ДЕТСКАТА ГРАДИНА-30

• 13 581
  • 438
  •   1
Отговори
# 90
...Не е необходимо, лятото се извиняват отсъствията служебно. А и ние предпочитаме да НЕ идвате /визира по принцип всички деца/...

Е, каква е тая наглярка бе! Как не я срам да каже такова нещо!  Close

# 91
...Не е необходимо, лятото се извиняват отсъствията служебно. А и ние предпочитаме да НЕ идвате /визира по принцип всички деца/...

Е, каква е тая наглярка бе! Как не я срам да каже такова нещо!  Close
От какво да я е срам? Ние не си пращаме децата да ни ги гледат и възпитават, а да им пречат на спокойствието.

# 92
Ние днес в крайна сметка бяхме в едно кафе, после ходихме напред-назад по магазините из квартала Simple Smile
С Наталия или с Криси?

# 93
Ние днес в крайна сметка бяхме в едно кафе, после ходихме напред-назад по магазините из квартала Simple Smile
С Наталия или с Криси?

А не с мен ,с Криси ще да е била Joy.С нея се виждахме март месец Wink

Симба,пламнаха ми ушите Embarassed Hug

# 94
С Наталия или с Криси?

С Криси  Joy  Joy  Joy Нали сутринта се чудех къде да я водя, за да избегнем мократа площадка  #Crazy

# 95
Извинявай, разсеяна съм днес. Нали се надувам, че живея в спа-столица.  ooooh!

# 96
  • София
И то на Балканите.  Grinning Ние кат' сме столица само на държава и при това не сме спа, въобще не важим пред вас.  bowuu  Joy

# 97
Извинявай, разсеяна съм днес. Нали се надувам, че живея в спа-столица.  ooooh!

Joy  Joy  Joy

# 98
Добро утро!
Sunsunny,нямам думи от наглоста на персонала в детските градини.При нас беше обявено,че през юли градината затваря за козметичен ремонт.Да,ама вече две седмици е заключена,нищо не се прави.Имат си отпуски хората.............
Наталия,аз пък се ядосвам,че всичките ми 7/8 панталони и дънки от миналата година са ми широки.И в момента ги нося с колан.Последната седмица на юни взех Стефи от градина в една буря,и я носих до в къщи,та цяла вечер краката и ръцете ми даваха заето.И Юли ми вика-"мамо,ми как няма да ти тежи Стефи,като тя е една трета от теглото ти" Joy.

# 99
Добро утро!
Днес реших да не я пускам на градина.За утре ще видим.

Наталия,аз пък се ядосвам,че всичките ми 7/8 панталони и дънки от миналата година са ми широки.И в момента ги нося с колан.Последната седмица на юни взех Стефи от градина в една буря,и я носих до в къщи,та цяла вечер краката и ръцете ми даваха заето.И Юли ми вика-"мамо,ми как няма да ти тежи Стефи,като тя е една трета от теглото ти" Joy.
Значи си добре Simple SmileАз два дни съм на диета,дано смъкна малко и утре,че да се напъхам в панталона Embarassed
И аз една сутрин като валеше порой я носих до градината и цял ден ръцете ми не само че трепереха,ами и не ме слушаха.Малката е 15 кг,но определено ми тежи много и не мога да я нося.

# 100
Наталия,и Стефи е 15 килограма.Дано се напъхаш в панталона Wink.

# 101
Здравейте!
Ние чакаме гости и докато ги чакаме, идвам да ви нагледам какво правите.
При нас нищо особено. Всеки момент ще завали тук. На мен и без това никъде не ми се ходи, че съм с такива болки тоя месец  Tired Ей, това да си жена, никак не е комфортно  Rolling Eyes

Вчера си поръчах едно парфюмче по нета и дойде и сега съм доволна от живота Simple Smile Такива дреболийки ме правят щастлива мене  Joy

Айде оспамих пак, ама нали сме в отчетния ....  Joy  Joy  Joy

# 102
  • Добрич
При вас явно дъждовете са сериозни всеки ден. Ние от Добруджа ако искаме да видим истински дъжд трябва да ходим на екскурзия. Миналия месец дъжд ни валя в Плевен, а  вчера в Пловдив. Изсипа се буквално порой. Колите спираха по пътя, защото нищо не се виждаше и не можеха да се движат. Поне ни изми колата, че от много работа и каране все не ни остава време за автомивка.

# 103
Вчера не валя дъжд.Детето се наигра до 9часа вечерта на воля.Събота и неделя смятахме да отидем на вилата,но ако вали,няма смисъл.На Стефи ще й е скучно в къщи.

# 104

Да почерпя за моето слънчице, което става на 4 г .

Общи условия

Активация на акаунт