41
Абе и аz го усещах някак много неприятно и често това стягане в корема преz месеците след шести, седми.. Тогава вече не ми беше приятно да шофирам и се случваше не много често. А иначе обичам, не съм много спокоен човек, но карането и ситуациите на пътя не ме иzнервят, даже напротив.

# 42
Шофирах си до последно, без никакви проблеми.  Peace
И аз така, не ми е пречило, но ако ти не се чувстваш добре недей  Hug

# 43
Карах си редовно докато в началото на осмия месец не получих кървене на път и сама.Тогава вече съпругът ми ми скри ключовете.Гинеколожката ми също забрани  шофирането след този случай,ама то и аз се уплаших,та не я пипнах вече колато докато не родя.

# 44
Аз забременях докато карах шофьорски курсове. Спрях ги за известно време, понеже ми ставаше адски лошо, а на изпит се явих в 6-я месец-успешно и откакто имам книжка не слизах от колата докато не родя.

Общи условия

Активация на акаунт