В моето сърце, в моите мисли, в моята душа ... БУРГАС - 85

• 17 340
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Болницата във Ветрен още не е отворена,ще бъде МБАЛ,а не клиника.Август вече ще работи,първите шест месеца няма да работи със ЗК по последни данни.Раждането ще е 750 лв, отделно ако искаш VIP стая там е 200 на вечер..

Мерси на всички за информацията! цецазаровото колко ще е ?

Ще ти кажа допълнително за него, аз ще съм  със секцио също  Peace

# 76
Здравейте момичета   bouquet
Днес май всички са по плажовете....само бебешоци в парка-синът е много разочарован милия-няма с кой да си играе Whistling

# 77
  • Бургас
Здравейте  Hug
Горгона планирано секцио ло ще раждаш или по съвет на лекарите,а екип избрала ли си си , ти поне си скоро аз имам още много  Tired

# 78
Добро утро и от мен. Така ли ми се струва или в момента е поредната среща на Етнографския музей или Каручката?
 Thinking

И кога ще има вечерна форумска среща  Thinking

# 79
  • Пловдив
Здравейте  Hug
Горгона планирано секцио ло ще раждаш или по съвет на лекарите,а екип избрала ли си си , ти поне си скоро аз имам още много  Tired

Миме, по лекарско предписание е моето секцио, то си е пак планово де.Ще си ме оперира Ризова,тя ми следи и бременността.
То аз хубаво скоро,ама сега ми е най-тежко,ти си почивай сега,че аз колкото зор видях все си повтарям ,че малко остана да избутам.

Ъъъъъъ,Ахчева, на форумска среща си обещала да ме заведеш

# 80
  • Бургас
Уффф, ще трябва да се местя другаде, тука само за бебета и секцио се приказва. Айде спрете деееее. Нямате ли си отчетни теми по месеци.

# 81
  • Бургас
 bowuu
Липсвах ли ви?

# 82
  • Бургас
Имаме си такива теми но както виждаш сме в разли4ни месеци ,а и двете сме от Бургас и тази тема доколкото знам е и за бъдещи майки такаче не виждам какъв е проблема  newsm12

# 83
 smile3507  Оф, айде пак старата песен на нов глас.
Чак ми е досадно да се обяснявам ...

Шуши, ми прескачай бе душа! Simple Smile
Аз така правя!

Всъщност сега, като каза ....  smile3534
Де беше?

# 84
  • Burgas
Уффф, ще трябва да се местя другаде, тука само за бебета и секцио се приказва. Айде спрете деееее. Нямате ли си отчетни теми по месеци.
Ми вие като не приказвате за друго,каво пречи момичетата да си обсъждат неща които ги интересуват,то иначе освен тяхното писане в новата тема всичко друго е оф,съжалявам но мисля,че всеки има право да си пише каквото иска,който иска да не чете.

# 85
  • Бургас
Вси4ко с времето си ,и новите ще станат стари  Crazy

# 86
  • Burgas
Ми момичетата сега това ги вълнува,сигурна съм,че и вие като сте били бременни сте се интересували и сте писали в темата за тези неща.

# 87
  • Бургас

Да Pagocт   Hug

Къде се губиш???

# 88
  • Burgas, Bulgaria
Божидар Димитров беше в скромния ни ресторант на предизборна среща -така се уморих  Sad и накрая се направиха на луди за 5 бири-гадовеееее и по 5 кинта отгоре не оставиха- Twisted Evil

# 89
  • Пловдив

Извинете за нарушеното спокойствие, както и затова, че нашите деца още не са родени, отивам да си закача лентата на позора и да са срамувам!

Общи условия

Активация на акаунт