Случи ми се нещо странно - V

• 129 654
  • 744
  •   2
Отговори
# 300
ех с тези числа,какво ли може да означават newsm78
Баба ми почина  сутринта към 10 на 29/05/1990, съвсем неочаквано, докато търсела някакви прежди...
Помня, че по това време карах някакъв грип и няколко дни не бях ходила на училище... по него време спях в хола на един диван ... изолирана от останалите.
Този ден в малките часове 0,10-0,15ч. се събудих от едно "пук" и стичане на някаква течност от затвореното барче -из стаята се разнесе миризма на ликьор.
Извиках майка ми, като отворихме барчето видяхме, че бутилката с ликьора е счупена по средата, сякаш някой я беше разрязал на две, като горната част не беше паднала, а беше се "вмъкнала" в долната, която приличаше на назъбена чаша.
И двете много се ядосахме, тъй като миризмата се стелеше навсякъде, а килима трябваше да се пере.
Почистихме,събрахме напоения килим, отворихме да  се проветрява и си легнахме отново...
На другата сутрин тя отиде на работа, а аз си останах да боледувам пред телевизора... по едно време тя се прибра със силзи на очи и каза: Преди малко баба ти внезапно е починала...
Едва ли има някаква връзка, но не мога да си обясня как така затворена бутилка  може внезапно сама да се счупи в затворен шкаф.
На погребението на другия  се събраха камара бабички и всяка даваше акъл какво как се прави, по него време баба ми имаше много котки, които си се навъртаха наоколо по навик. По едно време на баба сестра й ме викна и ме помоли да пазя котките да не се навъртат около тялото и цялата суетня около погребението -  не разбрах защо, ама изпълнявах. Докато изнасяха тялото навън обаче стана земетресение, котките се разтичаха и  стана една какафония... не разбрах изобщо коя котка от къде мина.
Седмица след погребението моя приятелка беше дошла с малкото си братче да се видим да си поприказваме. Поканих я на пейката пред къщата на баба, тъй като там има масичка, шарена сянка и е много приятно. Малкия се заигра, но по едно време се обърна и започна да настоява да си ходят, тъй като една баба го гледала през прозореца на къщата! Shocked
,а това за баба ти ме потресе

# 301
# 302

Hug Благодаря ти! Аз почти всеки ден виждам 11:11 и 22:22, сега вече май виждам логика в това.  Thinking

# 303
В началото на годината сънувах моята най-добра приятелка от детските ми години. Беше много щастлива в съня ми. Заобиколена от много хора. Говореше много ентусиазирано и развълнувано и от шума около нея почти нищо не се чуваше. Аз няколко пъти я помолих да повтори, какво казва и тя ми показваше с ръка пет, и по устните също разбирах, че казва пет. Помислих си, че сънят ми е във връзка с рождения и ден след няколко дена. Поздравих я на датата на рождения и ден и я попитах, дали има нещо ново около нея. Тя каза, че е в чужбина и и се е сбъднала мечтата и и са я поканили на турне в Италия, а тя е оперна певица. Успокоих се, че може това да е била причината за съня ми. Но това пет не ми излизаше от мислите. Дори след време намерих петлистна детелина и се сетих отново за този сън. Незнам някакво съвпадение или наистина нещо "необяснимо" се случи, но останах изненадана като един ден ми звънна и ме покани на сватба на 05.09, като ритуала беше в 5 часа. Съпругът и се казва Петър. 
Това не беше единственият ми странен сън. Другите са свързани с болести и смърт, които се сбъднаха. За тях нямам думи как да ги опиша. В тях не виждах, на кого ще се сучи нещастието, но приличаха на научнопопулярен филм за анатомията на тялото... Предпочитам никога да не сънувам сънища от този вид.

# 304
Знам, че темата не е за сънищата, но моето преживяване беше много особено и породи въпроси, които мисля, че са за тук. Сънувах, че си говоря с ембрион, душа на неродено бебе момче, на което се зарадвах, а после обясних, че не можем сега да го приемем, защото сме много притеснени финансово и му предложих да отиде при друго семейство. Може и в полубудно състояние да съм била, помня разговора като сега, като станах се замислих, че цикълът ми закъснява, е след няколко дни се появи, но колежка е бременна. Много беше странно!
Мислите ли, че душите на неродените деца си избират семействата?

# 305
АЗ мисля,че избират!

# 306
Да, бях чела нещо, че душата винаги избирала семейството, по-специално майката, в чието семейство да се роди.
Което ми е странно - винаги съм мислела за себе си, че първоначално съм била само блясък в очите на баща ми  Simple Smile

# 307
Aз пък се чудя как съм могла въобще да ги избера нашите ама ха де!Спирам ,че оспамих темата!

# 308
Знам, че темата не е за сънищата, но моето преживяване беше много особено и породи въпроси, които мисля, че са за тук. Сънувах, че си говоря с ембрион, душа на неродено бебе момче, на което се зарадвах, а после обясних, че не можем сега да го приемем, защото сме много притеснени финансово и му предложих да отиде при друго семейство. Може и в полубудно състояние да съм била, помня разговора като сега, като станах се замислих, че цикълът ми закъснява, е след няколко дни се появи, но колежка е бременна. Много беше странно!
Да,избират

# 309

И аз мисля, че избират.

Всеки в определени моменти на живота си получава някаква свръхсетивност, предчувствие, или както щете го наречете, но според мен в съдбоносни моменти от живота на всекиго се случват странни обрати и той получава важна информация, която или го кара да се замисли или го държи нащрек или пък усеща, че нещо е изгубил дори преди да е разбрал новината.
Вярвам в съществуването на паралелни светове, знам, че рано или късно  квантовата физика няма да е квантова мистика, а ще дава обосновани обяснения на необяснимото за нас и тогава темата тук няма да е "Случи ми се нещо странно"  Laughing

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 12:44 от an_unmarked_crossing

# 310
Преди бях склонна да го приема, но сега надделява рационалното- как става точно това избиране- по каталог, колко ли старници и имена трябва да прегледа тази душа  newsm78 ... Thinking... Crazy В някоя тема бяха препоръчали книгата "Пътят на душите". Може би там има отговор на този въпрос, но на мен ми предстои да я прочета тепърва...

# 311
Преди бях склонна да го приема, но сега надделява рационалното- как става точно това избиране- по каталог, колко ли старници и имена трябва да прегледа тази душа  newsm78 ... Thinking... Crazy В някоя тема бяха препоръчали книгата "Пътят на душите". Може би там има отговор на този въпрос, но на мен ми предстои да я прочета тепърва...
Доколкото знам,преди самата инкарнация ние сами решаваме в какъв филм ще участваме и с каква цел(лошото е,че сега не го помним,ама и това е част от играта Mr. Green)Та във връзка с избора който правим избираме и съответно обстоятелства,място,родители и пр.които да дадат своят принос за развитието на сюжета...Относно родовите връзки,мисля също така,че са част от кармата която сме натрупали в миналите животи.Така поне аз си го обяснявам

# 312
Преди бях склонна да го приема, но сега надделява рационалното- как става точно това избиране- по каталог, колко ли старници и имена трябва да прегледа тази душа  newsm78 ... Thinking... Crazy В някоя тема бяха препоръчали книгата "Пътят на душите". Може би там има отговор на този въпрос, но на мен ми предстои да я прочета тепърва...
Пумукал   bouquet това е една страхотна книга,която ще прочетеш на един дъх и може би ще промени изцяло виждането ти за света!Аз я прочетох след смърта на баба ми..(извинявам се за изместването на темата)

# 313
Има ли я в нета тази книга?

# 314
Пиши ми на лични пощата си - имам я в електронен вариант

Общи условия

Активация на акаунт