За Италианската паста

• 37 461
  • 82
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Благодаря ви, момичета, за споделените рецепти. Тази вечер и без това не ми се готвят разни манджи, ще приготвя талиателите. Отивам да чета колко време да ги варя, че да не се скашкат  Hug

# 31
Обожавам пастата във всичките и разновидности Crazyсамо половинката не мога да науча да ги яде.Яде само талиателе с морски дарове,спагети с гъбен сос и нашенските малкарони със сирене.Искам да ви кажа,че като казах на тукашните че ядем макаони със сирене и захар или със сирене,мляко и захар на фурна,и гледаха така  Shocked

# 32
Леле,огладнях само докато чета ! Обожавам всякакъв вид паста ! В къщи се яде предимно Barilla ,много рядко друга.   chef

# 33
Докато ви четях ,огладнях толкова ,че чак отидох до магазина купих си паста и сос и си ги сготвих в офиса  Whistling

# 34
Супер! Simple Smile Обожавам паста и не само аз,а всички вкъщи. Crazy
Включвам да следя този форум и всички рецепти,които предлагате. smile3529

# 35
Пастата е ...., пастата е... Е не мога без паста.
Не съм пробвала продуктите на Барила (или поне нямам спомен), напоследък купувам само пълнозърнеста паста на Natura. Най харесвам спагетите им, защото са едни много тънички, и изобщо фините форми са ми по вкуса. Любими са ми паста с различни морски дарове (точно вчера гледах по ТВ една страхотна рецепта за миди с шафран и едни дебели макарони, забравих им името) и с песто от босилек.

Не понасям варена повече от необходимото паста, както я правят тук на много места. Трябва да си е една идея жилавка, точно колкото си пише на оригиналната опаковка.

# 36
Grace',съгласна съм с теб,аз също не понасям преварена паста.   thumbsup А да не говорим за нашите бълг. макарони и спагети,които направо така се разваряват,че се слепват и на нищо не приличат... Sick Пълен боклук!

# 37
Аз имам късмет,че моята половинка е луда на тази тема.Направо обожава паста,независимо от моите кулинарни напъни в областа на сосовете(разбирайте каквото има,това слагам,понякога и само със сирене минава).Даже няколко пъти сам се пробва да прави пастата.Не е специалист още,но си мисля,че ако го окуражавам,ще се задържа по често в кухнята.Благодаря и за интересните рецепти.

# 38
Момичета,
ако показвате снимки на вашите творения, съм сигурна, че ще има още много фенове на пастата.
Не се свенете и показвайте какво творите !

# 39
Хайде една снимчица от мен "Паста ал олио"Когато ме мързи най-бързо става и е много вкусна Grinning
В случая е трицветна паста с домати и спанак става със всякаква Peaceсварява се ал денте,запържвам в малко зехтин две-три скилитки чесън пресовани или нарязани на много ситно и лютиво чушле,също нарязано на ситно,добавям пастата запържвам я за малко и нея(придобива страхотен вкус като се запържи и тя малко)Сервирам поръсена с малко босилек и пармезан на снимката няма пармезан Mr. Greenсетих се чак след като снимах.

# 40
Bergkristall, радвам се, че сподели с нас тази снимка!
Наистина рецептата е непретенциозна като изпълнение, но изтънчена като вкус.

Надявам се и други запалени кулинарки да показват творения с паста  Simple Smile.

# 41
Обожавам италианската кухня, особено пастата. Обичам и да експериментирам в кухнята и откакто открих продуктите на Барила други не купувам. В момента имам канелони, лазаня, спагети, фузили и ньочи.
Използвам рецептите от кутиите, но не преведените на български, а английската версия, защото не зная италиански. Забелязах обаче, че има разминаване в количествата в българския превод и в оригинала, а май и в някои от продуктите  Thinking

# 42
  • София
С какъв сос заливате тортелините, купих песто, но дали мога да прибавя и някой от другите сосове?

# 43
С какъв сос заливате тортелините, купих песто, но дали мога да прибавя и някой от другите сосове?

Тортелините могат да бъдат поднесени с доматен сос.
Също така могат да бъдат сервирани със сметанов или зеленчуков сос, а ако предпочитате да усетите аромата на самите тортелини - то ги залейте със загрят зехтин и поръсете настърган пармезан.
Добър апетит!

# 44

Тортелините могат да бъдат поднесени с доматен сос.
Също така могат да бъдат сервирани със сметанов или зеленчуков сос, а ако предпочитате да усетите аромата на самите тортелини - то ги залейте със загрят зехтин и поръсете настърган пармезан.
Добър апетит!

захтин ако си на диета
масло, пармиджано и салвия  Peace

Общи условия

Активация на акаунт