СЕДМО-ОСМОКЛАСНИЦИ - на мама умниците!!!! Браво!!!!

• 27 919
  • 372
  •   1
Отговори
# 120
dorothy bravo za gogo ima mn visok bal

# 121
  • София
natrupvaneto ozna4ava kolko 4oveka ima pred teb nali?

Да - първата цифра са децата в съответния интервал, а до нея - цифрата "натрупване" - децата преди вашия интервал, т.е. - трябва да се съберат двете, това е общия брой деца преди  Вас (има го на по-горния ред като "натрупване")

# 122
  • София
И аз искам съвет. Синът ми ще бъде на кантар в НПМГ-биология. А той само това иска и нищо друго. Дайте ми мение за други паралеки с интензивно изучаване на билогия. Аз видях 119-то и "София". Ако знаете нещо за тях, моля Ви да пишете. Благодаря!

# 123
  • София
78 деца са с вашия бал. а 22 деца са с по висок
БРАВО ДОРОТИ newsm44

# 124
  • София
Натрупването точно мисля, че това значи, но след като човек е в дадена група, не трябва ли да гледа и натрупването за групата.

Да речем имаш интервала 10.5-10.9 - значи 78 са пред теб
е може и 22 да са, но не можеш да си сигурен.  newsm78 . Нали така

Dorothy, в интервала 10,000 - 10,499 са 128 момчета (ако това гледаш)
              но в интервала 10,500 до 12,000 са още 100 момчета
                   обобщено - 228 момчета в интервала 10,000 - 12,000

не знам дали излиза статистика с подреждането на всеки един ученик по бал в обща класация - преполагам търсиш например  едно дете с бал : 10,299 къде точно е в тези 228 момчета

# 125
  • Sofia
Доколкото знам, такава статистика не излиза, защото предстои да се добавят и балообразуващите оценки от удостоверението, за които до момента в гнездата нямат информация.

# 126
Браво на всички деца, справили са се отлично!
Аз също съм доволна от моето дете. Резултатите даже са по високи от това което очаквах.

На Ирина пожелавам Пеши да и носи още много и много медали. Детето е уникално bg Нека да продължава да прославя България.

# 127
  • София
Натрупването точно мисля, че това значи, но след като човек е в дадена група, не трябва ли да гледа и натрупването за групата.

Да речем имаш интервала 10.5-10.9 - значи 78 са пред теб
е може и 22 да са, но не можеш да си сигурен.  newsm78 . Нали така

Dorothy, в интервала 10,000 - 10,499 са 128 момчета (ако това гледаш)
              но в интервала 10,500 до 12,000 са още 100 момчета
                   обобщено - 228 момчета в интервала 10,000 - 12,000

не знам дали излиза статистика с подреждането на всеки един ученик по бал в обща класация - преполагам търсиш например  едно дете с бал : 10,299 къде точно е в тези 228 момчета

Lady тя е в следващия интервал - 10.5-10.9, където са 78  в същия интервал и 22 в по горните (общо 100), но иначе сметката ти е правилна

# 128
  • През девет земи в десета
И аз съм доволна от резултатите,детето ми е много щастливо, беше ужасно притеснен защото току що успяхме да проверим оценките от изпитите,пороят днес удави тока и нета у дома.Все още не  мога да повярвам на добрия резултат по БЕЛ Whistling Имаме шанс да се класираме за НПМГ.
Утре Гого ще ходи да си вземе от училище свидетелството-образец 8.

Янита,не можеш да си представиш колко се радвам,че всичко с бебчо е наред Hug

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 09:48 от Пиги®

# 129
  • София
Пиги, поздравления и за вас   bouquet

Какво е това Свидетелство - Образец 8 ?  Thinking
Удостоверението ли?

# 130
natrupvaneto ozna4ava kolko 4oveka ima pred teb nali?

Да - първата цифра са децата в съответния интервал, а до нея - цифрата "натрупване" - децата преди вашия интервал, т.е. - трябва да се съберат двете, това е общия брой деца преди  Вас (има го на по-горния ред като "натрупване")

Не, със сигурност преди вас са децата от цифрата "натрупване" на същия ред. Броят оценки във вашият интервал не ти дава точна индикация колко от тях са преди, а колко - след твоето дете. Ама, че го обясних. Абе, както вече нееднократно се спомена за 22-те момчета, които са с бал над 11.00 - те със сигурност са преди тези, които са в интервала от 10.50-10.99. В интервала 10.50-10.99 има 78 момчета. Но ако детето ти има бал 10.75, примерно, ясно е, че част от тези 78 са преди него, но част са след него. Не знаем обаче каква част. Затова условно приемаме, че тези 78 са "като него". Simple Smile

радеток, Маринова, браво и на вас!  bouquet

йониони, балът ви не е никак лош, пишете най-желаните от вас училища на предни позиции, пък.. каквото сабя покаже!

дороти, вашата работа е сигурна! Поздравления!

И аз искам съвет. Синът ми ще бъде на кантар в НПМГ-биология. А той само това иска и нищо друго. Дайте ми мение за други паралеки с интензивно изучаване на билогия. Аз видях 119-то и "София". Ако знаете нещо за тях, моля Ви да пишете. Благодаря!

Чувала съм, че в 22-ро има добри паралелки с биология, но не съм сигурна. Но шансовете ви за НПМГ не са малки, все пак доста деца ще пишат други желания по-напред, така че имате шанс.

За Кабо Алма:Ако правилно се ориентирам,вие сте майката на Камен-и аз го харесвам безкрайно Вашия син!Една от причините да е добър Пеши,е Камен!И благодарение на Камен имаме нова цел-да пожелаем на децата да си ги реализират заедно!

Честно казано, не знам за никакъв принос на Камен, но ще се радвам, ако е така. И да, дано имат успех в начинанията! Simple Smile

Пиги, радвам се, че се появи! Браво и на вас!   bouquet

бодра, ще се радвам да сме съученици! Hug Ще се виждаме по родителските срещи!

# 131
Аз питах за баловете. Намерих ги в една от другите теми.
За тези, които се интересуват, ето:
http://www.regalia6.com/p-kurs/min_bal_sch_IIkl_2008.xls

статистиката вече излезна в сайта на РИО София
http://rio-sofia-grad.com/index_files/Usp_BEL_Mat_09.RTF

# 132
  • София и там където не се пуши
Схванах го - 39 деца пред нас по математика - точно.  Ама последно нея статистика пуснах  newsm78 от които 20 момчета. Искал да прави контестация за математиката - според него му бил по-висок резултата. Да му имам проблемите.   Joy Joy Joy

Кабо Алма Камен като от голямо семейство винаги ме е впечатлявал с хубавите си резултати и му се радвам.  Hug Hug Hug

Янита, за бебето много се радвам, не зная какво му е било, но се радвам, че всичко е наред.
Все да има нещо за което човек да се притеснява.

Пиги ме подсети днес да ви разкажа, ама общо взето нали хвърляме око колко пред някой, но се впечатлих от едно семейство, което беше от мин трима души, които четяха списъка
(не зная за коя специалност, но не беше за метематиката) извадили един тефтер и пишат трите имена и оценките за тези които са с по висока от тяхната  Shocked . Много се впечатлих.

# 133
ЕЕЕ, само аз ли немога да се ориентирам??? newsm78
Добре де - ние от провинцията къде да търсим сравнителните таблици???
И още нещо - издържали сме изпита - какво правим от тук нататък????
Извинете ме за неорентираните въпроси...обаче наистина хич не ми е ясно... Embarassed Embarassed

# 134
  • Sofia
Момичета, погледнах миналогодишната статистика, там децата с бал над 11,00 са повече от два пъти повече, а това значи, че балът за ЕГ със сигурност ще падне - и за момчета, и за момичета. Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт