СЕДМО-ОСМОКЛАСНИЦИ - на мама умниците!!!! Браво!!!!

• 27 918
  • 372
  •   1
Отговори
# 135
  • гр.София
И отново извън темата,но все пак в един казан се пържим:
На  nikoan детенце,освен че ври и кипи  с нас в нашия казан,се бори и на друг фронт и се справя блестящо на републиканско по баскетбол.Неговият Овергаз бие наред!

Освен за класирането в гимназиите,нека му стиснем заедно палци да спечелят титлата!!!
 WinkТе и без нас ще се справят,но поне да си припишем заслуги! Rolling Eyes
Късмет на  nikoan  и детенце!

# 136
И още нещо - издържали сме изпита - какво правим от тук нататък????

Джулка, виж тук http://www.rio-gabrovo.hit.bg/info-3.htm

# 137
А къде може да се види статистиката от миналата година?

# 138
  • София и там където не се пуши
Добре де - ние от провинцията къде да търсим сравнителните таблици???

Към съответното РИО.

Във вашето РИО трябва да има списък с училищата, които ви предлагат.

# 139
  • Sofia
Статистиката за мин. година съм си я преписала, но е голяма. Ако те интересива конкретна група, кажи коя и ще ти дам цифрите.

# 140
  • София
Момичета, погледнах миналогодишната статистика, там децата с бал над 11,00 са повече от два пъти повече, а това значи, че балът за ЕГ със сигурност ще падне - и за момчета, и за момичета. Успех на всички!

Точно това установих и аз! А и децата тази година са с 3 000 по-малко! Абе имаме голям късмет! Успех на всички ни!!! Hug Hug

# 141
  • София
И отново извън темата,но все пак в един казан се пържим:
На  nikoan детенце,освен че ври и кипи  с нас в нашия казан,се бори и на друг фронт и се справя блестящо на републиканско по баскетбол.Неговият Овергаз бие наред!

Освен за класирането в гимназиите,нека му стиснем заедно палци да спечелят титлата!!!
 WinkТе и без нас ще се справят,но поне да си припишем заслуги! Rolling Eyes
Късмет на  nikoan  и детенце!

стискаме палци и на тях - спорта е много важен, нещата са комплексни и идеалното съчетание е училище + спорт.
Така че успех на детето - нека има шампиони!!! bg

# 142
Ирина , благодаря за подкрепата. Заедно с моето дете е и детето на mymomgot - Любо. Те са в един отбор. Той се е справил много добре. Браво и за оценките му  в НПМГ.  Пожелавам му да го приемат в 91НЕГ. Ние ще се борим за 31СУЧЕМ, но за технологичните профили.
Пожелавам на сина си Ники и на Любо шампионска титла на 3ти.
На всички други деца късмет в класирането!!!!!

# 143
Намерих статистиката за миналата година: http://www.regalia6.com/p-kurs/statistika_izpiti7kl_08.doc

# 144
  • Пловдив
И аз да се запиша моя син има 5.00 по математика и 5.589 по БЕЛ
а статистиката на Пловдив я няма в РИО Пловдив спят сигурно.

# 145
  • София и там където не се пуши
Скалата за оценяване на конкурсните работи след седми клас остава непроменена. Това съобщи в Русе министърът на образованието Даниел Вълчев. След анализ е установено, че резултатите от конкурсните работи от тази и миналата година са приблизително еднакви.

Горното изказване от сайта на БТВ - що не ни питат нас  Joy

# 146
  • гр. София
Момичета,може ли някой да пусне статистиката с баловете от миналата година по  училища.Имам проблеми с нета и ми е трудно да ровя.Благодаря предварително. Hug

# 147
Намерих статистиката за миналата година: http://www.regalia6.com/p-kurs/statistika_izpiti7kl_08.doc

Балове от миналата година:  http://julialexpetkova.hit.bg/Statistika_Sofia_mamaJeny.xls

# 148
  • София
Ирина , благодаря за подкрепата. Заедно с моето дете е и детето на mymomgot - Любо. Те са в един отбор. Той се е справил много добре. Браво и за оценките му  в НПМГ.  Пожелавам му да го приемат в 91НЕГ. Ние ще се борим за 31СУЧЕМ, но за технологичните профили.
Пожелавам на сина си Ники и на Любо шампионска титла на 3ти.
На всички други деца късмет в класирането!!!!!

БРАВООООО на спортистите!!!!!

УСПЕХ!

стискаме палци!  bg

Ама какви хубави новини се сипят тук една след друга!!  Децата ви не само с хубави оценки, ами и спортисти!!!

Hug

Да ви кажа, аз съм много горда от това, че съм сред всички васHug Навсякъде се фукам с какви майки съм във форума, какви деца, какви постижения!!!

# 149
  • София
Скалата за оценяване на конкурсните работи след седми клас остава непроменена. Това съобщи в Русе министърът на образованието Даниел Вълчев. След анализ е установено, че резултатите от конкурсните работи от тази и миналата година са приблизително еднакви.

Горното изказване от сайта на БТВ - що не ни питат нас  Joy

простата сметка  на ум показва, че оценките са доста по-ниски, и статистиката го показва!
Утре специално ще я разгледам и съпоставя с тази от миналата година! Няма как , ама изобщо няма как да докарат еднаквия среден успех!!!

Общи условия

Активация на акаунт