Бремменност и каране на кола

• 4 906
  • 65
  •   1
Отговори
# 45
В момнта,в който разбрах,че съм бременна,започнах да изспитвам панически страх от шофирането.Когато се возих в колата постоянно правех забележка на мъжа ми да намали скоростта.Не знам и аз от къде се взе този страх,но от както съм родила съм карала колата два пъти. Tired

# 46
В края на 8 месец съм и продължавам да карам.Нямам никакви проблеми нито с трафик,нито с леваци.Те си ме дразнят и без да съм бременна!
И при мен е така, само, че съм в 7-ми месец, а с първото дете пак до последно бях зад волана. Peace

Авторката, ако се чувства несигурна по-добре да не шофира. Въпреки, че не знам дали ще се изнервя по-малко в градския транспорт. Thinking

# 47
В момента съм в шести месец и си шофирам  Peace сигурно ще шофирам докато мога

# 48
  • след Околовръстното
Карах си до последно, включително и на път за болницата с контракции на 3-4 минути. Единствената разлика беше, че псувах повече "леваците".

# 49
Карах кола до последно, дори сама се закарах до болницата, когато усетих първите признаци на раждането.
С втората бременност возих цялото семейство до морето в седми месец.
Бременността никога не ми е пречела на шофирането.

# 50
  • София
Остава ми месец докато родя и пак си карам колата. Много ми е удобно, тъйче си зависи от човека ако му е комфортно може да си кара без проблеми поне според мене-

# 51
Карах си до последно - накрая дори се чувствах по-добре с колата, отколкото да кръстосвам улиците пеша (натежаваше ми много при по-дълго ходене). Има го този момент с разсейването, затова си налагах умишлено повече да внимавам и карах по-внимателно. Абстрахирах се от кретените-шофьори...

# 52
Карах си до последно

# 53
Здравейте и от мен, аз като влязох в деветия месец, спрях да шофирам - карам едва от година и има какво да се желае от шофьорлъка ми  Simple Smile

Аз пък имам друг въпрос към вас, свързан донякъде с темата: Колко време след раждането се качихте отново да шофирате? Предполагам, че зависи от начина на раждане, все пак при нормалното раждане възстановяването е значително по-бързо. Аз засега ще съм с планирано секцио и затова ми е интересно , кога ли след операцията ще мога да седна (и да стана) спокойно от и в колата  Simple Smile

# 54
Евита,аз съм секцио и на 6-ия ден ме изписаха от болницата.3 дни след изписването  вече си карах колата.Май ми беше много по-лесно това отколкото ставането и сядането на стол или легло и вървенето Mr. Green Laughing

# 55
  • Пловдив
Честно казано, не очаквах, че ще имам куража да карам колата си като бременна, но стана така ,че до последно бях зад волана. Просто нямах избор. 2 дни преди да родя пак шофирах. Проблеми не съм имала, то да пази Господ, но бременна или не - ако не ти пречи корема и не се опираш в кормилото, мисля, че не е проблем. Друг е въпросът, ако шофьорката се притеснява, шашка се /имам предвид ако е нов шофьор/, т.е., да се предпази от гледна точка на стреса - тогава е за предпочитане да се вози на дясната седалка, но ако няма избор, кураж му е майката!

# 56

Аз пък имам друг въпрос към вас, свързан донякъде с темата: Колко време след раждането се качихте отново да шофирате? Предполагам, че зависи от начина на раждане, все пак при нормалното раждане възстановяването е значително по-бързо. Аз засега ще съм с планирано секцио и затова ми е интересно , кога ли след операцията ще мога да седна (и да стана) спокойно от и в колата  Simple Smile

Зависи от твоя организъм. Аз се възстанових много бързо. На десетия ден след раждането, вече нямах никакви проблеми с движението - ставане, сядане, лягане, чистене, ходене, шофиране. Сигурно съм можела и по-рано да седна зад волана, но просто не ми се е наложило. Просто 10 дни след мен роди моята приятелка и ходих да я видя в болницата.

# 57
Аз се качих да карам две седмици след като родих, но реално мисля, че нямаше да има проблем и същия ден да си карам. Ако си секцио, след като се раздвижиш, сигурно вече всичко си можеш.

# 58
  • в Надежда-та
Сама си предцени дали си в състояние да шофираш.
Аз лично всеки месец шофирах по 360км \в едната посока\ за ЖК \съпруга ми нямаше възможност да идва с мен\.
Последния месец когато си отидох при родителите ми майка ми ми беше забранила да карам, даже искаше и крючовете да ми взеле Crazy Mr. Green

# 59
  • в Надежда-та
Колко време след раждането се качихте отново да шофирате?
почети веднага, ден след като ме изписаха.

П.П. Нормално с 3 външни шева.

Общи условия

Активация на акаунт