Не е проходил Ясен, няма да е скоро. Но отсега е драка, и е залепен за батко си.

Но Ясен просто е одрал кожата на Дидко - невероятна прилика! 

А за килцата- макар още да не съм с две деца, да си кажа, че аз и без това все с тая тема вия, та аз докато кърмих си ходих като втасала баница. Уж не ядях, уж правих някакви напъни за спорт, но реално започнах да свалям като спрях да кърмя и си налегнах парцалките с истинска диета и мноооого спорт. Преди това беше мижи да те лАжем
Дай си още малко време- тялото ти така или иначе има нужда от година, за да се поприбере в нормален вид. Скоро ще се оправиш 
Аз все още страдам по моя Аксел и до ден днешен като видя негова снимка ми се пълнят очите със сълзи....разбирам те напълно колко ти е мъчно
А за Ники- според мен е най- добре да не я чакаш да видиш кога ще попита, а да си измислите история, че кучата е заминала в голяма ферма при други кучета или друго, каквото там смяташ, че ще я задоволи и да не я травмираш от сега с такива неща. Поне мое мнение де...
Важното е как се чувстваш ти като останеш на саме с този гад огледалото и злия му брат кантара. Ако там си доволна или поне не налиташ на бои след срещата, то значи си си екстра и ти дреме на шапката, че някой си плеснал на дрехата си някаква цифра. Дрехата трябва да ти седи секси и да се чувстваш добре в нея, а не да робуваш на размерите им. Другите причини за дупката не зная, но се надявам скоро да ти се махнат от главата и да удариш пак една от твоите оптимистични усмивки 

Стаята е много уютна и приятна. Най ми хареса леглото
.

Сега обаче съм си вече здраво травмирана
Имам да свалям цели 9 кила, за да стана пак 49 кг при 1.63м. Нито една дреха от предишните не ми става, даже и дрехите от предишната ми бременност. А чак миналото лято си бях възвърнала добрата форма, че даже се и харесвах(при моя самокритичен дух).
А докато кърмя съм почти убедена, че няма нищо да сваля.
Обаче след като Марина се роди, много странно - Поло отведнъж ми се видя страшно голям.
. Наистина изглежда доста голям. 

Какви мънички и тънички краченца има само! пу-пу, да не и е уроки 

както винаги човек да те чете е пълно удоволствие - цветна и положително настроена 
- в страхотна форма си както писах и преди, така че ако някой трябва да мълчи за килограмите това май си ти 

И аз се интересувам по поръчка ли са мебелите? На Юлиана стаята е с много прозорци и има малко място за гардероби, шкафове, затова ми харесва леглото. Ние имаме проект, но нещо не ми допада, още ми е мечта и бяло легло с рамки от ковано желязо, издирвам като маик тук по селата някое да реставрирам, но засега безуспешно. Както винаги изглеждаш прекрасно, Нана също!
А тате с пояса е върха! 

И с Юлиана не слабеех докато кърмех, даже трябваше да похапвам и сега е така. Надавах се, че като е лято ще се топят бързо, но няма такова нещо, хем гледам основно плодове и зеленчуци. Много искам да кърмя пак дълго, но вида ми ме смазва.. даже сънувах, че поради някаква причина съм отбила Влади и веднага започнах диета, чувствах се много добре.
Поло като се нахвърли да я целува и милва, няма спасение