ЮЛИ е и вече мина половината година.

• 13 201
  • 204
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро
Мече точно вчера си мислех,че отдавна не си писала и хоп,включваш се с чудесна новина.Браво на малката мечка,е сега ще падне голямо гонене Mr. Green

Ники изглеждате страхотно всичките,а Бела май няма никакъв страх от водата Laughing

Аз отивам след малко на изследване,моля стиснете по едни палци

Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 16
Исе fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Мече,браво на малкото меченце.Сега започва значи голямата гоненица. Laughing

Сега отивам да разглеждам снимки,представям си какви прекрасни дребосъци ще гледам.

# 17
Мече, честити ходещи крачета. Да ги нацелуваш и "нахапеш" от мен когато ти паднат босички......

Исе, стискам палци.....

Ники, Грет - чудесни снимки (заради сниманите на тях хора). Много ви се радвам.

Надявам се скоро да се видим със софиянки, въпреки че въобще не съм в кондиция за срещи. Но пък може да разбутам облаците.......

Лек ден на всички.

# 18
  • София
Мече, честити ви ходещи крачета и покатерване. Сега вече ще ви стане интересно. Много гуш за вас.
И аз съм съгласна да се видим, нека да е другата седмица , че тази почти мина. И пак да кажа, че нас
през почивните дни ни няма, в случай, че искате и нас да видите.  Laughing
Рони , Марийка е чудесна, много ми се иска да я гушкам вече, стига да ти е разминал малко егоизма.  Mr. Green
Аничка, аз пък мисля, че ще се заредиш страхотно с толкова много бебета около теб. И облаците са временно
явление, няма как да не грейне слънчице.
Ники, Белослава много е порастнала. Хареса ли й в морето?

# 19
                   Честити ходещи крачета на Невенка !
                     Да тича  и крачи безаварийно.

# 20
  • София
Hug много хубави емоции през този месец за всички!

Исе,стискам палци! Praynig

Мимич,Грета е прекрасна и толкова е пораснала,направо е госпожичка вече. Heart Eyes

Мече,честити ви ходещи крачета!

Ники,страхотни сте.А Бела е като ангелче с тази косичка! Heart Eyes

Жорката е с Т от понеделник и вместо да се подобрява,се влошава. CryУтре пак ще ходим на лекар.
Имахме резервация за екскурзия във Франция ,но отпада така.Дано поне Жоржи се оправи бързо ,че направо гори милото.

Купихме му едно столче и сега е кеф голям,не ще да слиза направо :http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs110.snc1/5100_115 … 634_7453571_n.jpg
И аз много искам вече да ви видя,домъчняло ми е много.Ние се връщаме на 14-ти.

# 21
  • Варна
Анджи, какво столче, то цял трон! Simple Smile Дано температурата на Жори спадне и да си отидете на екскурзията.

Видях аз хубавите снимки и променените аватари. Дружината, дето навърши годинка вече не изглеждат като бебета. Бела пуска дълги къдрици...

Честити ходещи и катерещи се крачета на Невенка! Да я водят надалече и нависоко, но винаги да я връщат при любимите хора!

Относно среща - ами ще съм в София от 8 до 10 юли, та ако решите да се събирате, бройте и мен. Simple Smile

# 22
Благодаря ви милички дружки Hug
имам леко удебелена роговица,което значи,че е нормално да ми е по-високо очното налягане,но повече ще знам на 08.07 като отида при мойта лекарка.

Зори ма тоз Жорко като принц в този стол Mr. Green,сладурко е той.Дано  по-скоро да му мине Praynig,че така много гадно

Аничка  Hug Heart Eyes

# 23
Мече, честити ви нови умения! Много забавления и безаварийно ходене и катерене ви пожелавам!

Ники, снимките са страхотни  Peace Винаги съм ги гледала на един дъх твоите творения, така че следващия път карай без редукция  Mr. Green А Бела на някои снимки наистина изглежда много пораснала, но на няколко ми се стори отслабнала.

Честита придобивка на Жори! Много ми хареса креслото Peace-със здраве да си го ползва!

Мимич, а твоята кукла е истинска госпожица вече Peace Разкажи ни и ти за някоя нейна щуротийка. Шерчето като се включи със бисерите на Ика ми е много забавно.

Hug Hug Hug

# 24
Да са й здрави, бързи и водещи в най-правилната посока крачетата на кака НевенаHeart Eyes Мече, да са ви здрави кръстовете с на тати Мечо.  Grinning
Ники, Бела пуска къдрици много сериозно. Сякаш само преди два-три месеца я виждах май. Страшотен фотомодел е!  Heart Eyes Нали в края на този месец й излизат снимките във "ВОГ"?  Grinning И Ники е намерил добро приложение на уръдията за добив на пясък.  Mr. Green Последно, да не забравя - браво на теб! Много сериозно си се вталила. Воденето за ръка дава резултати.  Simple Smile
Ритко, то моето не е ревност. Малко по-бавно се окопитвам, но вече щом стигнахме сами до голямата градина ... 
Пак плач в съня.  Cry

# 25

Ронка, колики ли са това? Гушкай я много малката Мимка а ние ще гушкаме тебе  Hug Hug Hug

# 26
Ммм, Мимка.  Laughing Онзи ден се разстрои милото от стихчето за Мимето. Ние, гадовете лоши, се смеехме.  Mr. Green
Много гушкане си правим, Лили. Ще отмине периода, но иска време. Не е лесно да растеш по 5 см на месец и да не се отразява това.

# 27
Здравейте милички.
Пуснах снимки в албума на Силните ни бебета 3, но пък не успях да разбера как да ги надпиша. Някой може да ги надпише вместо мен-последните 11 снимки.
Ние имаме много колики, ужасно ни мъчат  Cry
Целувки на всички.

# 28
Здравейте мацки,искам да попитам раждалите със секцио къде са раждали и дали са били с уговорка.Аз мислех за раждане в Шейново но секцио и избор на екип е 950 лева #ShockedВиждат ми се множко като се има в предвид че не е само това разхода.Само за сравнение ми казаха в МД е 500 лева с избор на екип.Ако не си избера екип не плащам нищо.
Много съм объркана,вярно че има много време,изчетох доста инфо във форума и пак не зная какво да правя.При мен се налага секцио защото предишното раждане е секцио въпреки че доктора каза да се следи тонуса на матката и можело да си родя и нормално тъй като ще минат почти 2 години до раждането.А и като се има предвид че не съм от София а от провинцията не зная дали трябва тук да се запиша на консултация в болницата в която реша да раждам.
 Grinningмай стана много объркано

# 29
Здравейте!

Красе, аз съм от раждалите без секцио и съм от другия край на БГ, обаче в Кърджалийската болница предприемат секцио само в краен случай (м/у другото тя е сертифицирана от ЮНЕСКО като "Болница приятел на бебето") .
Иначе докторите казват, че 2 години след скцио може да се ражда нормално, но зависи предишния път защо се е наложило секциото? Ако има други причини /медицински/ по-добре не рискувай.
А ако не избереш екип, съгласни ли са на секцио по принцип? Предполагам, че това означава просто който е дежурен ще направи операцията newsm78. Нека се включат момичетата от София, че аз май само те обърквам Rolling Eyes

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт