-Мамо, аз като порастна ще се оженя за тати.
-Не можеш, маме, тати вече е женен за мама, при това той ще е много дърт тогава, ти ще си намериш по-млад мъж.
-Мамо, аз ще се оженя за тати, нищо че ще е дърт, пък ти си намери по-млад мъж.

Предполагам, че на Боян сте му липсвали, докато е бил на море и сега компенсира.
Котенце, направо се сетих за моя мастит, чувствах се по същия начин- все едно, че никога няма да мине. Помня, точно на Нова година бяхме в Спешното. Аз с висока температура и оттекли гърди. Прегледа ме един хирург и каза:"Ами, изписвам ти антибиотици, спираш да кърмиш и ако не се оправиш до 2 януари ще дойдеш да те резнем и да ти сложим едно дренче." Мъжо почти ме извлече от кабинета, мислех, че ще припадна. А нещата се оправиха, макар и много бавно, без антибиотици и рязане. С ледени компреси, Рефригеранс (кравешкото мазило

Марте, аз препоръчвам една книга, която прочетох съвсем наскоро, не е класика, но е страхотна- "Хиляда сияйни слънца" на Халед Хосейни,американски автор от арабски произход. Малко е тежка, за живота на 2 жени в Афганистан, но се чете направо на един дъх.
Теди, страхотни сте! Тениските са върха!

Атмосферче, и аз си мисля, че след като знае, че тук си обсъждаме всичко, мъжът ти може би преглежда форума. Аз пък си мисля, че не трябва да му се обаждаш. Използвай пълноценно времето за да си починеш и да помислиш и ти. Може би наистина имате нужда от време за да се уталожат емоциите, въпреки че и според мен е прекалено при най-малката дума напреки да си хваща дърмите. В нашето семейство също няма мъжка и женска работа. е, аз готвя, защото той не може, но той шие или поправя нещата в къщи, защото в това отношение съм с ръчички в гъзички.