Случи ми се нещо странно - V

• 129 337
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
daindi , а би ли споделила личен опит от контактуването с твоя ангел , успявате ли да направите връзка ,пробвала ли си тези съвети лично и работят ли при теб?
Мисля , че личния опит ще е далеч по-интересен  и по темата

За мен е много неуместно да се правят забележки на хора пишещи за неща свързани с темата и най-вече по желание на четящите , а да се подминават мнения от сорта на "ЗАПИС!" и "Записвам се да следя темата" ...сякаш това някой го интересува .

# 136
Преди 10 години почина дядо ми.На бдението цялото семейство отидохме да спим на село, за да не я е страх маминка ми, но легнахме на другия етаж.
Вечерта ми се доходи до тоалетна,а тя е чак в градината. Реших да пишкам в градинката на маминка  Flutter В този момент виждам, че в стаята при дядо е светнато и из стаята се разхожда мъжки силует, а там беше само маминка  Sick
Не беше баща ми защото той като хърка се чува чак при съседите  Tired
Може и дядо да е бил  Praynig

# 137
Mаxi, аз също мисля, че тези неща са си баш по темата, тъй като често се коментират.
Ами аз още не съм " се запознала с моя ангел", но мисля да опитам. Много често обаче усещам присъствие и полъх в затворено помещение. А за това, че "някой" ми помага съм се убедила вече. Най-странно ми беше, че този ангел не е близък починал роднина. Rolling Eyes

# 138
Помага Бог, понякога като ни праща ангели, понякога като ни праща приятели и хора,  понякога по хиляди други начини, които не можем да си представим дори. Така, че според мен най - правилно е  да носочим молитвата си към Него, не към ангелите, които изпълняват Неговата воля.

# 139
  • В две мъжки сърца
Чудих се доста,но реших да споделя.До миналата година съпругът ми се занимаваше със строителство и работата му беше все на последните етажи.Високо,не достатъчно обезопасено,абе...гадна работа.Все ме беше страх и се притеснявах.Един ден,докато работел,близо до ръба и натягал някакъв болт или винт/нещо си там/,болта превърта и той полита на зад.Опитал се е да се захване за нещо,но не е могъл и тогава е усетил,сякаш някой го е подпрял от зад,сякаш някаква ръка го е избутала.Колегите му са били в шок.Този ден никой от тях не е работил вече.Чудили са се как е успял да се задържи ConfusedРазказа ми това доста след като се е случило,но беше категоричен,че е усетил,как някой го е побутнал,точно колкото да се закрепи.

# 140
Брамбо, страхотия Shocked
имаше подобни разкази в миналата тема, за хора, хванати в последния момент

# 141
За да не е просто "запис" , публикувам линк към нашумялото напоследък видео с призрака на Майкъл Джексън.  Peace
http://www.youtube.com/watch?v=4OSrXBSCqCc&feature=related

# 142
  • 221B Baker Street
За да не е просто "запис" , публикувам линк към нашумялото напоследък видео с призрака на Майкъл Джексън.  Peace
http://www.youtube.com/watch?v=4OSrXBSCqCc&feature=related

това не е призрака на Майкъл,стана ясно отдавна   Naughty
сянка на оператор от екипа на Лари Кинг  Peace

# 143
Сега пък като споменахте Майкъл Джексън (мир на праха му), се сетих нещо. Вчера вечерта си слушам негова песен в нета. В момента, в който затварям линка, песента продължава...изкарах си акъла направо...поглеждам пак, всичко е затворено, а песента си върви. Спрях компютъра, не знам аз ли полудявам... Rolling Eyes

# 144
daindi , а би ли споделила личен опит от контактуването с твоя ангел , успявате ли да направите връзка ,пробвала ли си тези съвети лично и работят ли при теб?
Мисля , че личния опит ще е далеч по-интересен  и по темата

За мен е много неуместно да се правят забележки на хора пишещи за неща свързани с темата и най-вече по желание на четящите , а да се подминават мнения от сорта на "ЗАПИС!" и "Записвам се да следя темата" ...сякаш това някой го интересува .

Не правя забележка а констатация.изместихме темата.тва е.ако си направиш труда да погледнеш линка ще видиш че има цяла тема за това как да общуваме със своите ангели,как да ни напътстват и прочие. Mr. Greenтази тема е за странни случки,а не наръчник за комуникация с ангелите  Mr. Green                                                                                                                                                   daindi, Hugнаистина с радост и нетърпение ще те чета.в другата тема се пишат предимно такива неща и много хора ще оценят съветите ти  bouquet

# 145
konstantin2007 , в посочената от теб тема съм писала мнооого. Не мисля че там е мястото да се пише за ангелите, то всъщност там се пише май за всичко  Simple Smile. В тази тема не виждам защо да не се пише за това, щом има интерес. Плюс това не е ли странна случка да се общува с ангел? За мен поне е доста необичайно, поне засега.  Hug

# 146
Сега пък като споменахте Майкъл Джексън (мир на праха му), се сетих нещо. Вчера вечерта си слушам негова песен в нета. В момента, в който затварям линка, песента продължава...изкарах си акъла направо...поглеждам пак, всичко е затворено, а песента си върви. Спрях компютъра, не знам аз ли полудявам... Rolling Eyes
Това е нормално да се получава,  музиката спира малко след като си затворила браузера, защото е била буферирана. Не е нищо странно, при мен се получава постоянно с всякакви песни.

# 147
konstantin2007 , в посочената от теб тема съм писала мнооого. Не мисля че там е мястото да се пише за ангелите, то всъщност там се пише май за всичко  Simple Smile. В тази тема не виждам защо да не се пише за това, щом има интерес. Плюс това не е ли странна случка да се общува с ангел? За мен поне е доста необичайно, поне засега.  Hug
ами ОК Grinning

# 148
Тук в страната която съм доста често спира тока и на няколко пъти ми се се случва да си помислям "Ей сега само да не изчезне тока" и след малко БУМ  newsm43 няма ток Crazy

Друго за което се сещам е че като вървях вечер в София по някоя улица и точно преди някоя лампа или след като я задмина и тя  угасва smile3506.Това пак няколко пъти ми се е случало.Незнам на някой друг ставало ли е или не  newsm12

# 149
Това е нормално да се получава,  музиката спира малко след като си затворила браузера, защото е била буферирана. Не е нищо странно, при мен се получава постоянно с всякакви песни.
Да, напълно нормално е.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт