Може би е чула от някого, че е била много желано бебе, обаче е оформила изречението по странен начин.
Но сега искам да споделя нещо,което се е случило на мен: преди много години ,когато имаше пътуващи циркове и те идваха и в нашето градче, едно лято един такъв цирк остана за около 3-4 дни.Беше топло,много хора искаха да видят програмата,а една от задължителните екстри на подобни мероприятия беше прочутата Скара-бира и конкретно в случая крем от бит белтък
Има -няма след около 2-3 дни след като цирка свърши и си тръгна,една болест покоси градчето-не остана къща с дете,което да не се разболя-салмонелаа
естествено,че и аз бях яла крема,естествено ,че и аз се тръшнах,но докато на другите им преливаха по няколко банки и се оправяха,аз се влоших. Не знам защо-денонощно бях включена на система,и в двете ръце,но нещата нито отшумяваха,нито се подобряваха.Към края не си спомням нищо,тотално изгубих сили и наистина май съм била пътник.Мама е усетила нещата и се е развикала,че аз си отивам,а никой не прави нищо-никакви изследвания,нито се вика друг доктор за мнение.С 300 зора,че и баща ми беше медицинско лице са пуснали хирург,малко след това по спешност съм дигната за операция.Смътно си спомням,че докато бутаха количката,чух мелодията на "Сънчо" и пак изгубих съзнание.
)и виждам,че там долу,ме чака жена в червено и се усмихва и всеки момент ще ме хване,но аз някак си не искам,не я харесвам и искам да избягам,а тя протяга ръцете си..Изведнъж нещо ме спря,някой ме хвана и ме измъкна от ръцете и 
И досега си я спомням-мургава,млада,красива,с разкошна дълга коса,но страшни ръце,които искат да ме хванат

На мен също ми се случват доста странни случки, родена съм в събота, ако това изобщо има някакво значение. Понеже е доста късно и умирам за сън, ще споделя с вас най-новата ми случка от тия - необяснимите. В края на месец май почина лелята на моята майка - страшно добра женица беше и много ни обичаше, но почина изведнъж, неочаквано за всички, без да боледува. На самото погребение изведнъж задуха много силно, стана студено и заваля голям дъжд, а беше 29 май - необичайно студено стана. Както и да е. Около седмица след това сънувах същата тази леля на майка ми. В съня ми знаех, че е починала. Тя ми се усмихна и каза да не се страхувам, имаше само едно молба. Каза да кажа на майка ми и леля ми, че много ги обича, аз започнах да плача и да я питам защо не остане още малко, тя каза че тръгва, но ме помоли и още нещо. Да кажа на майка и леля да й сложат бастунчето в стаята, където е обичала да стои /това е беше нейната/. И се събудих. Не бях изплашена, разказах съня на майка и леля. Понеже приживе тая баба много я болеше кръста, години наред си ходеше с бастунче и прегърбена много. Леля ми каза, че са й сложили и двете бастунчета в ковчега. Да, ама не... Няколко дни по-късно се оказа, че има и трето, което никой не е забелязал
.А аз нямаше откъде да знам за него и за това изобщо къде са останалите. Винаги съм си мислела, че е един. Та така-надявам се женицата да е намерила покой и да почива в мир.Извинявам се за многото обяснения....Аз съм си такава...