Случи ми се нещо странно - V

• 130 139
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Аз много често съм виждала часовници , на които срелката за секундите им  се връща една секунда назад и после пак си продължава нормално.Предполагам има някакво просто обяснение.
Е те бяха дали обяснение по-напред в темата,мисля че беше когато са изхабени батериите на часовника.На мен пък ми се е случвало,докато гледам в часовника и да спре newsm78

# 601
Е те бяха дали обяснение по-напред в темата,мисля че беше когато са изхабени батериите на часовника.На мен пък ми се е случвало,докато гледам в часовника и да спре newsm78
Да спре за постоянно или да имаш чувството, че едната секунда е прекалено дълга?На мен ми се е случвало второто.

# 602
Да спре за постоянно или да имаш чувството, че едната секунда е прекалено дълга?На мен ми се е случвало второто.
Я, и на мен ми се е случвало това - второто.
Явно е нормално, щом и на други се е случвало...
Аз се бях уплашила дали нещо аз не съм добре с нервите...  Mr. Green

# 603
На мен ми се случва често.Има неща, които не разбираме  и едно от тях е времето.
Може би  има разумно обяснение и за безкрайно дългата секунда.Ще ми е любопитно, ако някой знае нещо да сподели.

# 604
Като стана въпрос за часовниците- аз не нося, защото изостават постепенно и след около седмица на ръката ми спират. Не мисля обаче, че това е странно, може би има някакво разумно  обяснение, не съм го търсила, защото откакто ми купиха първия часовник /"Чайка"през 83г./ та до последния все съм си така.
Странното,което ми се случи беше ден преди катастрофата с баба ми и нощта преди смъртта на дядо ми /Бог да ги прости/. Много ги обичах и двамата, всяко лято бях на село при тях и всяко лято беше чудесно. Една нощ, преди пролетна ваканция, сънувам, че с дядо тръгваме с овцете, но той само ми се усмихва и ме бута обратно, не ми дава да тръгна с него. Аз чак се разплаках, че не ме иска. Майка ми ми се обади на другия ден в квартирата да ми каже, че дядо ми починал същата нощ.
След няколко годин сънувам баба и дядо в нашия двор, хванати за ръка избират коли /все марки- Мерцедес, Ауди/. Докосват ги, подминават ги, спират се до някои и се усмихват. На другия ден баба бе блъсната от един Мерцедес на път за съседното село.

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 11:18 от Шматчица

# 605
Докато бях бременна никога не бях сънувала бебето.. обаче една нощ един единствен път го сънувах и то беше умряло.. беше супер тъжно и ужасно за мен.. никога не съм сънувала друг път подобно нещо.. оказа се, че същата нощ е починала баба ми

# 606
Ами първото ми се случи,просто докато гледах стрелките и часовникът спря newsm78

# 607
Ами първото ми се случи,просто докато гледах стрелките и часовникът спря newsm78
а аз установих, че времето невинаги е линейно - не ме питайте как, не мога да го обясня. И ми се е случвало времето буквално да спре, гледам го, часовникът работи, но не мърда!

# 608
  • Ланкър, планините Овнерог
Като стана въпрос за часовниците- аз не нося, защото изостават постепенно и след около седмица на ръката ми спират. Не мисля обаче, че това е странно, може би има някакво разумно  обяснение, не съм го търсила, защото откакто ми купиха първия часовник /"Чайка"през 83г./ та до последния все съм си така.

Същата работа съм. Веднъж преди години взех на нашите будилника от кухнята, за да го занеса до спалнята и той взе, че спря по пътя. А от ръчните тотално съм се отказала. Скоро не съм се пробвала, но не ми се дават пари на вятъра, пък и за какво ми е.

# 609
  Ами на моя часовник секундарника се връща с 30 секунди назад и след това продължава нормално,напред!  досега ми се е случвало 3 пъти за 1 год.

# 610
  • Linz
Работата на часовниците може да се разстрои от близостта на магнит.

# 611
Стори ми се странно и реших да споделя: Миналата година на 07/05 започнах нова работа /която в последствие напуснах поради недоброто заплащане и започнах нова/, тази година на 07/05 ме уволниха /от "новата"/.

# 612
  • Пловдив
И на мен ми се стори странна вчерашната случка.
Кучето ми получи алергична реакция вчера, закарахме го на лекар. Когато лекарят провери в компютъра данните за кучо, видя, че миналата година на същият ден 30.май 2009 пак беше получило същата алергична реакция. Помня, че беше станало пролетта, но много странно, че точно на същата дата. Thinking

# 613
Здравейте...Имам много за споделяне в тази тема...И на моята ръка часовник не работи. Просто спира след няколко часа и никога повече не тръгва...Винаги сънувам, съня ми е осъзнат, т.е. знам, че сънувам. Повечето сънища са разни мои фантазии и мечти, което моето подсъзнание ми предоставя...Когато обаче сънувам нещо от ежедневието ми, то винаги се случва до една седмица. Хубаво, лошо-случва се. Понякога в процес на разговор изцепвам нещо ни в клин ни в ръкав за човека, с когото разговарям и то се случва.  Имам дежаву, но мисля, че го получавам, за да променя нещо в ситуацията...и аз го правя...Даже понякога ме хваща срам и си мисля, че хората ме мислят за луда...Усещам кой кога ще умре...Един месец преди да се случи просто го усещам.  Усещам починалия добре ли е, има ли нужда от нещо... Дъщеря ми също има подобни "способности", но в друга насока. Мисля, че това е нещо нормално и естествено, просто някои хора са притъпили тези свои качества.

# 614
Ох, тази темичка много я обичам! Включвала съм се в старата, но сега като сте заговорили за часовници и аз да споделя една случка. Не го отдавам на някакви свръх естествени сили или подобни, но още и още не мога да измисля, каква може да е причината. Учих в друг град и бях на квартира с още две приятелки. И понеже беше многотясно, трите спахме в една стая. Имахме си един часовник, малък, пластмасов, от най-евтините. Та така, стоим си един ден в квартирката и по едно време съквартирантката ми учудена се втренчва в часовника и казва, че стрелката се върти на обратно! Скачм и аз да видя, няма грешка! Shocked  Махнахме батериите, когато ги сложихме се оправи.
А иначе,нещото от коетооще ме побиват тръпки, беше когато сънувах, че ми пада зъб. Незнам дали знаете, но има такова поверие, че ако на сън ти падне зъб, ще почине близък. Така и стана. След съня ми минаха няколко дни и дядо почина.

Общи условия

Активация на акаунт