Случи ми се нещо странно - V

• 130 006
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Здравейте и от мен!   bouquet
Последното нещо, кеото ми се случи е с великденското яйце easter, поставено пред иконата на Богородица. Преди 5-6 дена забелязах, че на страната , обърната към иконата са избили мехурчета на цвят, а и на външен вид като горена захар - карамел. А яйцето си беше цяло, не беше пукнато... newsm78

Няма странно в това. На мен ми сеслучва с яйцата, които пазя почти всяка година.
Това всъщност сакапчици белтък, които са успели да избият от много фини процепчета и създава илюзия, че яйцето е здраво, защото не се виждат лесно.

# 122
  • Варна
Това (обонятелните халюцинации ) може да е симптом на някои заболявания,
Това просто не посмях да го напиша.  Confused
Нана, ако пак го усетиш и си сигурна, че само ти го усещаш, иди на лекар, просто за успокоение.  Hug Стискам палци причината да е супер тривиална.  Wink

На какво може да се дължи това ?
На мен ми се е случвало подобно, но не е точно миризма, а по-скоро усещане   Rolling Eyes
Например, ако ще се разболявам имам нещо като чувство за миризма, но не точно в носа, а някъде вътрешно /не можах да обясня добре  Crazy/
И това е от много години, по един и същи начин.
Заболяване ли е ?  newsm78

# 123
Като заговорихте за миризми и аромати...ще цитирам какво четох наскоро.
  "Всеки от нас си има ангел хранител, който го пази и обича. Те съществуват на по-висока от нашата вибрираща честота. По тази причина не можем да ги видим и чуем, както те нас.
  Как да усетим присъствието му? Това се случва, когато най-малко го очаквате. Вашият ангел има различни средства да ви накара да го забележите: някакъв аромат; необичайна светлина; усещане за нечие "присъствие"; топлина; сънища; поява на внезапно влечение към него самия.
  Важно е да не се смесват нещата - ангелът, това същество изградено от светлина, НЕ Е някой от вашите починали близки. Възможно е покоен роднина да ви дойде на помощ, но той няма мощта на вашия ангел хранител, който съществува, за да ви бъде опора. Не зовете наскоро починалите си любими хора, защото те първо трябва да намерят покой! Молете се за душите им! Вашият ангел хранител е близо до вас - възползвайте се!"......
   Ако се интересувате как да се възползвате от него ще продължа да пиша  Simple Smile

# 124
  • 221B Baker Street
да,да,напиши,моля те  Peace

# 125
Разбира се Hug

# 126
...."Как да узнаем името му? Изолирайте се на тихо и спокойно място. Запалете свещ, пуснете нежна музика. Настанете се удобно и затворете очи. Изпратете послание за любов към близките си и към вашият ангел хранител. Попитайте го как се казва. Сега идва най-важният момент:не мислете повече за нищо, превърнете се просто в един "приемник". В следващите мигове ще ви връхлети внезапна мисъл и едно име ще ви дойде наум - това е името на вашия ангел. Дори да ви се стори странно - приемете го! Вашият ангел иска да го наричате така.
  Как да му говорим? Можете да се обръщате към него мълчаливо, със сърцето си. Може да му говорите на висок глас. В случай на криза може да му пишете, така както бихте писали на приятел. Вземете лист, напишете датата и започнете писмото с "Мой ангеле". После изложете това, което ви тревожи и накрая му благодарете предварително за помощта, която ще ви окаже и се подпишете. Хванете писмото в ъгъла, където е подписът ви и го запалете. Вашият ангел ще ви отговори, като провокира някакво събитие, което ще ви освободи от грижите!"....
Следва продължение...

# 127
...."Ако изминат повече от 3 месеца от написването на писмото, без нищо да се случи, трябва да промените целите си. Вашият ангел ви е отговорил с мълчанието си, помолете го да ви поведе към правилната посока и той ще го направи.
 През целият ви живот вашият ангел е в тясна връзка с чакрата на сърцето ви и във всеки един момент на денонощието ви чува и разбира.
 Какво можем да му поискаме? Всичко! От най-баналното съдействие, до сбъдване на най-съкровенното ви желание. Ако не можете да намерите място за паркиране, ако искате работното заседание да премине добре, ако ви чака тежка задача, а чувствате умора, обърнете се към вашият ангел"... Следва продължение...

# 128
  • Murcia, Spain/Ruse
много ме заинтригува Hug

# 129
..."6 практични съвета да сме близо до ангела си
 1. Свикнете да му казвате :"Добро утро" и "Лека нощ". Разговаряйте с него, като с приятел. Сложете в стаята си малко ангелче, така ще се сещате за вашия пазител сутрин, когато ставате и вечер, преди да си легнете.
 2. Представете си, че вашичт ангел е кацнал на рамото ви. Оставете го мислено да си стои там.
 3. Опитайте се да почувствате любовта му към вас. Изпратете му и вие вашите знаци за обич. Скоро ще започнете да се чувствате по-силни, по-уверени в себе си и по- спокойни.
 4. Известно време не правете нищо от нещата изброени до тук. Ако те автоматично и естествено се завърнат, значи сте напреднали с общуването си с вашия ангел. Ако пък се почувствате облекчени, че не правите нищо, за да влезете в контакт с него, значи още не сте готови и засега трябва да изоставите опитите за контакт с него - той ще ви подскаже кога е моментът да опитате отново.
 5. Ако сте на етапа, в който сте започнали ясно да виждате знаците, които ангелът ви праща, време е да помислите и за ангелите на другите. Когато сте много хора заедно, представете си техните лични пазители да кръжат над главите им...
 6. Дошъл е моментът да "излезете" от себе си и да започнете да мислите
като ангелите с любов към човечеството и да намерите верния път в живота си."

# 130
 Това с ангела е много интересно, само дето предпочитам моя да мирише на рози не на  Sick, ама това е друга тема.  Blush Иначе за болести, скоро си правих изследвания и всичко ми е на ред (поне за сега), не съм и бременна доколкото знам.  Sunglasses Обаче много разводнихме тематата и ще ни се скарат скоро.  Embarassed

# 131
АЗ не че нещо, newsm78ама май поизместихме темата.за ангели и тем подобни си имаме мн.хубава темичкаhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=407175.0 Hugтам ще се зарадват на тези съвети.иначе е супер пиши там с интерес ще те чета Grinning  bouquet

# 132
# 133
..."6 практични съвета да сме близо до ангела си
  2. Представете си, че вашичт ангел е кацнал на рамото ви. Оставете го мислено да си стои там.
 "

Знам,че разводняваме темата, но ще си позволя да споделя- не си спомням дали съм писала преди- но покрай това,че децата виждат въобръжаеми хора, си спомних,
че като малка от около 6-7 годишна, си имах въобръжаем ангел - помня го! Crazy

Говорех си с него и си го представях като фея-малък,но в мъжки род и го бях кръстила Кристи (дружката в училище тогава се казваше Кристина  и сигурно от там ми е дошло)
Представях си го точно така кацнал на рамото ми и от време на време кацаше по цветята в къщи Crazy Laughing

Мислите ли,че това е моя ангел пазител - да се опитам ли пак да го повикам - и сега хем,го пиша това и се чудя на себе си добре ли съм Laughing
Но ми е много интересна темата Hug

# 134
кокетка

Мисля, да. Simple Smile Аз също си спомних вчера, четейки темата за децата и това, че виждат невидимото Laughing за моите въображаеми приятели.Едва ли децата наистина виждат духове, макар че не мога да го отрека със сигурност, разбира се... Моите въображаеми другари Laughing бяха децата от  "Доктор Куин лечителката". И с тримата си говорех, но единствено най - малкият /Брайън/ беше непрекъснато с мен и му споделях всичко. За първи път се замислям дали родителите ми са забелязвали разговорите ми с празното пространство пред мен. Но ще ги питам. Предполагам, че и ангелите и въображаемите приятели не са просто плод на въображението. Те съществуват, ако вярваш в тях. Като всяко нещо. Пробвай да му говориш и сама ще разбереш дали се чувстваш като едно време, или ти е по - скоро смешно и неловко. Laughing Simple Smile Аз лично, сега бих се зарадвала повече на въображаем приятел като Робърт Редфорд в  златните му години. Например. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт