СЕДМО-ОСМОКЛАСНИЦИ - на мама умниците!!!! Браво!!!!

• 27 926
  • 372
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Margaritavass , благодаря ти!  Hug

Ирина Б. , поздравления!!!   bouquet
Стискам палцииии!!!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed 
Сега знам за какво!   bg

Между другото, дочух в новините, че в сутрешния блок на bTV ще има среща с отбора от Сараево!

Наистина децата се справиха!!! Всички, абслоютно всички!
Факта, че стиганах до тези изпити е УСПЕХ!
 Поздравления и за тях, и за родителите!   bouquet

За теб и твоето момче са специалните ми поздрави! Браво и КЪСМЕТ! Всички заслужават да бъдат приветствани. Благодаря ти че ме накара да пробвам -  ние успяхме   Hands Clap

# 106
  • На село
Привет от морето!

БЕЛ 5,804
Математика 4,571

Бал 32,75

Пьрвото желание на Маги вече е... хмм... IАЕГ. Това е окончателното й решение (за днес!). Има още 4 дни да реши дали да не е НЕГ все пак...

Янита, радвам се, че лошото е минало, каквото и да е било.

# 107
  • София
Браво на Пеши! Винаги ми е било симпатично това дете! Все така да успява!

Благодаря за статистиката! Преди моя младеж със сигурност има 22 момчета. Още 78 са в неговия интервал (10.500-10.999). Напълно съм удовлетворена. Нещо повече - горда съм, че не побърках детето си с уроци, амбиции и очаквания, а той се справи със задачата съвсем между другото. Златен ми е той. Позволи ми да си пусна цялата кампания леко покрай ушите. Мога вече да си призная, че, за мой срам, за малко да изпусна сроковете за подаване на документите. Добре, че беше форумът. Wink

И ние сме в същия интервал. Надявам се, че децата ни ще са съученици макар и в различни паралелки. Laughing

# 108
Моето златно момче се е представило чудесно- БАЛ 34!!! smile3501
Преди нас има само 22 момчета! Страшно се радвам!
 Нека всички седмокласници сбъднат мечтите си!!! newsm10

# 109
Привет от морето!
БЕЛ 5,804
Математика 4,571
Бал 32,75
Пьрвото желание на Маги вече е... хмм... IАЕГ. Това е окончателното й решение (за днес!). Има още 4 дни да реши дали да не е НЕГ все пак...
Янита, радвам се, че лошото е минало, каквото и да било.
Радвам се за Маги! Поздрави я!  bouquet А на малките сладури- много целувки!!!

# 110
  • гр.София
Това е малко вън от темата-днес детенце ми звънна,че в 15.00 трябва д е в СМГ за снимки за БТВ.Знаете как валя днес в София,аз на работа,тати на работа,Пеши с градски транспорт до там!
Отива и какво се оказва-портиерът е отпратил репортерите на БТВ,защото нямат заповед за снимки от директорката.Прав си е човека,но детето мноого се разстрои.
Та утре имаме състезание-едва ли ще сме в студиото на БТВ в сутрешния блок!

За Кабо Алма:Ако правилно се ориентирам,вие сте майката на Камен-и аз го харесвам безкрайно Вашия син!Една от причините да е добър Пеши,е Камен!И благодарение на Камен имаме нова цел-да пожелаем на децата да си ги реализират заедно!
И пак,и отново-късмет на всички деца при класирането!

# 111
Привет!
Следя форума от два-три дни и съм много благодарна за полезната информация, която научих.
Обаче направо се комплексирах...  EmbarassedС тези балове, които са постигнали децата ви...ЕВАЛА!
Къде са майките на децата с по-ниски балове? Да се обадят, че като чете човек резултатите си казва, че всички други дечица са гениални
Ние сме с 31,32 (ж), та забравяме за всичко почващо с ПЪРВА

# 112
  • София и там където не се пуши
Да ама на мен ми трябва още една статистика. Ама няма. И не толкова за нас, а за останалите приятели треперим.

Маринова и аз се радвам за Маги - браво.

А къде е обяснена статистиката, кое какво значи.

# 113
  • София
Ирина в новините дадоха децата - и едно от тях говори, но името му не беше Пеши. Специално наострих уши но така и не го видях този победител!
Нека продължава да се бори, пък следващия път камерата ще го достигне и ще го видим...
Стискаме палци и ни информирай newsm10

# 114
  • София
Да ама на мен ми трябва още една статистика. Ама няма. И не толкова за нас, а за останалите приятели треперим.

Маринова и аз се радвам за Маги - браво.

А къде е обяснена статистиката, кое какво значи.

Дороти така както го бяха обяснили във форума по назад - статистиката на РИО е доста ясна... и оскъдна. Кое не ти е ясно в нея?

# 115
natrupvaneto ozna4ava kolko 4oveka ima pred teb nali?

# 116
  • Там, където ме обичат
Да се похвалим и ние, пред нас са 22 момчета и около 65 в същия интервал. Ще ни стигне smile3508

# 117
  • София
да

# 118
  • Пловдив
Браво на всички деца! Успех и дано си подредят желанията по най подходящия за тях начин!

Да се отчета и аз - макар че само от 2 дни пиша( преди само наминавах да чета)

И аз съм много доволна от Ели:
БЕЛ : 5.446
МАТ : 4.750

И аз чакам статистиката - да видим как са се отразили прословутите " белови" в Пловдив....

# 119
  • София и там където не се пуши
Натрупването точно мисля, че това значи, но след като човек е в дадена група, не трябва ли да гледа и натрупването за групата.

Да речем имаш интервала 10.5-10.9 - значи 78 са пред теб
е може и 22 да са, но не можеш да си сигурен.  newsm78 . Нали така

Общи условия

Активация на акаунт