Случи ми се нещо странно - V

• 129 424
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
При положение, че от паркинга пред блока излиза направо на оживено кръстовище, и в 8 сутринта има десетки коли, вероятността да се сблъска точно моя мъж е 1 на.... зависи колко точно са преминаващите или чакащите коли.

# 226
,,Не разбрах кое не може да се избира? Манастира ли  ''Имах предвид  дарбата да имаш подобно развито чуство или не  ooooh! ама като жидях как съм го написала  Embarassed Embarassed и на мене ми беше трудно да си го разбера  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 227
Velvet_s, аз мисля, че това с гущера е добър знак. Не ме питай защо, нямам обяснение, просто така си мисля. При всички положения като незнаеш какво означава, защо докускаш, че е лошо?  newsm78

# 228
  • Германия
Историята е съвсем прясна и лична. Сутринта мъжът ми тръгва за работа, излиза от къщи и се отправя към колата. Аз го виждам до момента, в който затварям вратата на апартамента. Връщам се в хола и сядам да пия кафе. След 3-4 мин. чувам спирачки и удар. Подскочих веднага и се запътих към телефона.Нещо ми подсказваше да се обадя на мъжа си. За секунди се поколебах, да не би да изглежда параноично, но се обадих. Той вдигна телефона, а аз попитах:"Добре ли си?" Той каза:"Не. Ударих колата."

Не виждам нищо странно тук..съвсем нормално си, ако чуеш звук на спирачки и удар броени минути след като мъжът ти е излязал,  първата ти мисъл да е, че се е сблъскал той.

# 229
Историята е съвсем прясна и лична. Сутринта мъжът ми тръгва за работа, излиза от къщи и се отправя към колата. Аз го виждам до момента, в който затварям вратата на апартамента. Връщам се в хола и сядам да пия кафе. След 3-4 мин. чувам спирачки и удар. Подскочих веднага и се запътих към телефона.Нещо ми подсказваше да се обадя на мъжа си. За секунди се поколебах, да не би да изглежда параноично, но се обадих. Той вдигна телефона, а аз попитах:"Добре ли си?" Той каза:"Не. Ударих колата."

Не виждам нищо странно тук..съвсем нормално си, ако чуеш звук на спирачки и удар броени минути след като мъжът ти е излязал,  първата ти мисъл да е, че се е сблъскал той.

И на мен ми звучи по-скоро логично,отколкото странно. Wink

# 230
  • Mонтана
Според мен е нормално, мозъкът работи с логика. Виж, ако мъжът ти се беше ударил далеч от вас и ти почувстваш нещо или през деня чуеш трясък, нещо ти подскаже и се окаже той, тогава вече по бива да е странно.
Иначе ние пък с мъжът ми имаме случай, в който и двамата си звъним в едно и също време и се свързваме без да сме чули сигнал, така и не можахме да се разберем кой на кой бил звъннал  Joy Не го приемам за странно, а за случайно.  Wink
и ние с мъжа ми така си звъним доста често при това.-телепатия:))

# 231
Ели,нещо ми е неприятно чувтсвото,че ме чака нещо лошо може би защото винаги съм свързвала змии гущери жаби и др. подобни с лоши работи  Confused.А и два пъти за няколко дни...А и ако ще ми се случва нещо хубаво що не ме оака птиченце  Laughing

# 232
Не можах да намеря темата за сънищата, затова ще пиша тук.

Онзи ден сънувах, че стоя пред статуя на Христос. Не икона, а такава статуя които примерно често виждаме в латино филмите. Бях съвсем близо до нея и видях, че от очите му течат сълзи. На врата му имаше някакъв амулет. Аз го докоснах по рамото, след това  взех амулета и като че ли си го сложих на мен. Наоколо беше тъмно.Изведнъж от тъмнината зад мен се появи мъж облечен в бяло и ми каза : Сега няма ли да се прекръстиш? Аз му казах, че не се кръстя, но вярвам по моя си начин.

Не съм кръстена в църква. Миналата година по това време имах намерение да го направя, но така и не се наканих. Сега ми предстои да вляза в болница, но след като се върна това ще е първото нещо, което ще направя.

Надявам се сънят ми да е показателен за нещо хубаво.

# 233
Не можах да намеря темата за сънищата, затова ще пиша тук.

Онзи ден сънувах, че стоя пред статуя на Христос. Не икона, а такава статуя които примерно често виждаме в латино филмите. Бях съвсем близо до нея и видях, че от очите му течат сълзи. На врата му имаше някакъв амулет. Аз го докоснах по рамото, след това  взех амулета и като че ли си го сложих на мен. Наоколо беше тъмно.Изведнъж от тъмнината зад мен се появи мъж облечен в бяло и ми каза : Сега няма ли да се прекръстиш? Аз му казах, че не се кръстя, но вярвам по моя си начин.

Не съм кръстена в църква. Миналата година по това време имах намерение да го направя, но така и не се наканих. Сега ми предстои да вляза в болница, но след като се върна това ще е първото нещо, което ще направя.

Надявам се сънят ми да е показателен за нещо хубаво.
Намери начин да направиш кръщене преди операцията.
Ето защо:
На село имахме една много стара наследствена къща / на около 150 год./. През 1992 г. баща ми реши да я събори и да започне нов строеж. Основата на къщата беше от огромни каменни блокове. Поради тази причина баща ми извика негов приятел да събарят заедно, а и същият този господин искаше да вземе камъните. Но при събарянето между камъните приятелят на татко намира кръст от кост и го дава на татко / датата е 25.06.1992 г./. Татко му казва, че щом го е намерил си е негов късмет. Но човекът настоявал и казал да го даде на мен. Както и стана. Татко се прибра и го показа на майка и започнаха да говорят. Та по време на разговора се разбра, че далечните ми роднини са ходили по Божи гроб и явно кръстчето е от там. А в предишни времена, когато строиш къща, за да е здрава зазидваш в стените и нещо ценно.
Аз много харесах кръстчето и помолих майка си да му сложи халкичка, за да мига да си го сложа на синджирчето. Но дупчицата беше толкова малка, че нищо не мина през нея. Майка реши, че ще оплете на една кукичка синджирче и ще ми го сложи, но отложи за другия ден. Аз я молех да го направи на момента, но беше вече към 22.00 ч. и се отложи за другия ден. На 26.06.1992 г. ставам и си тръгвам с колелото към село / 5 км. от града /. Стигнах до там, но през цялото време си мислех как ще мине деня, за да си получа така желаното кръстче / и до ден днешен не мога да си обясня дали беше детска прищявка, но много го исках /. Срещнах една приятелка, качих я на багажника на колелото, отидохме до една баба да и занесем вестника и се спуснах по един баир, който пресичаше главната улица. Баира беше стръмен и спирачките не държаха много и в мига, в който трябваше да прекося главния път си помислих "Мама не ми сложи кръстчето и сега първият стълб е мой"... В следващия миг видях колата, почувствах силна болка по цялото тяло, чух трошене на стъкла и се събудих в някаква чужда кола. Всичко ме болеше, бях цялата в кръв. Казаха ми, че отиваме към бърза помощ в града и аз пак изпаднах в безсъзнание. В последствие разбрах, че ме е блъснала кола. От колелото съм излетяла на предния капак, счупила съм стъклото с глава, колата се блъснала в ел. стълб и го счупила на две. При удара аз съм излетяла от капака и съм паднала на двадесет метра по очи в пръстта на градинката, която се намира непосредствено до пътя. Очевидците на катастрофата не са очаквали да съм жива. Само един човек дошъл при мен и ме бутнал с крак. Аз съм издала звук и тогава спрели някаква минаваща кола. Говедото, което ме блъснало запалило и избягало.
Та после както следва - бърза помощ, гипс, шевове и айде у дома. В момента, в който влязох у дома и казах "Мамо, кръстчет!..." Майка ми ми го сложи и не го махнах с години. Беше с мен при операциите. А най - интересното беше, че когато чувсвах болка кръстчето посивяваше, а когато бях добре беше розоовеещо. В един момент казах "Не мога да го нося повече" и го махнах. Но още е у дома и ще се постарая да го предам заедно с неговата история на децата си.

Стана доста дълго. Дано не съм ви отегчила.

# 234
Цитат
Намери начин да направиш кръщене преди операцията.
И на мен тази мисъл ми мина през главата, докато четях поста й.
П.П Какво ще ти правят в болницата, MeryLu ?  Rolling Eyes Бяло насън не е на хубаво  Peace

# 235
И аз си мислех че ще е добре да се кръстиш преди операцията.Вуйчо е свещенник и знам че кръщенето става когато си искаш,не е нужно специално приготовление или кой знае какво.А за съня ти ,все си мисля че амулета ще те пази,но мъжът те е питал дали няма да се прекръстиш?!

# 236
Няма да ми правят операция. Влизам за изследвания, които трябва да се направят в клинична обстановка. Сънят го сънувах вчера сутринта, няма как да организирам кръщене за два дни, а в понеделник трябва да съм в болницата, ще пътувам.
Имам осветени кръстче и икона. Иконата винаги я нося в чантата, ще си сложа и кръстчето. А веднага след като се върна ще си направя кръщене. Този път няма да отлагам.
Благодаря за съветите  Hug
Надявам се да се върна от болницата с добри новини.

# 237
не знам дали това е странно но преди малко както си седях на терасата ме обзе някаква топлина и изведнъж ми стана много топло  Thinking

# 238
От жегата ще да е.  Mr. Green

# 239
каква ти жега знаеш ли колко студено беше през ноща а и както ви четях преди малко старите теми погледнах към стената,сякаш някой или нещо ме накара и видях съвсем малка топка да се движи,но това беше за части от секундата Shockedа и днеска сутрина се събуждам към 5.00 и гледам сестра ми се качила на леглото(още се изкачва по стълбата)и аз и казвам какво искаш и ми показва нещо в хола поглеждам към хола и сестра ми изчезва,поглеждам надолу сестра ми си спи кротичко това така и не мога да си го обясня сигурна съм че не бях в сънна парализа бях си напълно будна

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 11:47 от mi6ivn

Общи условия

Активация на акаунт