Случи ми се нещо странно - V

• 129 360
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Me_and_baby , благодаря и  добре заварила.

Няма да занимавам никого повече. Ако не беше точно този сън, надали щях да разказвам.

Но както и да е  Flutter

Мир~

# 61

Няма да занимавам никого повече. Ако не беше точно този сън, надали щях да разказвам.

Но както и да е  Flutter

Мир~

не се обиждай толкова бързо, просто ни омръзна да четем сънища, колкото и грубо да ти звучи
всеки има своите странни сънища и ги тълкува по свой начин, но темата не е за това все пак... цени и нашето време

# 62
  • 221B Baker Street

Но както и да е  Flutter

Мир~

не се обиждай толкова бързо, просто ни омръзна да четем сънища, колкото и грубо да ти звучи
всеки има своите странни сънища и ги тълкува по свой начин, но темата не е за това все пак... цени и нашето време

на мен пък ми харесва да чета за сънища - нещо против ??!!
ама без да се обиждаш,де  Mr. Green

# 63
  • 7800
Оказва се, че народните поверия не са съвсем бабини деветини.Сватба, бяло, булка в съня вещаят смърт...Аз пък тази нощ сънувах прегръдка на мъртвец в черно- мъртвецът беше Майкъл Джексън   newsm78

Сигурно действа много успокояващо.

Запис.

# 64
 anubhis ,много хубаво  че обичаш да четеш за сънищата.Аз също.Но си има тема  Peace

# 65

И на мен ми е досадно вече да чета за сънища, все пак тук се пише за случки. Ако всички започнем да си споделяме сънищата, темата ще загуби смисъл.  Tired

# 66

И на мен ми е досадно вече да чета за сънища, все пак тук се пише за случки. Ако всички започнем да си споделяме сънищата, темата ще загуби смисъл.  Tired
Според мен няма как да се избегне това, защото някои случки са странни именно защото преди това са сънувани определени неща.  Според мен темата ще загуби много ако тези сънища не се споделят.

# 67
anubhis ,много хубаво  че обичаш да четеш за сънищата.Аз също.Но си има тема  Peace
Тази тема ли имаш предвид newsm78 : Сънувах... знаете ли какво означавва...  Mr. Green , защото като я прочетох от начало до край не ми се видя точно място за странни сънища...  Wink

# 68
  • Варна
Тази тема ли имаш предвид newsm78 : Сънувах... знаете ли какво означавва...  Mr. Green , защото като я прочетох от начало до край не ми се видя точно място за странни сънища...  Wink

Може би, имаше предвид - тази - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=207868.0

# 69
anubhis ,много хубаво  че обичаш да четеш за сънищата.Аз също.Но си има тема  Peace

Може би, имаше предвид - тази - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=207868.0
Да ,Амар-тази имах предвид.Тя е стара но също така и много интересна.Новата изобщо не съм я чела.

# 70

Според мен няма как да се избегне това, защото някои случки са странни именно защото преди това са сънувани определени неща.  Според мен темата ще загуби много ако тези сънища не се споделят.

Спрях да чета темата, точно защото постоянно се говореше за сънища. Тема за сънища, дали ни предсказват някакво събитие и странни случки покрай тях си има. Тази е за странни неща, които са ни се случили.

# 71
  • София
Споровете относно сънищата са по - досадни и от разказите за самите тях.
Моля ви, нека да не спамим повече с излишни спорове! Praynig

# 72
Здравейте, поздравления за темата. Ето и една от моите случки... Нанесохме се в нова къща, бях чела преди това че всяка къща си има духче което ако е добронамерено пази и благодетелства обитателите в къщата... не мога да кажа че съм го взела на сериозно абсолютно но все пак...вечерта преди да си легнем оставих на масата останалото от питката и паничка с мед която сипах специално, в смисъл че не бяхме яли от нея... На сутринта в меда имаше трохички сякаш някой беше ял. Вкъщи нямаме животинки, всички потвърдиха че никой не е ставал, вратите и прозорците бяха затворени - проверих. Друго такова е вечерта след като почина дядо ми .. Над печката на село беше закъчено вятърно звънче , като беше заковано с пирон на който главата му беше по-голяма от дупчицата на халката за закачване. Та това звънче просто падна... пирона си остана на мястото си.
За сънищата не искам да разказвам , само ще кажа най-впечатляващия досега - сънувах че говоря с господ и той ми каза да не се тревожа за нищо че ще е с мен.... Heart Eyes

# 73
Здравейте, поздравления за темата. Ето и една от моите случки... Нанесохме се в нова къща, бях чела преди това че всяка къща си има духче което ако е добронамерено пази и благодетелства обитателите в къщата... не мога да кажа че съм го взела на сериозно абсолютно но все пак...вечерта преди да си легнем оставих на масата останалото от питката и паничка с мед която сипах специално, в смисъл че не бяхме яли от нея... На сутринта в меда имаше трохички сякаш някой беше ял. Вкъщи нямаме животинки, всички потвърдиха че никой не е ставал, вратите и прозорците бяха затворени - проверих. Друго такова е вечерта след като почина дядо ми .. Над печката на село беше закъчено вятърно звънче , като беше заковано с пирон на който главата му беше по-голяма от дупчицата на халката за закачване. Та това звънче просто падна... пирона си остана на мястото си.
За сънищата не искам да разказвам , само ще кажа най-впечатляващия досега - сънувах че говоря с господ и той ми каза да не се тревожа за нищо че ще е с мен.... Heart Eyes
         Завидях ти за този сън.Щастливка,не го подминавай току-така.А иначе да те питам как "изглеждаше" Господ в съня ти?Моля, те ако си спомняш ми отговори.Важно е за мен.Предварително ти благодаря  bouquet

# 74

Завидях ти за този сън.Щастливка,не го подминавай току-така.А иначе да те питам как "изглеждаше" Господ в съня ти?Моля, те ако си спомняш ми отговори.Важно е за мен.Предварително ти благодаря  bouquet
Според мен , когато човек има някакви проблеми или е неспокоен, е съвсем нормално да сънува Господ, а още по-нормално е "той ми каза да не се тревожа за нищо че ще е с мен". Просто на подсъзнателно ниво, човек търси някаква надежда, за която да се хване и това се проявява в сънищата. Много е наивно да се вярва, че именно Бог се явява.

Общи условия

Активация на акаунт