Случи ми се нещо странно - V

• 129 346
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • Кьолн
И аз имах няколко такива странни случки. И от тогава да ви кажа съм доста страхлива. Тук при нас не приемат на сериозно хората които им се случва нещо странно затова и не разказват.

# 106
  • Велико Търново
Здравейте и от мен!   bouquet
Последното нещо, кеото ми се случи е с великденското яйце easter, поставено пред иконата на Богородица. Преди 5-6 дена забелязах, че на страната , обърната към иконата са избили мехурчета на цвят, а и на външен вид като горена захар - карамел. А яйцето си беше цяло, не беше пукнато... newsm78
За първи път ми се случва, уплаших се...рових в нета за поверия и поличби...звъннах на майка ми...приказвала с нейна колежка, която помага в една църква. Казаха ми да го хвърля в течаща вода и да са намисля нещо хубаво или да го заровя в двора на църква  Thinking.... Е, аз естествено го хвърлих от един мост, добре че тук има река и много мостове  Joy и си пожелах най-съкровенното - да имам бебче.
А вие, какво ще кажета за това? Някой да е имал подобна случка с великденското яйце?

Иначе другото странно за което се сещам... като говоримм за дати.... на майка ми майка й (бабата, която никога не съм виждала, защото е починала, когато майка е била на 10 г., а вуйчо ми на 9 месеца) е била родена на 15 май, оженила се за дядо ми на 15 май, и е починала на 15 май... Shocked карма, съдба, съвпадение, или няма нищо общо по между си - всеки решава сам за себе си.

# 107
15 май явно е доста странна дата - родителите ми са се оженили тогава, а миналата година баща ми почина на 15 май.
Другото съвпадение в родата - на прабаба ми й умирали бебетата и точно когато родила тя друга жена от селото починала при раждането. Тъй като баба ми имала кърма взела момиченцето да го кърми, а впоследствие и осиновили. Точно след три години на същата дата се ражда дядо ми!

# 108
 Ще ми се да не е само досадното запис, ама...няма как.  Mr. Green И за да не е съвсем, напоследък ми се случва много често да долавям миризми. Не знам как да го обясня, но например онази вечер в леглото, прани чаршафи, стаята проветрена, ароматизатора на макс и изведнъж без полъх даже помирисвам нещо странно, като гнило и аз не знам, и толкова бързо изчезна "аромата". Не беше пр***я.  Mr. Green А, няколко дни преди това същото се случи, но замириса на обгорен кабел. Не като миризма в цялата стая, а само за моя нос... Rolling Eyes Ех, че ме бива по обясненията...

# 109
Ще ми се да не е само досадното запис, ама...няма как.  Mr. Green И за да не е съвсем, напоследък ми се случва много често да долавям миризми. Не знам как да го обясня, но например онази вечер в леглото, прани чаршафи, стаята проветрена, ароматизатора на макс и изведнъж без полъх даже помирисвам нещо странно, като гнило и аз не знам, и толкова бързо изчезна "аромата". Не беше пр***я.  Mr. Green А, няколко дни преди това същото се случи, но замириса на обгорен кабел. Не като миризма в цялата стая, а само за моя нос... Rolling Eyes Ех, че ме бива по обясненията...

Препоръчвам следните роман и филм... Laughing

http://www.book.store.bg/c/p-p/m-417/id-14695/parfiumyt-istoriat … ick-suskind-.html

http://movie.pop.bg/item20574.html

mozila

Не знам място на което да приемат насериозно хората на които им се случват странни неща. Laughing Hug

iva_neta , fata_morgana

Едва ли само датата е от значение.  Уилям Шекспир например е роден на 23 април и е починал на 23 април. Освен това си е отишъл от този свят в същото градче , в което се е родил.

# 110
Аз съм чувала ,че доста хора си отивали около датата на раждане, ако са починали от естествена смърт, де...

# 111
nana_cool  да ти кажа и у нас се усещат миризми, нямаме отдушник (а вентилация) и като започне комшийката да мие с Доместоса, цялата ни баня замирисва
възможно е от някой съсед да ви мирише, просот предположения Peace

# 112
konstantin2007 , успокой се малко.  Wink Всеки има право да вярва в каквото си пожелае.
Аз написах моето мнение, в което съм убедена, но никого не притискам да се съгласява с мен.
  Еми апоред твоето мнение всеки който допусне че Бог го е посетил в някой сън е наивник

# 113
nana_cool  да ти кажа и у нас се усещат миризми, нямаме отдушник (а вентилация) и като започне комшийката да мие с Доместоса, цялата ни баня замирисва
възможно е от някой съсед да ви мирише, просот предположения Peace
  Grinning Не, не е това. Правя разликата когато е от комшитата. Просто е като моментно появила се миризма само за моя нос, сигурна съм че не се усеща в цялата стая и много бързо преминава.  Hug Както и да е, като ми оправят нета, че сега е много бавен, ще си сваля филма да го гледам. Дано само Анн Шърли не ми намеква, че ставам убиец с това резюме... Wink

# 114
 Laughing Laughing

Не , nana_cool. Просто лека закачка. Simple Smile А пък знае ли човек ...  Laughing

# 115
Една от способностите на мозъка е да припомня миризмата на нещо.Както споменът за нещо отминало възниква изведнъж в съзнанието ни без да сме го пожелали в определен момент,така и споменът за някаква миризма също,с разликата,че понякога дори я усещаме.Определено при жените се случва по време на месечният цикъл,когато обонянието е по-изострено.

# 116
Това (обонятелните халюцинации ) може да е симптом на някои заболявания, не само шизофрения...  Peace Може и да си бременна  Wink

# 117
# 118
Това (обонятелните халюцинации ) може да е симптом на някои заболявания,
Това просто не посмях да го напиша.  Confused
Нана, ако пак го усетиш и си сигурна, че само ти го усещаш, иди на лекар, просто за успокоение.  Hug Стискам палци причината да е супер тривиална.  Wink

# 119
Това (обонятелните халюцинации ) може да е симптом на някои заболявания,
Това просто не посмях да го напиша.  Confused
Нана, ако пак го усетиш и си сигурна, че само ти го усещаш, иди на лекар, просто за успокоение.  Hug Стискам палци причината да е супер тривиална.  Wink
А аз се зачудих, но реших, че е по-добре да го напиша  Peace

Общи условия

Активация на акаунт