Случи ми се нещо странно - V

• 129 434
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
То НЛО да не работи само през нощта... hahaha

# 286
Времето беше ясно и слънчево....Как да предположи човек ,че посред бял ден... ooooh!

# 287
След няколко дне ще се наложи да пренощувам сама в къщата, а няма да са минали 40 дни от смъртта на свекърва ми. Отсега изпадам в ужас. newsm43

# 288
Какви ви бяха отношенията?

# 289
Какви ви бяха отношенията?

Горе-долу добри. Но ме притеснява, че духът и още не си е отишъл. На третия или четвъртия ден от смъртта и, тъкмо видях, че свекърът е забравил да вземе едни динени кори, за да ги изхвърли. В момента, в който си го помислих, те паднаха на земята. А цяла нощ бяха седели на  плота.

# 290
Живеем в различни къщи - в един двор.Не знам дали е от значение.

# 291
  • София
Не знам, до колко е странно, но аз от около половин година насам , поне два- три пъти седмично, като погледна часовника(случайно, не да го следя целенасочено) той показва 11:11 часа. В началото дори  се случваше и по- често. Вече съм се хвърлила в размисли, дали нещо ще се случи  в 11:11ч. някой ден, или на датата 11:11 .

# 292
Sanbernarka - какво те притеснява тогава?След като сте в един двор???Тя си е непрекъснато там:))))))))).Не се плаши - духовете не са лоши:)!
yoli4ka - може да ти е щастливо число(или час)Wink))))))

# 293
  • София
 newsm10 От тази  страна  не съм  гледала. То хората  винаги се хвърляме на лошото. Дано си права, то ще си покаже.

# 294
Разбира се,че съм права!
Добрите мисли акумулират положителни стечения на обстоятелствата!
Мислете позитивно,гледайте света с добри очи!

Имам едно любимо стихотворение(извинявам се за "разлива" по темата)
"Погледнато оттук-изглежда светъл мракът,
а педята оттам - по-дълга е от лакът!"

# 295
Sanbernarka - какво те притеснява тогава?След като сте в един двор???Тя си е непрекъснато там:))))))))).Не се плаши - духовете не са лоши:)!
yoli4ka - може да ти е щастливо число(или час)Wink))))))

Знам, че не ми мисли лошото, защото все пак се грижа за сина и и мъжа и,  но ако ми се яви не мисля че ще оживея.

# 296
Не знам, до колко е странно, но аз от около половин година насам , поне два- три пъти седмично, като погледна часовника(случайно, не да го следя целенасочено) той показва 11:11 часа. В началото дори  се случваше и по- често. Вече съм се хвърлила в размисли, дали нещо ще се случи  в 11:11ч. някой ден, или на датата 11:11 .

Добре дошла в клуба Simple Smile На мен това ми се случва вече повече от 5 години. Ако напишеш в youtube 11:11 - ще излязат много клипчета за този феномен.
Ето едно, което намерих http://www.youtube.com/watch?v=Rvl3kcG_Qjg

# 297
Баба ми почина  сутринта към 10 на 29/05/1990, съвсем неочаквано, докато търсела някакви прежди...
Помня, че по това време карах някакъв грип и няколко дни не бях ходила на училище... по него време спях в хола на един диван ... изолирана от останалите.
Този ден в малките часове 0,10-0,15ч. се събудих от едно "пук" и стичане на някаква течност от затвореното барче -из стаята се разнесе миризма на ликьор.
Извиках майка ми, като отворихме барчето видяхме, че бутилката с ликьора е счупена по средата, сякаш някой я беше разрязал на две, като горната част не беше паднала, а беше се "вмъкнала" в долната, която приличаше на назъбена чаша.
И двете много се ядосахме, тъй като миризмата се стелеше навсякъде, а килима трябваше да се пере.
Почистихме,събрахме напоения килим, отворихме да  се проветрява и си легнахме отново...
На другата сутрин тя отиде на работа, а аз си останах да боледувам пред телевизора... по едно време тя се прибра със силзи на очи и каза: Преди малко баба ти внезапно е починала...
Едва ли има някаква връзка, но не мога да си обясня как така затворена бутилка  може внезапно сама да се счупи в затворен шкаф.
На погребението на другия  се събраха камара бабички и всяка даваше акъл какво как се прави, по него време баба ми имаше много котки, които си се навъртаха наоколо по навик. По едно време на баба сестра й ме викна и ме помоли да пазя котките да не се навъртат около тялото и цялата суетня около погребението -  не разбрах защо, ама изпълнявах. Докато изнасяха тялото навън обаче стана земетресение, котките се разтичаха и  стана една какафония... не разбрах изобщо коя котка от къде мина.
Седмица след погребението моя приятелка беше дошла с малкото си братче да се видим да си поприказваме. Поканих я на пейката пред къщата на баба, тъй като там има масичка, шарена сянка и е много приятно. Малкия се заигра, но по едно време се обърна и започна да настоява да си ходят, тъй като една баба го гледала през прозореца на къщата! Shocked

# 298
# 299
Аз пък много вечери поглеждам към часовника на лаптопа точно в 23:23 часа. Това по повод 11:11

Общи условия

Активация на акаунт