Случи ми се нещо странно - V

• 130 052
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
една вечер както вечеряхме, бяхме си поръчали пица и както ядях наистина ми се счупиха предните 2 зъба, точно тези които сънувах.За първи път се случва нещо, което сънувам. Дано само хубави неща да ми се присънват.

От къде сте я поръчали тая пица - да знаем, да не си поръчваме от там hahaha Joy

# 646
Ами пицата беше супер, но се оказа , че ми се износили предните 2 зъба под коронките, които имам. Е, ходих и ги правих после, лошото беше , че на другия ден бях на работа и не трябваше да се усмихвам изобщо. Grinning Абе случват се такива работи.

# 647
Разбира се Rolling Eyes
Шегувах се Laughing

# 648
Много често ми се  случват "странни" неща,но знам,че всичко си има обяснение.
Например-сънувах бъдещата си свекърва и нейната дъщеря,имала е момиченце,починало  на около 6-7 годинки,но в съня ми бе жена на 33г в черно.И двете си говореха нещо и казаха,че ще почакат да видят какво ще стане.И това в навечерието на рождения ден на бъдещия ми тогава съпруг,всъщност незнаех,че е имал починала сестра по него  време.А свекърва ми доста по-късно я видях на снимки и я разпознах-същата като в съня ми,вероятно малко по-млада.Приех го като лош знак и наистина,не можахме да се видим с моя човек,а и нямах желание след този сън.После обаче нещата се оправиха.
Сънувах и пра-баба си малко преди да почине,все едно знаех кога ще стане,макар да не бяхме много близки.
Тъй нареченото дежаву-имах усещането,че цяла вечност  съм чакала  срещата с моя мъж,в мига в който се видяхме сякаш ме удари ток и разбрах,че е ТОЙ.Странното бе,че и при него бе така,сякаш цял живот ме бе чакал точно мен.Купувал бе разни дребни нещица,които на него лично или някой от обркъжението му-не са им трябвали.Стояли са и са чакали точно мен,не скъпи като цена,но скъпи с дълбокия си подтекст.Например една жълтакава перодръжка и туш/подобна на моята/ понеже рисувам с туш и перо-за мен това са крайъгълните камъни,които ми подсказват,че съм на верен път.Знаех предварително какъв ще е моя мъж,дори името му,как ще изглежда,очите му и дори професията-това усещане бе толкова силно,като телепатична връзка,но преди да го срещна си мислех,че просто си въобразявам.Много често   докато си помисля за него и той ми се обажда по телефона.Интересното е,че и двамата сме деца на учители и трето по ред дете,имаме доста общи неща,а характерите ни се допълват.
Преди да го срещна и да разбера къде живее,съм минавала много пъти оттам,а той самия е работил доста близо до мястото,където живеех аз.Не сме се срещали преди,но сякаш сме се разминавали на косъм-толкова близо сме живяли един до друг години наред.
Вярвам,че има прераждане и е цяло щастие човек да срещне своята сродна душа в този си живот и то като брачен партньор,щастлива съм. Blush
Преди да забременея усещах духа на детето си,сякаш ме гледаше отгоре,присъствието му ми действаше много странно,сякаш ръководеше живота ми по някакъв начин.Имах възможност да замина в чужбина,но се отказах без видими причини.А после разбрах,че така е трябвало да стане,за да срещна баща му.
Преди да се роди синът ми,към 4-5 месец някъде,го видях как изглежда,видях му усмивката,личицето,бе като да сънувам в будно състояние.Когато се роди,видях го абсолютно  като във видението си,1:1.Бе странно,разпознах го веднага сред другите бебета.

# 649
  • Murcia, Spain/Ruse
Явно имаш доста добре развита интуиция,донякъде ти носи плюсове,донякъде..минуси.Но като цяло си щастливка Hug

# 650
  • варна
преди около 2години приятелят ми получава смс посреднощ,но не обраща внимание и на сутринта го прочита и остава малко очуден-смс е от саита на м-тел, от дата доста в бъдещето двехиляди двадесет и някоя година  Shocked .Съдържанието на смс яроглифи неразбираеми.Така и не моцахме да разберем това шега ли беше и изобщо може ли да се променят датите в саита.Ако може някои да помогне с логично обяснение.

# 651
  • България
преди около 2години приятелят ми получава смс посреднощ,но не обраща внимание и на сутринта го прочита и остава малко очуден-смс е от саита на м-тел, от дата доста в бъдещето двехиляди двадесет и някоя година  Shocked .Съдържанието на смс яроглифи неразбираеми.Така и не моцахме да разберем това шега ли беше и изобщо може ли да се променят датите в саита.Ако може някои да помогне с логично обяснение.
Съмнявам се,но да попитам-пазите ли sms-а още Rolling Eyes

# 652
И аз за рождения си ден получих 5 смс-а с йероглифи. После се оказа, че едни приятели ми изпращали от Турция смс от Глобулска карта и то минава през техния оператор, че докато го получа аз, като ги видях щях да падна от смях.

# 653
Като заговорихте за сьобщения се сетих нещо.На мьжа ми баща му почина преди три години.Той има сестра ,която има две дьщери.Тази коледа ни се обади на мьжа ми леля му доста притеснена.Едната и дьщеря получила смс от който щяла да припадне от страх.Пишело разни пожелания за коледа и накрая ,че е от вуйчо и Павел(промених името на човека).Обадиха ни се умряли от страх,защото е пратено сьобщението от неговия номер.Този телефон и картата с номера лично от нас са хвьрлени още преди три години и номера спрян .Много се чудихме какво е това .Ние сме сигурни,че е сьвпадение на имената .Много сьвпадения стават обаче(сьщия номер,вуйчо,че и Павел).Те звьняли на номера ,но никой не вдига.Ние не посмяхме да се обадим.

# 654
За съвпаденията-преди години на една приятелка нейна  съседка и съученичка ми била адашка и починала  буквално преди дни ,когато аз я търсех у тях по телефона.И майка и като чу името ми изпадна в паника..Обзе ме едно чувство сякаш съм сбъркала номера,ама не...Оказа се,че ме взела за починалата им  съседка... Crazy

# 655
  • варна
не го пазим

# 656
Здравейте,
4удих се дали да пиша тук...в друга тема или да пусна нова.И ето тук съм.
Ето нещо странно!
Седим си преди 1 4ас на двора и си говорим,смеем се.И в един момент едната тераса просвятква като коледна елха и запо4ва са свисти и пращи.Ска4аме и хукваме,защото малката ми дъщеря,на 2г.,си играеше там.И какво да видим...тя намерила 2 пирона и бръкнала в контакта.Хукна милата да бяга и да пищи.Поогледах я и нищи4ко й нямаше!Дори и пръст4етата й не бяха изгели.НИЩО,НИТО ДРАСКОТИНА.Е кажете ми това не е ли странно и необяснимо!В единия момент се смееш а в другия се побъркваш и о4акваш с ужас да видиш детето си проснато и изгоряло!Е...ГОСПОД е с нас,в това се обедих!
Странности в живота колкото щеш!!!
Извинявам се ако поста ми не е за тук,но незнаех къде да го сложа,а повярвайте ми имам нужда да го споделя!!!

# 657
  • България
Като заговорихте за сьобщения се сетих нещо.На мьжа ми баща му почина преди три години.Той има сестра ,която има две дьщери.Тази коледа ни се обади на мьжа ми леля му доста притеснена.Едната и дьщеря получила смс от който щяла да припадне от страх.Пишело разни пожелания за коледа и накрая ,че е от вуйчо и Павел(промених името на човека).Обадиха ни се умряли от страх,защото е пратено сьобщението от неговия номер.Този телефон и картата с номера лично от нас са хвьрлени още преди три години и номера спрян .Много се чудихме какво е това .Ние сме сигурни,че е сьвпадение на имената .Много сьвпадения стават обаче(сьщия номер,вуйчо,че и Павел).Те звьняли на номера ,но никой не вдига.Ние не посмяхме да се обадим.
Аз ако бях,щях упорито да звъня Peace
По природа съм нетърпелив човек и щях да полудея,ако не изясня случая!
Предполагам,че е някакво невероятно съвпадение,макар и трудно обяснимо.
ПП-Шефче,тръпки ме побиха,докато четях Shocked

# 658
Един петък бях сама вкъщи. Лягам си вечерта (аз спя на много тих звук на ТВ) и сънувам, че съседката над нас, която по принцип беше чувствителна на шум, звъни на вратата и започва да ми се кара, че телевизорът вдига много шум, а тя има важна работа и шумът й пречи да я свърши както трябва. По едно време се събудих и чух, че горе е настанала суматоха, но заспах обратно. На сутринта излязох и ме нямаше чак до вечерта. Когато се прибрах, на входната врата имаше некролог, от който ставаше ясно, че въпросната съседка е починала. После разбрах от другите съседи, че това се е случило през нощта, явно, когато съм сънувала съня.

В последствие апартаментът беше продаден и сега там живее друго семейство, но аз понякога си спомням случката и дори се чудя дали не е възможно тя наистина да е идвала точно преди да почине и в просъница да съм й отворила, а тя да е починала след като се е качила горе.

# 659
На подсъзнателно ниво шумът явно те е разбудил,но не достатъчно и ето един бърз собствен сценарий от умът ти.Но да ставаш,отваряш и прочее-струва ми се не е възможно без да си спомняш.

Общи условия

Активация на акаунт