Бремменност и каране на кола

• 4 902
  • 65
  •   1
Отговори
# 60
  • В светлината на слънцето
Аз карах и в осмия месец. В деветия просто вече не се събирах зад волана. Като казвам карах, имам предвид не само в града, а и на дължи разстояния - през седмица пътувахме за уикенда до селската ни къща и обратно, което е 300 км в едната посока. След раждането се чувствах толкова добре, че малко ме беше яд на мен си - тоест защо не съм тръгнала към болницата с колата, за да си се върна с нея. За справка - само аз карам у дома, мъж ми се вози. Whistling Mr. Green

# 61
  • София
Карах си до последно, включително и на път за болницата с контракции на 3-4 минути.
Милички, моля ви не пишете такива неща, моя любим тъкмо ми обяснява да не го занимавам докато не родя  Joy Да съм си се закарала сама до болницата и чак като свърша да му се обадя и да му кажа готова съм  Laughing Извинявам се за offtopica, но не се сдържах Simple Smile

# 62
  • София
Карам още, докога ще видим.Колата си е удобство особенно в жегите и ако има климатик, но ми тежи обездвижването ,затова понякога умишлено я оставям и ходя пеш Grinning

# 63
Карах си до последно! Само до болницата не ми разрешиха да се закарам сама!

# 64
  • На планетата Земя
И аз бях в колата до последната минута. Дори до болницата сама щях да се откарам, ако момчето още малко се беше позабавило   Mr. Green

Най-важно е да се кара внимателно, да не се разсейва човек зад волана и да не бърза.
Ако не можеш да се концентрираш по време на бременността, по-добре не се качвай зад волана.

# 65
  • след Околовръстното
Карах си до последно, включително и на път за болницата с контракции на 3-4 минути.
Милички, моля ви не пишете такива неща, моя любим тъкмо ми обяснява да не го занимавам докато не родя  Joy Да съм си се закарала сама до болницата и чак като свърша да му се обадя и да му кажа готова съм  Laughing Извинявам се за offtopica, но не се сдържах Simple Smile
Ако бях чакала мъжо да се прибере от София до Нови Искър през задръстванията щях да си родя в къщи. Видяхме се направо пред болницата.

Общи условия

Активация на акаунт