Случи ми се нещо странно - V

• 129 736
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Подай - храна ,пари..за нея

# 331
  • Sofia
НОВОЛУНИЕ,парите които се оставят при починалия са за свещи при следващо изнасяне.Вие за какво ги използвахте...При сънуване на починал,се раздава храна или се палят свещи в църквата за него. Praynig

# 332
Новолуние, много пъти сам сънувала баба ми и баща ми след като починаха, почти винаги си говорим. Разпитвам ги как са "там", винаги отговарят, че са добре. Наистина изглеждат добре Simple Smile Често на сън си спомням, че са починали, но това не ме плаши. Не знам да не са на добро такива сънища - може би мозъка ни си намира начини да се успокои за тях  Hug

# 333
Започнах от темата за сънищата , попаднах на тази, мъчно ми е , тежко ми е за баща ми и сега цяла вечер се обръщам с надеждата да го видя зад стола.Така ми се иска- силно вярвам , че той е по някакъв начин около нас.
Странните случки ме съпътстват постоянно, дори започвам да си мисля, че нещо не съм добре, или че прекалено много чета/гледам.
След смъртта на баща ми започнах да се вглеждам и вслушвам в разни знаци все повече.След погребението останах с дъщеря ми в дома на родителите ми известно време.На третия ден лелята на майка ми , която приживе имаше някакви способности да вижда разни неща, изпадна в кома.Бяха я отписали всички лекари.Майка ми отиде да я види в болницата и тя си отворила очите и я погледнала, казала и че на нея разчита и да гледа малкото дете.Първоначално нищо не ни каза, тя си мислеше, че леля и ще се оправи и тя разчита на майка ми да я гледа.Но тя почина на следващия ден.
Дъщеря ми започна да си протяга ръцете към тавана , точно както си играеха с баща ми.Казваше "лека нощ, деди" на празна стая.Ей така изведнъж казваше, че иска супа топчета- любимо ядене на баща ми.Тогава с майка ми една вечер като си лягахме започнахме да обсъждаме всичко това.Тогава тя ми сподели какво точно и е казала леля и.И започнахме да се вглеждаме в дъщеря ми какво прави и какво говори.Наистина имаше моменти в които всички замлъквахме и се просълзявахме, защото действията и бяха сякаш татко е там при нас в стаята.Общ взето тези странни неща се случваха до 40 дни.Всичко отшумя някак постепенно, но аз продължавам мислено да си "говоря " на баща ми , когато съм сама и ми е мъчно.
Лятото приспивам дъщеря ми и тя започна пак да прави  странни движения към тавана, както лежеше и да се смее.Знаеш, че бащата на мъжа ми е починал, но не знаех подробности, защото са разведени със свекърва ми и той не живее в България.Изведнъж дъщеря ми каза:"Деди обича тати".Вечерта се прибра мъжа ми и ми каза, че следващата седмица ще трябва да ходи при баба си да правят 40 на баща му.Разказах му, че според мен той е дошъл да ни види, да види внучката си и да поиска прошка от мъжа ми.
С майка ми сме обсъждали много около смъртта на баща ми- за 40те дни след смъртта, за 40 -те дни след раждане на човек.За това как душата излиза през главата на човек , за това, че фонтанелата на бебетата не е затворена при раждането им и за това, че се затваря "от Слънцето".
Има толкова много неща, които изглеждат като небивалици и стари суеверия и са опровергани и обяснени по научен начин, но в същото време ако започнеш да се замисляш върху тях изглеждат толкова мистични и необясними.
Понякога се плаша , че започва да ми хлопа дъската, но изведнъж реално ми се избистрят и навързват всички тези странни неща.Може би никога няма да ми се изяснят тези неща, а може би точно в последния миг от живота, когато умира човек -разбира всичко за целия живот, не само за неговия, ами за целия космос.

# 334
  • софия
Баба ми ми е разказвала, че когато дядо ми починал е видяла духът му надвесен над кошарката ми, радвал ми се е.Докато е бил във стаята не е могла и мускул да помръдне..била като вцепенена. Майка ми пък ми е разказвала, че веднъж е видяла Богородица да стои над мен обляна в синя светлина.. след това се разсеяла във въздуха като пушек от цигара..

# 335
Скоро ще станат 10 години от смъртта на баща ми.
Октомври месец 1999 му правиха операция, по думите на лекарите-успешна. Един декемврийски ден, си стоя на работа и внезапно сълзите ми почват да текат. Не плача, просто не мога да си контролирам сълзите. Много съм дисциплинирана на работното си място, но нещо ме прихвана тогава, написах бележка на шефката си, която трябваше да дойде след час, два, заключих магазина и хукнах. Обаче къде и аз не знам. Спирам такси и импулсивно казвам на шофьора-към окръжна болница. Тичам към входа на болницата и се сблъсквам с брат си. Това като че ли е най-странното в историята-че и двамата се получили импулс да отидем там. Влизайки се чудим какво правим там и виждаме майка си до телефонната кабина. А тя тъкмо щяла да ни звъни  (това е преди ерата на мобилните телефони-нямахме) Оказа се , че баща ни изпаднал в тежко състояние, закарала го е в болницата и само преди час е изпаднал вече в кома. Отиваме при него до леглото, лекарите май са го отписали, защото никакви не се навъртаха..Малко по-късно клинична смърт и го преместиха (най-сетне) в реанимация. Присъствието там е забранено на външни лица и се прибрахме у дома. Сутринта звъни телефона и мъжа ми вика: "Вдигни го" , а аз му казвам, че знам кой и за какво ми се обажда и не искам да чуя. Е, оказа  се, че е от болницата.. Sad току-що беше починал..
Имам и други истории, но сега ми стана тежко от спомена.

# 336
Цитат
бил на 2 годинки тогава/се е чувствала доста гадно и подтиснато.Васи се е приближил до нея,хванал я е за ръката и и е казал :"Не се притеснявай,всичко ще се оправи",после е продължил да си играе
Детето ти не е ли малко още да се изразява още с толкова сложни изречения,чак и да каже"не се притеснявай".Съжалявам но специално на тази история не вярвам,вижда ми се скалъпена и нереална.
Вярвам във свръхестественото(по-лични причини),но някой потребителки за да внесат интерес в темата,малко взеха да си поизмислят истории Wink
Имам син на 4 и половина, но когато беше на близо 3, много често ми казваше остави ме да се концетЛирам, най вече когато си играе и аз нещо му "преча".
Иначе и аз да разкажа една история. Бях около 16 годишна , и се преместих на квартира при кака ми. Изкарвах курса за ПЦ. Квартирката беше хол, кухня и спалня. Имаше и една стая, която си беше на хазаина (той от години живееше в Гърция), пълна с негови вещи, кашони абе нещо като склад. Тази стая аз не съм я виждала, тъй като си беше ВИНАГИ заключена, а ключа в него. До тук добре. След няколко седмици, майка ми идва на гости, на сутринта трябваше да пътува за летището, полета и беше в 4 сутринна или нещо такова. Лягаме си рано, за да може тя да стане на време. Аз си спя още тя става, буди батко ми, който беше останал вечерта за да може да я закара с колата до летището, пият си кафета, закуски , майка ми взима куфара и слиза пред блока ..........вижда стаята на хазаина свети, качва се пак горе, казва на батко ми , абе така и така....чукат по вратата, никой, ама няма и как да има някой човека си е в Гърция. Слизат и двамата долу пред блока, стаята свети Shocked, пак се качват, батко ми се опитва да отвори вратата, не става.........звънни на един братовчед да дойде да ни пази, докато закара майка на летището, че ще изтърве полета. Аз и кака ми си спим, и въобще не знаем какво става.
Слизат долу да изчакат братовчеда, поглеждат прозореца на стаята, тъмно, нищо не свети.
Батко ми се връща, обажда се на някакъв роднина на хазаина да дойде да отвори вратата, че нещо става. Отвориха вратата, всичко си стой не покътнато. На сутринта батко ми ни разказва всичко това, и не  ме питайте как съм живяла още няколко месеца в това жилище.
Не ме бива много в разказването, май съм много подробна, но се надявам да ви е било интересно.

# 337
TeTinka , тръпки ме побиха от твоята история  Shocked

# 338
една нощ сънувах някакъв мъж как го бият двама души, очевидно баща и син. За моя най-голяма изненада, вечерта бях на купон и видях същия човек, който бях сънувала. Не се сдържах - разказах му за съня. Не знам дали ми повярва, обаче каза, че познавал въпросните хора. Не знам какво е станало нататъка - и след това виждах този човек по купони, а той винаги ме избягва. Или ме мисли за луда, или съня се е сбъднал и ме мисли за вещица...

# 339
Непременно да го питаш защо те избягва и дали се е случило наистина!

# 340
Искам да помоля авторката,ако може да даде линкове към първите две теми Praynig Peace

# 341
Искам да помоля авторката,ако може да даде линкове към първите две теми Praynig Peace
Назад в дадените теми има няколко пъти линкове към 1ва и 2ра.

# 342

1-ва тема /в архива е и се отваря бавно/ http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=176062

2-ра тема  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=314035.0

В следващата тема ще ги сложа в първия пост, сега вече не може да се редактира  Peace

# 343
iveto_ ,много ти благодаря Hug

# 344
здравейте!пиша тук за 1 път и ми е малко непозната аудиторията.в интерес на истината,това е първата тема,в която се за4етох...както и да е.да разкажа и аз не6то,което ми се слу4и,но ПО НИКАКЪВ НА4ИН НЕ МОГА ДА ОБЯСНЯ,тъй като ми е мн дале4но,средите ми са други и няма кой да ми говори или описва такива слу4ки.не6то като "магаре и космос";та стига съм обяснявала глупости,а да  премина напред:
един летен ден(предното лято бе6е),докато 4акаме с колежката ми да запо4не раб.ден, една циганка идва при нас и иска да ни гледа.ние се разсмяхме и през цялото време имах 4увството,4е съм в "небрано лозе",буквално не знаех как да реагирам-бе6е ми сме6но,а тя ми говоре6е сериозно...таааа,каза ми някои не6та(верни,но все пак твърде об6ти,за да ме убеди),после ми каза,4е 2рата ми майка(сестрата на истинската ми),ми правела някакви магии с дъ6теря си и искат да ми се слу4и не6то ло6о!накара ме да връзвам някакви бели конци на възел,да си ги сложа в дланта и после и аз нз какво направи,но ми отвори ръката,взе конеца и като го подръпна,той се опъна!!!!!!!!!!!!!! #Crazyслед като ме видя как гледам,го направи отново-вси4ко отна4ало и пак така стана,а КОНЕЦА БЕ6Е В МОЯТА РЪКА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ И АЗ МУ ВЪРЗАХ НЯКОЛКОТО ВЪЗЛИ(уж да ме оттървава от магията)!!!!!!!!!!!!!!!!след определено време,трябва6е да си мия лицето и маи да горя,не помня мн добре тази 4аст.не ми се вярва,не само за6тото тя е сестра на майка ми,но и за6тото(въпреки някои на6и разногласия),е правила мн хубави не6та за мен!!!а и е мн образована и заета,еманципирана жена,която ми се струва мн дале4 от това....
истината е,4е тази година,наистина ми се слу4иха УЖАСНИ не6та,сяка6 бяхме във филм цяла год(сега даже правим продължението-2част(търпим последици))...моля,някой да ми обясни като на малоумна,4е не съм мн наясно.предварително благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт