Случи ми се нещо странно - V

• 129 357
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Наистина ravvenr, това не е тема за филми или детски фантазии  Naughty
Ако и другите ти случки са като последната - спести ни ги, за да не се разваля интересната тема  Rolling Eyes

# 91
Това с перденцата е градска легенда, която сме си разказвали като деца преди повече от 20 години, явно още се котира Simple Smile И аз съм съгласна, че темата е за случки - неща които сме преживели лично. А раввенр има нормални тийнейджърски сънища, особено ако гледа повече филми...  Hug

# 92
И да добавя ravvenr, темата е за истински случки не за измислици от рода на как се появила Дама Пика....

междо другото още от началото на тема се говори за дама пика и всички са я обсъждали ,но както и да е

не, не са ми всичките истории такива,всички са истина ,но .... както и да е

ИЗвинете

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 18:33 от ravvenr

# 93
Забавих да споделя още нещо странно, което ми се е случвало.

Почти цели две години се опитвахме безуспешно   за второ дете. Миналата година на 25.03. - Благовещение, влязох в църквата, запалих свещ и помолих Господ този път да се е получило. Явно съм го помолила наистина от сърце, защото три дни по-късно, на 28.03., тестът ми се оказа положителен. И така се сдобихме с нашето чудо Симона!  Laughing

Иначе със сестра ми постоянно ни се случва да си "четем " мислите.  Като се има предвид, че мъжете ни са родени на една и съща дата...  Crazy Навремето, когато навършихме пълнолетие, паспортите ни бях издадени на една и съща дата с по 3-4 месеца отдалечена от рожденните ни дни.  Преди година-две се чудих какво да избера на нашите за годишнината от сватбата и накрая се спрях на една стилна поставка за бутилка вино. Сестра ми беше купила същия подарък - също поставка за вино. На Коледа пак се чудя да подаря на нашите едно хубаво меко дебело одеало. Но после ми хрумна друго. Сестра ми подари одеалото.  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 16:52 от utro77

# 94
И аз се записвам . Много е интересна темата,но аз нямам странни случки. Wink

# 95
ravvenr ,много филми гледаш Joy

# 96
Като говорим за дати на раждане- в рода ни има четирима души, родени в различни години, но на една и съща дата (в тоза число-аз и баща ми)...С първият ми приятел сме раждани в един и същи родилен дом и сме астрални близнаци, а синът ми се роди точно една година след неговия племенник, който ми е и кръщелник  Crazy

# 97
  • Murcia, Spain/Ruse
Странното при мен е че онази играчка,магаре,дето бях писала след около месец пак онази ноЩ сама се включва....и най интерсеното е че е само ноЩем и колкото и да се опитвах сутринта да я пусна,неуспях Thinking

# 98
Странното при мен е че онази играчка,магаре,дето бях писала след около месец пак онази ноЩ сама се включва....и най интерсеното е че е само ноЩем и колкото и да се опитвах сутринта да я пусна,неуспях Thinking
Мистерията продължава... hahaha

# 99

Shocked

Винаги съм се чудила дали наистина има нещо мистично в подобни неща. На мен също ми се е случвало телевизорът сам да се спре (без да съм го настройвала естествено) , или пък някой предмет , уж добре закрепен на мястото си , да падне с гръм и трясък на пода. Винаги в такива моменти се опитвам да елиминирам страха и учудването си. Чела съм , че това най - вероятно е полтъргайст , който съществува благодарение на нашия страх и изчезва , когато се научим да го контролираме. А неведнъж съм попадала на интервюта с Кейт Хъдсън , в които споделя , че вярва в духове и винаги с майка й усещали , когато в стаята има такива и затова навсякъде със себе си носели светена вода да пръскат. Thinking

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 13:38 от Анн Шърли

# 100
  • Murcia, Spain/Ruse
Анн,вярно,имам светена вода и още днес ще напръскам,тенкю Hug

# 101
Преди доста време, когато пуснах първата тема повод ми беше странен сън..Продължавам да сънувам такива сънища, които се сбъдват едно към едно. Последният сън от преди дни..споделих го и с приятелки..Сънувах че се омазвам с кръв от жена, подавайки и салфетка да се избърше. Чела съм в съновници, че кръв когато сънуваш е че ще разбереш истина някаква.  Да, ама не. Защото наистина си изцапах с кръв от жена пръст на същата ръка. Грубо казано изцапах, бях срязана от режещ инструмент. пу пу пу дано нЕма нищо

# 102
venelina81  Hug

Кari

Че ти си била екстрасенска !  newsm60 Започни да записваш сънищата си в нещо като дневник. След време ще отчиташ кои са се сбъднали и кои не.

# 103
Нали тука странните неща, които се случват са под формата на сънища?
Сънувах бившия ми мъж, хубостника, че се жени Mr. Green Joy

# 104
Нали тука странните неща, които се случват са под формата на сънища?
Сънувах бившия ми мъж, хубостника, че се жени Mr. Green Joy
newsm20 дошъл му реда викаш

Общи условия

Активация на акаунт