Случи ми се нещо странно - V

• 130 062
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Sober, това със зъбите е ужасно, само дето аз тъкмо 2 пъти съм го сънувала, обаче ВСИЧКИ зъби ми изпадаха, ни един не остана.
Първия път почина свако ми, втория път почина на баща ми една леля.

# 616
И аз имам толкова много истории та не знам от къде да започна. Ще ги карам една по една.
Брат ми и снаха ми се приготвяли да си лягат една вечер и на него му се изплъзнала халката и се търкулила. Търсели я сума ти време, но не успели да я намерят и решили да оставят за другия ден. Съблекли се и си легнали. На сутринта като станали халката му стояла отгоре върху сгънатите му дрехи, все едно някой я е оставил...

# 617
Sober, това със зъбите е ужасно, само дето аз тъкмо 2 пъти съм го сънувала, обаче ВСИЧКИ зъби ми изпадаха, ни един не остана.
Страшно си е... доколкото знам това поверие си е отдавна, защото освен от майка ми съм го чувала и от други места.

# 618
  • София/Варна
Здравейте! Досега не съм писала тук, но се зачетох в темата и реших и аз да споделя нещо.
Кръстницата ми почина 5 дена преди Коледа 2009 год., преживях го много тежко и още го преживявам, но както и да е.. Няколко дена след погребението точно си бях легнала, беше много късно, може би около 00:00 часа изведнъж в стаята ми стана адски студено, направо вледеняващ студ и като чели този полъх ме погали... невъзможно е да е станало течение, парното работеше до последно, вратите и прозорците си бяха затворени, а аз си бях под дебелия юрган... Не знам какво стана тогава... беше само за около 20 секунди, но и досега ме побиват тръпки... Все си търся някакво логично обяснение, но и тайничко си се надявам, че може би кръстницата ми е дошла да ме види...

# 619
  • Варна
Страшно си е... доколкото знам това поверие си е отдавна, защото освен от майка ми съм го чувала и от други места.

За щастие не винаги е вярно, аз два пъти съм сънувала, че ми падат зъби, но си е оставало просто сън. А се бях наплашила от темите тук.

# 620
  • Murcia, Spain/Ruse
Също и аз,сънувала съм че ми вадят зъб или сам падна,не съм сигурна и нищо не стана,слава на бога Praynig

# 621
Винаги,когато съм сънувала,че ми падат зъби или ги губя по някакъв повод в съня си,се случва нещо много лошо,последният път се разболях лошо.
Преди месец пък чух кукувица да ку-ка,беше вечерта и необяснимо сърцето ми се разтуптя като при силен страх,незнайно защо,на другия ден детето ми се разболя лошо и бяхме цяла нощ по болници.

# 622
Ох, снощи ви четох какво сте писали и през нощта сънувах, че ми пада пломба. Незнам дали беше повлияно от прочетеното или просто защото тази същата пломба я сменях преди два дни и според мен не ми е сложена както трябва... Надявам се значението на този сън да не е същото като падане на зъб  Praynig, но определено се притесних като се сетих какво съм чела...

# 623
  • Варна
Спокойно Wink Най-вероятно е резултат от четенето или пък наистина се притесняваш за някой зъб и сънят ти е отражение на това.

# 624
Това за зъбите съм го писала и в предните теми: Една туркиня ми каза, че ако ти падне зъб/и в съня значи, че ще решиш важен проблем, ще се отървеш от трудност. И двата пъти когато сънувах че ми падат зъбите бях в много трудни ситуации, не знаех какво да правя, не можех да реша проблемите си сама, бях в безизходица. След тези сънища нещата се наредиха отсамосебе си и всичко беше наред.
Аз предпочитам да си тълкувам сънищата в положителен аспект. Достатъчно са ми проблемите, че да се притеснявам за "лоши сънища" и без това всяка вечер сънувам какви ли не щуротии.   bouquet

# 625
zorika, съгласна съм с теб!
Снощи сънувах един мой познат, който не съм виждала години. Никога не съм имала интимни отношения с него, но в съня ми бяхме влюбени. Катерехме се по едни скали аз бях напред, той след мен. Изведнъж започнаха да падат камъни...аз се качих нагоре, а той едва се удържаше. Хванах го, за малко да ме повлече и мен, но в крайна сметка, успях с моите 50кг. да го издърпам. В действителност, това едва ли е възможно.  Confused
 Ако някой ми разтълкува сънят, ще съм му благодарна!  Hug

# 626
На мен не ми се случват чак такива странни неща и сънища и май по-добре, че много щеше да ме е страх, направо щях да се паникьосам..  Единственото по-странно нещо, което ми се случва постоянно е, че когато и да погледна часовника на телефона си той винаги е в странни часове като: 00:00  (това почти през ден ми се случва),  12:34,  22:22,  11:11 и т.н.

# 627
Ето една история от миналата година. Бяхме на палатка, близо до Варна, на брега на морето, точно на самия плаж. В гръб на палатката има нещо като блато. Сутринта отиваме с малката да пишкаме, близо до блатото. Беше рано, към 6.30 ч. Пишкахме ние покрай блатото, после решаваме да се разходим покрай него, понеже като изключим участъка превърнат в тоалетна беше много красиво, нявсякъде трастики, а на фона на изгряващото слънце видях земеродно рибарче, искрящо синьо, размахваше крила и сякаш беше застинало на едно място. Най-странното беше обаче, че чух да пее жена, но не някоя песен конкретно, а нещо като напев, тихо, примамващо, все едно ни вика да влезнем в блатото. Гласа, ако въобще може да се нарече така не беше човешки или поне не съвсем, не мога да го определя, но беше различен от човешки. Изплаших се и дръпнах детето да се прибираме към палатката.

# 628
  • Кьолн
Флашданс,бррр. Хвана ме страх. Добре че, сте се дръпнали.Аз скоро нямам такива случки,слава богу.Каквато съм пъзла.

# 629
  • Winterfell
 GrinningХа,супер темичка.Имам доста за разказване.Цял живот преживявам "странни случки",че даже и страшни.Най прясната е от вчера.Седя си на компютъра.С едното око вардя него а с другото гледам тв Laughing и изведнъж тв-то спря.Сам се изключи.Все едно някой го изклщчи от дистанционното.А си бях сама вкъщи.Малкия спеше.
В дома на нашите крушката в коридора сама се включваше и изключваше,и това започна след като дядо почина.
При едно от гостуванията ми насело направо настръхнах.Вечерта с брат ми и баба решихме да спим на 1 легло.Баба все ни разказва истории.Та разказва ни тя,и изведнъж нещо ритна вратата ниско.Вратата има прозорец и ако имаше някой щеше да се види.Дядо спеше в съседната стая,даже се чуваше похъркването му.Има още,но бебето де събуди Laughing

Общи условия

Активация на акаунт