ДЕТСКАТА ГРАДИНА-30

• 13 550
  • 438
  •   1
Отговори
# 45
Гиги,много е неприятна ситуацията,при която потърпевши са децата ни и ние.Писна ни да ни извиват ръцете с тези сборни групи.Същото е и при нас.Госпожата се мъчеше тънко да ме разубеди за сборните групи през август,щото щяло да има много деца,да спели по две на легло ако се наложи,щяло да бъде много горещо и т.н и т.н.Съгласна съм,но аз не съм виновна,че те имат толкова отпуски и не могат да подсигурят нормално и адекватно гледане на децата,и не съм виновна,че не мога да изляза отпуск .И що си мислят,че като си мълчим ,им вярваме.
Тарталета,това което описваш за пясъчника е отвратително.Блока,в който живея е до градината.Когато бях по майчинство  съм се възмущавала винаги от това,че всички деца ги натъпчат в пясъчниците,сянка няма никаква,заровени в пясъка,които от години не е чистен и сменян и в който кучета и котки.........,а госпожите под дървото на сянка.И какво значи да не ги изгубят,няма ли ограда тази градина.Абеее,винаги съм казвала,че в сборните групи ги гледат като овце в кошара,ама да не се ядосвам по-вече.....
Симба,ще чакаме да се похвалиш с новата работа и новият офис. Hug
Вела,тия и на следователи тръгнали да се правят Rolling Eyes.
Тук на обед заваля,и преди малко спря.И е хладно,и влажно,и детето се изнерви в къщи.

# 46
Омръзнаха ми тези дъждове и този студ. Искам слънце...
Симба, честита ти нова работа.
За ДГ и сборните групи нямам коментар, то е ясно.
Да си похваля гарджето- вчера беше послушен  Joy Седна и вечеря сам, без да му бутам в устата и без постоянно да подканям. Като стана, си взе чинийката и си я занеса в мивката, а аз  Shocked После отиде, взе салфетки и ми донесе и на мен. Май са ми го сменили.  newsm78 Когато го помоля да направи нещо, не иска и следват разправии.

# 47
ГигиГоспожата се мъчеше тънко да ме разубеди за сборните групи през август,щото щяло да има много деца,да спели по две на легло ако се наложи,щяло да бъде много горещо и т.н и т.н.

Е това е пълен абсурд! По 2 на легло!!!
Вече реших утре да поговоря с госпожата. Без намерение да се карам, просто ще й покажа, че съм наясно с нещата и да не се опитват да ме лъжат и да си измислят щуротии. Да ми каже какъв е проблема всъшност? То по-скоро май с директорката ще говоря.

# 48
Момичета, влизам амо за да споделя нещо с вас. Току-що говорих с един много интересен човек. Бях на кафе у една приятелка и той беше там. Йога, изглеждаше на ок.40 год, аз не повярвах, че е на 63 и човека си извади личната карта  Embarassed Говорихме доста за разни неща от йогата. Но това, което най-силно ме заинтригува беше, че според йогите най-доброто лечение и превенция на всички, вкл. злокачествените заболявания е .... ПРОМИВАНЕТО НА НОСА със солен разтвор. Те го правели със спринцовка, но каза, че можело и с тези препарати, които са на пазара - Стеримар, алергол на д-р Тайс, а дори с физиолог. разтвор+морска сол. Каза, че  носа на здрав човек трябва да се промива поне по 2 пъти на ден, напр. сутрин и вечер, като ок.30мин след промивката не трябва да се излиза вън, тъй като лигавицата е много податлива да приеме всякакви бактерии, вкл. вредни. Когато има хрема, да се правят промивки по 8-10 пъти на ден.
Това е в общи линии, исках да го споделя. Аз лично почвам с промивките веднага  Mr. Green

# 49
  • Добрич
simba21, аз бях писала в темата преди, че и нашата хомеопатичка само това препоръчва, но към солта добавяме и щипка хлебна сода.

# 50
simba21, аз бях писала в темата преди, че и нашата хомеопатичка само това препоръчва, но към солта добавяме и щипка хлебна сода.

Аз ползвам Стеримар, понеже ми е по-лесно. А ти в какво съотношение ги смесваш физ.р-р, солта и содата?

# 51
Ивайло е с обелено коляно, синя подутина под окото и цицина на челото ooooh!  Бил паднал. Ама баща му като го е взел никой нищо не е казал, чак вкъщи го бил видял Crazy  Утре ще го заведа аз, да попитам някой изобщо видял ли го е, че е паднал или какво....Опитват се да го изкарат болен на всичкото отгоре.Имал кашлица и сополи. Е как пък така се получава, че само там ги има тия работи не знам. От 2 часа съм си вкъщи, не се е закашлял веднъж, сополи няма..... Tired Борбата ще е тежка явно.

# 52
Мечо Пух,просто прекаляват.И не очаквай някой да ти каже защо детето е със синини.Стефи ходи на ясла всичко на всичко 1 седмица,но я взех със синина на ребрата,ожулена устна и нахапана.Никой нищо не бил видял,то в къщи нещо се е случило според тях Shocked.
Миналата година по време на сборните групи коронният номер /скроени на мои приятелки на децата,че Стефи тогава не ходеше/ беше да казват на родителите,че децата са повръщали,или че кашлят,щото  да си понамалят бройката.Звучи абсурдно ,но е така.
Нямам  думи...............
Симба,звучи интересно,само,че не знаех,че  не трябва да се излиза вън след промивка.А аз на Стефи преди градина сутрин винаги и промивах носа, и то точно преди да тръгнем.Хубаво е да се вслушваме в съветите на хора,живеещи в хармония с природата.

# 53
  • Добрич
Аз ползвам Стеримар, понеже ми е по-лесно. А ти в какво съотношение ги смесваш физ.р-р, солта и содата?

Според хомеопатичката Стеримар е само за воднистия секрет. Ако има сополи Стеримар на вършел никаква работа. Когато Жени има сополи преварявам една  чаша вода и добавям  на върха на лъжичката хлебна сода и малко повече сол. Впръсква се с помощта на спринцовка по 5 куб.см. в носа неколкократно през деня.

# 54
Добро утро!

Кафенцето от мен!

# 55
  • Добрич
А от мен моренцето...

# 56
Много ни се ходи на море,дано успеем за 4-5 дни да идем.
Вчера цял следобед валя,дано днес пропусне,че на Стефи й  е скучно в къщи.Пък и на мен.
И вече се чудя какво да готвя.Всеки с капризите си,един това не яде,друг-онова.Оня ден бях наготвила свинско със зеле-ядоха само един път.Децата ядат месо с ориз,картоф,мусака,кюфтета ,спагети,пица.Стефи се лъже понякога да яде боб.И тва е.Писна ми да се чудя какво да готвя ooooh!.Оплаках се  Embarassed.

# 57
  • София
Много ни се ходи на море,дано успеем за 4-5 дни да идем.
Вчера цял следобед валя,дано днес пропусне,че на Стефи й  е скучно в къщи.Пък и на мен.
И вече се чудя какво да готвя.Всеки с капризите си,един това не яде,друг-онова.Оня ден бях наготвила свинско със зеле-ядоха само един път.Децата ядат месо с ориз,картоф,мусака,кюфтета ,спагети,пица.Стефи се лъже понякога да яде боб.И тва е.Писна ми да се чудя какво да готвя ooooh!.Оплаках се  Embarassed.

Хей, направо си за завиждане. Стефи , все пак яде нещо сготвено. Яна в къщи не се доближава до манджа, ама никаква  ooooh!.
Яде САМО намазани филии са маргарин и маслини или пастет. Интересното е, че в градината твърдят, че си изяжда всичко, та може и да ми се глези.

# 58
  • Добрич
И Жени в градината яде супа, но у дома не желае.

# 59
Добро утро,момичета!
Нямахме интернет в къщи 3 дни,днес ще сменя интернет доставчика.
Стефи направи алергичен конюктивит,който отшумя за два дни.От днес съм на работа,свекърва ми дойде да гледа детето.
Уф,шефката ми диша във врата  Close,ще пиша после.

Общи условия

Активация на акаунт