Случи ми се нещо странно - V

• 130 064
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Ето и една от мен от преди 4-5 месеца - една сутрин се събуждам към 5 сутринта и лампата в стаята ми свети. Станах, загасих я в просъница и пак заспах, а на сутринта реших, че съм сънувала. След един-два дена се случи същото-събуждам се рано сутринта и лампата свети. А преди да си легна винаги я изгасям, изобщо не мога да спя на светло... Добре, че не се е случвало повече, защото живея сама и умрях от страх наистина.

# 631
зачетох се в темата,а то кое време станало ,а и тръпки ме побиват...та сега нямам сили и дух да ви разкажа моите странни истории   newsm43  hahaha

# 632
GrinningХа,супер темичка.Имам доста за разказване.Цял живот преживявам "странни случки",че даже и страшни.Най прясната е от вчера.Седя си на компютъра.С едното око вардя него а с другото гледам тв Laughing и изведнъж тв-то спря.Сам се изключи.Все едно някой го изклщчи от дистанционното.А си бях сама вкъщи.Малкия спеше.
В дома на нашите крушката в коридора сама се включваше и изключваше,и това започна след като дядо почина.
При едно от гостуванията ми насело направо настръхнах.Вечерта с брат ми и баба решихме да спим на 1 легло.Баба все ни разказва истории.Та разказва ни тя,и изведнъж нещо ритна вратата ниско.Вратата има прозорец и ако имаше някой щеше да се види.Дядо спеше в съседната стая,даже се чуваше похъркването му.Има още,но бебето де събуди Laughing
За телевизора имам обяснение,нашия телевизор ако работи определено време(незнам точно колко) без да  пипаш дистанционното се изключва сам,един вид като предпазна мярка,ако го забравиш включен,редовно ми се случва.А за крушката също ми се е случвало,получава се,когато има лош контакт,след смяна на крушката обикновено изчезва.

# 633
  • Winterfell
 Thinkingима логика за това с телевизора,въпреки,че по цял ден си работи само за да шуми нещо в стаята и не изгасва...обаче за крушката-не една и две сме сменили.А и ключа не беше в едно и също положение.Копирах една моя история от един друг форум

Работех като сервитиорка и все взимах 2ри смени.Имаше един колега който ни прибираше,обаче мен ме остави не пред нашия блок, а на пряката.То си беше адски близо и нямаше и смиъл да влиза.Беше 12 вечерта и (колко баналноно истина)беше пълнолуние.Та тръгнах към нас и не знам защо,но се спрях да видя луната.Изведнъж на отсрешния тротоар се чу нещо като хъркане или ръмжене.Все едно някой дишаше тежко,само че много силно.Обърнах се и там нямаше никой.Загледах се,а то не спираше.Мен по принцип не ме е страх,даже ми беше любопитно и минах на другия тротоар.Там пак си нямаше никой.Мина кола и хъркането спря.След секунди пак започна но сякаш ходещ човек се отдалечаваше от мен.Опитах се да го последвам но тръгна по поляната(тя се намира в двор на училище),и се отказах.Искам да отбележа, че по улицата си светеше осветлението и няма как акое бил човек да не се види.Беше точно пред мен.
Баба ми разказваше една история,случила се на прадядо ми.Една нощ се прибирал от нивата(поливал я),яздейки магаре.Изведнъж то спряло и започнало да ''реве''много силно.Обърнал се дядо и какво да види-вампир седнал на задницата на магарето Shocked(вампир-мъртвец,прескочен от котка.Създание без кости)И нали си бил хитър дядо,извадил един ремък и произвел искра.Съществото на мига изчезнало,а магарето потеглило с 300км/час Laughing
А самата тя доста пъти е преживявала ужасяващи вечери.Разказвала ми е как докато спи нещо и ''сяда''на гърдите и тя не може да диша,нито да мръдне,камоли да викне.Казва,че тези същества виреят покрай течаща вода,а точно до къщата тече вадата

# 634
  • Linz
За другите истории не знам какво е обяснението, но за последното става въпрос за сънна парализа- доста е обсъждано тук.

Телевизор, крушки и др. ел. уреди и при нас са се включвали/изключвали сами, но това не ми се е виждало странно.

# 635
rosinka, нещо подобно ми се случи преди няколко месеца както се е случило на баба ти в съня й.
Събудих се по никое време през нощта (тогава ми се случваше доста често) и тъй като не ми се спеше, реших да си направя Рейки сеанс, но някъде на позицията на бъбреците съм заспала... Събуждам се от ужасна тежест, сякаш нещо ме притискаше силно и то точно в бъбреците, помъчих се да се обърна по гръб (бях заспала по корем) и след огромни усилия успях... След като се обърнах тежестта в бъбреците ми изчезна, но на сутринта се започнаха реалните ми проблеми и болежки... с бъбреците ми  Sad ...

# 636
Пристигам с нещо което ми се случва вече 3 пъти и много ме плаши.

Живеем в двуетажна къща.  Долу е само хол, столова и кухня.  Горе са спални и бани.  Преди седмица сложих синът ми да спи и както винаги пускам монитора да си го чувам ако се размърда.  Монитора се задейства само ако има звук или ако детето се движи, и съответно аларма, ако детето не диша и тн.  Знаете ги тези  Simple Smile

Както винаги с мъжът ми си гледаме телевизия долу в хола.  Тръгвам да пуша цигара отвън (не пушим в къщата) с монитора в ръка.  И точно като си стоя в тъмното и тихо монитора започва да бръмчи и се чува по него като детска песен, но не мога да разбера точно коя.  Ако сте чували по карнавалите на въртележките има такива монотонни песнички... Викам на мъжът ми да отива да провери какво свири в стаята.  Но нямаше нищо.

От тогава още два пъти се случва това.  Вторият път беше глас все едно говореше на синът ми, но не мога точно да определя какво каза.  Трети път пак песничка.

Но е възможно и да си го внушавам, не знам.

# 637
Албена13, някой от комшиите да няма подобна джажа... На едни мои близки в апартамента им се беше случило така, един и същ бебефон с комшиите и си се подслушваха без да искат.  Joy

# 638
Не съм сигурна, ние живеем в къща, съседите не са през стената.  Но може.  Не знам, но много ме плашат тези звуци.

# 639
Обхвата би трябвало да е дота голям.Дори и през двора може да хващате съседния бейбифон.Попитай съседите с бебета дали нямат същия модел.

# 640
  • Ланкър, планините Овнерог
Когато голямата беше бебе, като застанех на балкона (на 1ет. сме) хващах радиостанциите на минаващите таксита  Crazy
С малката пък съм хващала бебефона на комшиите, които бяха на 2ет., но среден апартамент, не точно над нас.

# 641
  • Балчик
Молко повече познания и ще разбереш, че няма нищо странно в твоята история.

Аз в далечната 2000 г, с моя тогавашен бебефон хващах разговорите между капитана на кораба, който се намираше в балчишкото пристанище и капитана на влекача. Laughing  Птристанището е на около 3 км от нас, но на терасата по права линия, на открито ги хващах идеално, освен че пак от там ги и виждам идеално двата плавателни съда. Laughing  Беше ми интересно да наблюдавам маневрите. Crazy 

# 642
 Единственото по-странно нещо, което ми се случва постоянно е, че когато и да погледна часовника на телефона си той винаги е в странни часове като: 00:00  (това почти през ден ми се случва),  12:34,  22:22,  11:11 и т.н.

Това ми се случва почти постоянно,но аз виждам все един и същи час - 16:27.Просто ей така решавам да видя колко е часа (на телефона,защото когато сложа часовник,той просто престава да работи) и попадам на този час.Това е около 4-5 пъти в седмицата и доста сериозно се плаша.Има и друго нещо,което не знам как да разбирам...Скоро бяхме на 40 дни на прадядо ми.Вечерта преди точата дата (когато стават точно 40) ходихме по болници с родителите ми (на 14 съм),защото имах високо кръвно и сърцебиене и това,при положение,че бях легнала и в съня си съм говорила,че ми е зле...а на другия ден сънувах дядо ми в една количка и как един висок мъж я кара към края на един коридор,а аз го гоня с думите "Чакай".Не знам дали има общо с поверието,че до 40-тия ден душата остава,а после Бог и прибира,но след като се събудих имах някакво странно чувство,сякаш някой седи до мен.Цялата потръпвам,дори сега. newsm78

# 643
Като стана по-горе въпрос за сънуване на падане на зъби, да разкажа и аз. Сънувах, че ми падат 2 предни зъба и аз като много други си помислих, че сега ще се случи нещо лошо, че някой ще умре и непрекъснато бях под напрежение. Но се случи следното - една вечер както вечеряхме, бяхме си поръчали пица и както ядях наистина ми се счупиха предните 2 зъба, точно тези които сънувах.За първи път се случва нещо, което сънувам. Дано само хубави неща да ми се присънват.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт