Случи ми се нещо странно - V

• 130 145
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Въобще не знам дали е за тук случката ми, но ми се стори странна. Сигурно има някакво прозаично техникоелектрическо обяснение.
Тръгвайки за фитнес видях, че ми е останала около една трета от батерията на телефона. По пътя говорих два пъти и реших, че след малко ще падне. Докато сядах на велоергометъра даже видях, че пише отгоре "Батерията изтощена". Тренирах около 40 минути, качих се в залата с уредите, където погледнах към телефона и... батерията беше абсолютно заредена. До край! Стори ми се странно, даже леко се уплаших и звъннах на децата (бях ги оставила сами, на 10 г.), после на майка ми, даже в чужбина, където е мъжът ми в момента... Всички бяха ОК. Батерията продължи да е заредена, късно вечерта падна до две трети... Ако някой се чуди защо съм звъняла да проверявам всички - чудех се защо ми трябва заредена батерия, дали някой не ми я зареди с цел...

# 586
Дивана, понякога софтуера на телефона "греши" и показва празна батерия, при положение, че тя е абсолютно заредена. И на мен ми се е случвало да ми показва изтощена батерия, а всъщност тя да е пълна, даже тия дни с фотоапарата имах подобен бъг.

# 587
 Ами аз бях писала по-напред в темата,че часовникът ми върви назад,някой сподели,че било нормално когато била изтощена батерията...Е,смених я с нова ,пак започна да върви назад и то с цяла минута  newsm78 ,на мен ми е много странно

# 588
Ами аз бях писала по-напред в темата,че часовникът ми върви назад,някой сподели,че било нормално когато била изтощена батерията...Е,смених я с нова ,пак започна да върви назад и то с цяла минута  newsm78 ,на мен ми е много странно
Спокойно, това е индикация, че забавяш времето вътре в себе си. Нали знаеш, времето е линейно само за нас, хората...същото е и когато цикъла ти идва  по - рано/по - късно, когато косите ти и ноктите ти растат бавно и т.н. Моят цикъл винаги идва на 40 дни, вместо на 28, както е при повечето жени Flutter и изглеждам по - млада, отколкото съм Whistling

# 589
Темата е интересна , мисля че мога да я побутна.
Оказа се , че в същата нощ в която сънувах , че приятелят ми ми изневерява с бившата си приятелка , той сънувал точно НЕЯ  #Crazy
Вкара ме в размисъл. Съвпадение или някакво предчувствие и свързване на подзъзнателно ниво?
Някакви предположения как да го тълкувам?

# 590
Аз като сънувах такова нещо впоследствие стана истина. После въпросната, с която ми е изневерявал ме сънувала как и се обаждам и провеждаме разговор и аз наистина й се обадих  Mr. Green
Иначе по съновници съм чела, че не е знак за изневяра, а обратното. Ако сънуваш, че правиш секс със собствения си мъж, значи ще се разделите...
Така че си е индивидуално  Laughing

# 591
Хем ми е страшно, хем безкрайно интересно да ви чета. Добре че не са ми се случвали по принцип страшни неща, но сега ще пиша за един сън. Темата не е за сънища, но след съня се случи нещо, което ме шашна и затова ще споделя.  Вече съм го позабравила (Слава Богу), защото мина време. Винаги съм имала кошмари, така че имам богат опит с тях, но този беше разтърстващ. Ето какво помня: лежа на легло в сумрачна, непозната стая, леглото е свряно в  ъгъла, а около него има какви ли не струпани дрехи, кашони с вещи, всякаква покъщина. Знам че в другата стая има хора, които са решили да ми скроят номер и да ме уплашат. Та те пращат едно момиче.  В мига, вкойто момичето отваря вратата и влиза при мен, разбирам че тя е вампир. (Този сън е от времето преди Здрач, тогава историите за вампири не бяха актуални, а и обикновено вампирите не са ми много страшни.) Само че изпадам в див ужас само като я виждам. Мисля си "тя ще ме убие, но не само това, душата ми е в опасност, ще ми вземе душата, не мога да я спра" и единствено това ми е в ума. Момичето мълчи и бавно се придвижва към леглото ми, сякаш се движи под вода . Бавно се приближава и ме гледа втренчено. Не мога да помръдна, все едно че съм овързана, опитвам се да стана, а не мога да се движа. Тогава започвам да крещя силно "мамо, помогни ми, тя ще ме убие, мамичко, ела, спаси ме, мамо, моля те" и така викам доста време отчаяно. А в съня ми майка ми я няма, но в действителност и двете спим в една стая и някакси съм се вкопчила в надеждата, че тя ще ме събуди от този кошмар. Така и става. Точно когато момичето сложи едната си ръка на гръдния ми кош и лекичко натисна, майка ми успя да ме събуди. Поразсъних се и я гледам, а тя доста уплашена.  Взе да ми обяснява: " Ама на теб какво ти става, събуди ме, чудех се как успя да ме събудиш, а ти така жално плачеше и скимтеше насън, все едно те колят, уплаши ме здравата, едва те разбудих!" Като разказах на майката подробно всичко, тя сподели, че наистина се е стреснала, даже й е станало жално за мен, толкова трогателно съм плачела докато спя. На другия ден още коментирахме съня, това за пръв път се случваше, както и да ме разбуждат насилствено от кошмар. Само че на същия ден разбах още нещо. Един човек от съседния блок беше умрял от сърце през нощта. Той е мъж на една наша приятелка, по-възрастна жена (в града ни е известна като ясновидка). Изобщо не знам подробности за смъртта му, не исках да я разпитвам, срам ме е.  Но в мига, в който научих за него, си помислих, че момичето не е успяло да ме вземе, затова е отишла в съседния блок да си довърши работата. Разбира се това не може да е вярно, но дори да не беше умрял този човек същата нощ, пак щях да запомня сън,защото толкова емоции, страх и паника не бях изпитвала дотогава, а и не се случи отново. Някой да има идея как да тълкувам сънуваното?

# 592
Аз като сънувах такова нещо впоследствие стана истина. После въпросната, с която ми е изневерявал ме сънувала как и се обаждам и провеждаме разговор и аз наистина й се обадих  Mr. Green
Иначе по съновници съм чела, че не е знак за изневяра, а обратното. Ако сънуваш, че правиш секс със собствения си мъж, значи ще се разделите...
newsm78 newsm78 newsm78 бре....сънувам секс с мъжа ми почти всяка нощ Mr. Green а още е тук ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
 #Crazyкато бях в кома си говорех със Сталин Thinkingи все ми казваше да бягам...

# 593
Ново 20 : Тая нощ той сънувал че аз му изневерявам и то с брат му   hahaha Скъсахме се от афери и изневери насън hahaha
Това последно леко отклонение от темата.

# 594
newsm78 newsm78 newsm78 бре....сънувам секс с мъжа ми почти всяка нощ Mr. Green а още е тук ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
 #Crazyкато бях в кома си говорех със Сталин Thinkingи все ми казваше да бягам...

Толкова ли не правите секс, че чак го сънуваш  Laughing

# 595
хмм
това за часовника ти дето върви назад е странно
аз пък имам чувството ,че времето се ускорява......

# 596

Толкова ли не правите секс, че чак го сънуваш  Laughing
Thinking милото има брат близнак newsm78 може него да сънувам.....то можеш ли ги различи на сън Whistling Whistling

# 597
хмм
това за часовника ти дето върви назад е странно
аз пък имам чувството ,че времето се ускорява......
  Никой не ми вярваше и го снимах на видео,сега ми повярваха,наистина ми е много странно...

# 598
Аз често се събуждам от звуци,понякога реални като например алармата на кола пред блока или скандал в комшиите.Но понякога се събуждам от нереални звуци като например хлопването на врата,глас на жена,а веднъж се събудих от звъна на чаша,по принцип имам чаша на нощната масичка,а на другия ден разбрах,че е починал синът на съседите,незнам дали има връзка,едва ли де Rolling Eyes

# 599
Аз много често съм виждала часовници , на които срелката за секундите им  се връща една секунда назад и после пак си продължава нормално.Предполагам има някакво просто обяснение.

Общи условия

Активация на акаунт