Случи ми се нещо странно - V

• 129 422
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
къде се изгубихте всички да не са ви  #2gunfire духовете

# 241
 Joy Joy Joy
Според мен темата ти се отразява странно  Mr. Green

# 242
  • 221B Baker Street
mi6ivn ,според мен просто си умираш от неистово желание да ти се случи нещо странно,затова и мозъкът ти вече ти играе номера  Tired

# 243
  • Германия
mi6ivn, моля те кажи ми, че не си наистина на 31 години!?  Joy

# 244
anubhis казвам ти че това е истината а и не искам да ми се случват такива неща,това за топчето не се учудвам защото постоянно ги виждам с перифеното си зрение само ме очуди че е по стената newsm78

# 245
че аз толкова ли съм писала аз съм объркала годините

# 246
че аз толкова ли съм писала аз съм объркала годините

А всъщност на колко си? 12?  Whistling

# 247
# 248
Почти познах... Не мислите ли, че е странно  Joy

# 249
е айде сега някой няма ли да напише нещо странно аз не сънувам такива неща и затова  няма да пиша  случки но пък знам много страшни истории

# 250
И аз имам няколко странни случки, които са ми се случвали през живота, ако обаче ги разкажа наведнъж ще стане много дълго.
Ето първата:
Първият учебен ден, аз съм 4 клас,  новата ни класна  е учителката по биология, но за съжаление първия учебен ден тя не се появи.
На другия ден  още сутринта ни казаха, че няма да имаме никакви часове и ни отпратиха. Аз се прибрах... и в един момент се сетих, че не съм навила любимия си будилник, чийто циферблат представляваше тъмно синьо небе със златисти звездички, а секундарника представляваше спътник като по старите руски картинки . Той стоеше върху един висок шкаф и за да го навивам всеки ден се качвах на един стол. Взех стола и докато се качвах си помислих, че толкова съм закъсняла с навиването на будилника, че той ще спре в секундата в която си протегна ръката за да го навия. Часовникът показваше  малко след 9,10 и докато протягах ръката си вперих поглед в спътника (секундарник), който точно в този момент спря.
Чак се стреснах.  #Crazy
На следващия ден ни казаха, че новата ни класна е починала по време на  спешна черепно-мозъчна операция предния ден сутринта след 9 Така и не я видяхме, за класна ни сложиха една доста властна жена, която си позволяваше и да ни потупва...
Извода не е: Ти уби класната, щото забрави да навиеш будилника, но се сетих за една странна серия от "зоната на здрача"преди време която в общи линии поддържа точно тази теза.
Ето и още една странна случка:
В 3 клас изпитвах страх да оставам сама у дома, въобразявах си че под леглото има нещо, което ще ме хване за крака ако тръгна да слизам от него.
Затова един ден в пристъп на същия страх реших да се наведа надолу с главата за да видя онова нещо, дето ще ме хваща, провесих се по невъобразим начин и накрая така се пльоснах на пода, че си изкълчих шията. От тогава ми минаха всякакви страхове за нещото под кревата, за нещото в коридора, за нещото в мазето за нещото в бараката, за нещото в бараката на съседното предприятие, където реших, че е чудно място за игра на криеница.
Открих също, че понякога трябва да се страхуваме от нещото, защото пристъпите на безстрашие са също толкова вредни, колкото и пристъпите на страх, а за това ми помогна отвързаното куче  от двора на съседите, който посещавах заради чудната им череша в пристъпи на безстрашие.

# 251
с нетърпение очаквам останалите ти случки  bouquet

# 252
само искам да ви питам дали сте чували да ви се звъни на вратата но никой друг да не го чува,освен вие е това вече е странно,постоянно си чувам звънеца  Shocked

# 253
А чувала ли си глас, който ти говори, но само ти го чуваш?  newsm78

# 254
само искам да ви питам дали сте чували да ви се звъни на вратата но никой друг да не го чува,освен вие е това вече е странно,постоянно си чувам звънеца  Shocked
Вманячаваш се.....

Общи условия

Активация на акаунт