ДЕТСКАТА ГРАДИНА-30

• 13 612
  • 438
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета Hug
Минавам само да се разпиша.
После ще чета ,ако имам време ще кача и снимки

Добре дошли! Няма ли да разказваш  как изкарахте Mr. Green

# 196
  • Пловдив
Честит рожден ден на Гери, да расте здрава, весела, засмяна, на мама малката (голяма) отмяна  Tada
Много сладки снимки, а как я целува едно момченце  Flutter
Наталия, добре дошли, не знам къде сте били, но ще следя да науча  Mr. Green

# 197
Здравейте:)
Аз се позагубих, но не съм ви забравила.
Не пиша, защото няма какво.Дени вече месец е вкъщи, така ще е и през август.Не съм привърженичка на сборните групи и постоянната смяна на стаи и госпожи  Confused

# 198
Здравейте момичета Hug
Минавам само да се разпиша.
После ще чета ,ако имам време ще кача и снимки

Добре дошли! Няма ли да разказваш  как изкарахте Mr. Green

Ами беше много хубаво.Всеки ден ходихме на плаж,нямаме пропуск, водата - чиста,без водаорасли..малката си играеше в пясъка,влизаше с баща си във водата.Курорта е супер,само че много нахални немци има ,дошли в Бг на важни да се правят...
Има такива колички за голф,които се наемат и си обикаляш с тях навсякъде,голям кеф,атракции- колкото щеш,забавления за децата- също.Вечер данданията е до 23ч. и после тишина,явно имат забрана.С две думи - много хубаво беше.Миналата година ходихме в Палма де Майорка...е сега по ми хареса. И от Гърция ми по- хареса,макар там да бяхме съвсем в началото на сезона Hug

Бяхме в хотел Виктория на Слънчев бряг,не мога нещо да му намеря сайта ,на снимките се вижда...А да,качих снимчици в албумчето,на който му се гледа да гледа Mr. Green

# 199
 Здравейте! Аз съм radivdani , ако си спомняте.
  Минавам само ,за да не изгубя съвсем. В събота ще заминаваме на вилата до края на август.
 Дани ходи на градина до 10 юли и от тогава вече е ваканция. Ходихме на Боровец за една седмица по време на злополучното рали "България". Там си прекарахме добре. |Водихме децата до Батак, Цигов чарк / возихме ги на лодка в яз. Батак/, пещерата Снежанка, качихме се с новия лифт от Паничище на Седемте рилски езера, а през останалото време киснахме до гъбясване в басейна на хотела. Трябва да видя дали мъжО е качил снимките в компютъра и ще ги кача в нашата галерия.
  Приятно изкарване на ваканцията на всички!  Чао за сега!

# 200
Наталия,радвам се ,че сте изкарали добре.Комплекса е много хубав.Важното е,че и детето се е забавлявало. Hug
Мимоза,много интересна екскурзия сте си направили.Ще чакаме за снимки.
Какво правите в тая жега Rolling Eyes?На децата им е скучно,на мен - също.И кварталът почти опустя.В квартала,в който живея има много зелени площи между блоковете,на които преди няколко години общината постави големи пързалки с тунелчета и люлки.И има много малки деца.Но сега Стефи скучае,приятелчетата й ги няма.

# 201
  • София
Леле, каква жега е! Направо завиждам на всички, които вече са на почивка. Едва чакам да дойде утре и да отида да си видя детето на вилата, че вече ми домъчня. Поздрави на всички. Ще се "видим" като се върнем от почивките  grinning039

# 202
  • Пловдив
  food010 Добро утро  Hug
Жега ли казвате, ква жега сме видяли - днес и утре ще са рекордите  Mr. Green И аз като голям, виден инат твърдо отказвам да отидем в Троян с децата (поради противоречия с едното ми родителско тяло  Mr. Green)
Натали, страхотна почивка , Любомира изглежда голямо момиче, красавица като майка си, пу-пу  Hug Heart Eyes Косата й ни впечатли, ееееееех  Flutter Който си има - си има, това е  Crazy Стелла хич не блести с коса  Mr. Green А и ти си голяма мацка (не те свалям  Joy Joy Joy)
Станах аз в ранни зори, пия кафенце и чакам да се събуди, иначе насилствено ще я будя да излезем по-раничко, че после...
Дианче, тук също е скучничко, чак си се чудя от къф зор стоим в Пловдив при такава хубава алтернатива - Троян  ooooh!  Embarassed
radivdani, много хубава екскурзия сте направили, сега и на вила...супер  Hug
Снощи Стелла се налива с вода и говори - "Така казаха по ТВ - да пием много вода  Laughing Казаха да не ядем тежка храна..."  hahaha
Спазвайте препоръките, мацки, стойте на хладничко у дома и до скоро  Hug

# 203
 Бубето, игнорирай проблемното родителско тяло  nnnuu  и изчезвайте на Троян. Grinning
  При нас тук във София е жега, но си представям в Пловдив какъв мор е... sweating
  Аз поне на вилата  си стоя сама с децата, даже и мъжО го няма. Идват разни досадници през уикендите, но два дена ги преживяваме.
  Мойто мъж още не е качил снимките на компа, а аз не смея много много да се изявявам. Rolling Eyes

# 204
  • Добрич
Да се отчета със снимки за снощния концерт - на Кичка Бодурова, с участието на Василис Калусос и балет Веда джуниър, който се проведе в Добрич. Концерта беше чудесен. Продължи два часа. Летният театър не беше пълен изцяло, но и в  ресторанта към него имаше доста хора. Жени бяга и танцува  почти през цялото време /бях си избрала место до пътеката/. Кичка Бодурова пя сама и един дует с Василис Калусос. Той също пя страхотно. И балета много ми хареса - и хореографията и изпълнението. Момичетата за всеки танц бяха с различно облекло, а певицата смени три тоалета.
Сцената се украсяваше единствено от светлинните ефекти и присъствието на изпълнителите.

Жалко само, че съпругът ми беше зает и отидох сама с детето.

снимките

# 205
Жалко само, че съпругът ми беше зает и отидох сама с детето.
снимките
Мъжете са все заети  Crossing Arms , а концертът явно е бил чудесен. И ние бяхме на концерт на "Тоника", но нямам снимки. Общо взето мама слушаше, а Илко обикаляше от сергия на сергия и дрънчеше нещо.
Мимоза, чакам снимките. На Наталия също са много хубави.

# 206
Вела,добре сте си прекарали.Тук не се провеждат никакви концерти,пълна скука,като на село........ Sick.
Бубе,заминавай за Троян.Поне заради децата.Представям си в Пловдив каква е жега.Ние сме само на 30 км от Троян,но вечер е хладно,спи се нормално.Поради тази причина в големите жеги избягвам да си ходим до Свищов,защото там е невероятна горещина-и денем ,и нощем.

# 207
Здравейте! Аз съм radivdani , ако си спомняте.
  Минавам само ,за да не изгубя съвсем. В събота ще заминаваме на вилата до края на август.
 Дани ходи на градина до 10 юли и от тогава вече е ваканция. Ходихме на Боровец за една седмица по време на злополучното рали "България". Там си прекарахме добре. |Водихме децата до Батак, Цигов чарк / возихме ги на лодка в яз. Батак/, пещерата Снежанка, качихме се с новия лифт от Паничище на Седемте рилски езера, а през останалото време киснахме до гъбясване в басейна на хотела. Трябва да видя дали мъжО е качил снимките в компютъра и ще ги кача в нашата галерия.
  Приятно изкарване на ваканцията на всички!  Чао за сега!

ей, страхотно ми звучи!
Кажи къде бяхте отседнали Praynig

# 208
 В хотел Рила. Wink

# 209
и от Боровец ли ходихте до Батак, Снежанка и пр.?

Общи условия

Активация на акаунт