Ноемврийчета 2005 - 28

• 38 269
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
наистина не съм ги показвала скоро. Ето снимка отпреди месец, във военния музей в Сф.
Не е проходил Ясен, няма да е скоро. Но отсега е драка, и е залепен за батко си.

# 106
тити - все повече си приличат....

Ники не знае още, нещастието стана тази нощ, след като си легна. Но тази сутрин скъса сърцето на Милен като му каза: Ставай, тати да разходиш Берта, защо лежиш?". Довечера ще видя като я взема дали ще обърне внимание и според това как реагира ще обясня. При нея има понякога един вид странна реакция - може да забележи нещо, но известно време си го таи в себе си и не споделя, чак след време почва да пита. Малко като скрита лимонка е. Надявам се да го приеме по-леко защото аз заради хигината, малко или много  съм я дистанцирала от кучето.И така...

# 107
Привет Simple Smile

тити, момчетата са ти големи сладури - точно както и пролетта, когато се видяхме  Heart Eyes Но Ясен просто е одрал кожата на Дидко - невероятна прилика!
Всъщност не съм обърнала внимание, ако има някаква прилика между Поло и Ади. Може и да си права, тити, трябва да издиря назад снимки с Поло  Simple Smile

Сиса, искрено ви съчувствам!!! Нашият боксер вече стана на 8 години и знам, че рано или късно ще се разделим с него. Някакси отсега се подготвям психически за неизбежното, на боксерите им дават до 10 год. живот само  Confused Представям си болката ви, пък и навика, който сте си изградили от години покрай овчарката, непрестанно ще ви напомня, че я няма. Може би не е най-подходящият момент да го направите, но след някой и друг месец може да си вземете малко кученце, дори друга порода, просто навика да имате куче ще ви остане задълго.

Олгарита, и на мен много ми харесва аватара ти  Laughing

И не на последно място по важност - добре дошла на ualid  Simple Smile

# 108
Добре дошла на ualid !
Тити, сладури са. И много си приличат.
Аз все повече се питам моите дали ще си приличат. Днес видяхме хубаво главата на бебчето. Носа му е чип като на Кити и е много малък също. Но това още нищо не значи.
Олгарита, сега ще ти мине депресията - кити влязох да я раждам 64кг. Сега забременях 65кг. Вече съм 69, а до края не знам. След раждането така и не смъкнах - най-слаба бях първото лято като почнах работа - 57, после аборт, противозачатъчни и след като ги спрях стигнах до 64, лятото паднах на 61 и после зимата до 65. Сега се надявам да сваля след раждането, но знам, че ще е след година и нещо може би. И то трябва да съм на абсолютна диета и да ходя на фитнес може би. А съм висока 160см. Направо се търкалям. Така че, не се депресирай. кърми си детето и после действай. Hug
Сисе, аз не знам какво да ти кажа. Стискам палци Ники да не страда много.

# 109
ъъъ, нещо си в грешка, олга. не съм по-слаба от времето преди пипа - варирам между същите килограми и + 2. сега съм +2, което също е част от повод да съм намръщена. проблемът обаче не са килата, а размерът на дрехите; независимо от килата - същите или с 2 повече, номерът на дрехите ми е + 1, та дори и + 2. демек от 38ми минах на 40, а в някои (ужасни) случаи дори 42. мисля че мащабът е проблемът на повечето раждали жени - просто фигурата вече е различна независимо от диетите и мерките, които се предприемат...

# 110
О, в темата ни настъпил пак прилив на живот- явно женските ни драми са винаги добър повод за разговор  Grinning

Dominika, Ади е просто като изписана на снимките- много е красива, пу, пу  Heart Eyes

тити, аз теб ще те изпусна накрая от моткане. Още не съм те видяла- знам, че вината за това е моя, но да знаеш, че искам срещи реванш поне три да има идните седмици!!! А малките са ми на сърцето, та няма да коментирам визуалната им неустоимост за моята особа  Heart Eyes

olgarita, аватарът ти наистина ми пълни сърцето всеки път просто  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  А за килцата- макар още да не съм с две деца, да си кажа, че аз и без това все с тая тема вия, та аз докато кърмих си ходих като втасала баница. Уж не ядях, уж правих някакви напъни за спорт, но реално започнах да свалям като спрях да кърмя и си налегнах парцалките с истинска диета и мноооого спорт. Преди това беше мижи да те лАжем  Crossing Arms Дай си още малко време- тялото ти така или иначе има нужда от година, за да се поприбере в нормален вид. Скоро ще се оправиш  Peace

Sissa, съжалявам за кученцето ви много  Sad  Аз все още страдам по моя Аксел и до ден днешен като видя негова снимка ми се пълнят очите със сълзи....разбирам те напълно колко ти е мъчно  Hug А за Ники- според мен е най- добре да не я чакаш да видиш кога ще попита, а да си измислите история, че кучата е заминала в голяма ферма при други кучета или друго, каквото там смяташ, че ще я задоволи и да не я травмираш от сега с такива неща. Поне мое мнение де...

маик, що така си предала фронта ти с тази дупка! Аз отдавна съм спряла да гледам размера на дрехите, които купувам- не, че не ме интересува, но просто дрехите са различни и това, че стигаш до 40-42 не значи, че реално си с тези габарити  Naughty Важното е как се чувстваш ти като останеш на саме с този гад огледалото и злия му брат кантара. Ако там си доволна или поне не налиташ на бои след срещата, то значи си си екстра и ти дреме на шапката, че някой си плеснал на дрехата си някаква цифра. Дрехата трябва да ти седи секси и да се чувстваш добре в нея, а не да робуваш на размерите им. Другите причини за дупката не зная, но се надявам скоро да ти се махнат от главата и да удариш пак една от твоите оптимистични усмивки  Hug
Фигурата след раждането, пък да не говорим след второто си търпи промени, ама са поправими с малко повече зор до голяма степен. Е, аз си останах с 5 кила по- тежка след Яна, при все, че размерът в сантиметри си беше като преди забременяването, ама човек свиква с белезите на житейските ни битки  Laughing

buba_katinka , ти много малко килца бе, жена, си качила  Shocked Аз вече съм изяла една като мен още и тежа като слонче  Whistling  Embarassed

Ние довършихме тези дни стаята на Яна- дълъг и труден проект, но се справихме. Сега оставаха само аксесоарите, но за това още не съм се мотивирала. Ето снимки за интересуващите се.

А ето и малко снимки от Сандански, че май тук така и не се изложех да си покажа телесата  Laughing

# 111
Хехе да драсна и аз нещо, докато ламята Спаска спи, а майка, Поло и мъж ми са по магазините Mr. Green Twisted Evil

Сиси, съжалявам за кучето ви. Предполагам колко много ви е мъчно. Hug
Милейди, на мен пък много ми харесваш така бременна. Много ти отива, а и имаш един слънчев и мил вид. Flutter Hug Стаята е много уютна и приятна. Най ми хареса леглото Peace.
Тити, направо да ги разцелуваш двамата сладурковци. Обаче Ясен има много дяволит поглед  - като на Макс и Мориц, ако си ги гледала като малка по "лека нощ деца". Heart Eyes
Доминика, Ади е наистина красавица, а и много чаровна. Heart Eyes
Олгарита, аз даже не знам колко кила качих при тази ми бременност. Броих ги, докато стигнаха тези при предишната. По-нататък спрях, че се уплаших, а и да не се травмирам. Tired Сега обаче съм си вече здраво травмирана Cry Имам да свалям цели 9 кила, за да стана пак 49 кг при 1.63м. Нито една дреха от предишните не ми става, даже и дрехите от предишната ми бременност. А чак миналото лято си бях възвърнала добрата форма, че даже се и харесвах(при моя самокритичен дух).
Иначе сега се самоуспокоявам само като погледна бебка - че си е заслужавало. Heart Eyes А докато кърмя съм почти убедена, че няма нищо да сваля.
Бубе, сигурно ще си приличат. А Поло и Марина по нищо не си приличат - много са различни. Crazy Обаче след като Марина се роди, много странно - Поло отведнъж ми се видя страшно голям. Shocked
Диди, чак сега забелязах, че Ванката е рус Simple Smile. Наистина изглежда доста голям. Heart Eyes
Хайде спирам да пиша, започвам да чета Mr. Green
Лека и прохладна вечер на всички! beer2
Снимки моляяя Mr. Green http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13889255
                                          http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13889383

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 20:35 от Pollia

# 112
Привет Simple Smile

Поля, Марина изглежда толкова сладко миниатюрна, че направо се разтапям като я гледам на снимките  Heart Eyes Какви мънички и тънички краченца има само! пу-пу, да не и е уроки  Hug
тити, гледайки сега снимките на Поля и де да знам - май не откривам прилика между Поло и Ади. Но пък де да знам - може би в нослето и веждите имат сходство ....  newsm78
Олгарита, не се тревожи сега за килограмите, като спреш кърменето, от само себе си тялото ти ще започне да се регулира. Поне аз като спрях да кърмя Ади изведнъж за 2 месеца влязох в добра форма. Значи Ади е била на 10-тина месеца, така че - има време, наслаждавай се на майчинството спокойна и усмихната! Това е най-важното за едно бебе, но ти това го знаеш  Hug Hug
Милейди, и аз съм много впечатлена от леглото! Предпоплагам е правено по поръчка? Стаята е много кокетна - като за истинска принцеса  Heart Eyes

Хубав ден, мами   bouquet

# 113
*MILADY*  - искренно ме развесели с словоизлиянието относно килограми, кантари, огледала. Благодаря ти! Все така прекрасна (като на снимките) и позитивна да бъдеш! И да попитам, законно ли е да имаш така изглеждаща баба?!?

Pollia  - Чудесни снимки, малката видимо е пораснала Heart Eyes както винаги човек да те чете е пълно удоволствие - цветна и положително настроена  Hug

Dominika - уф, тебе като те видях направо неядох 2 дена Sad - в страхотна форма си както писах и преди, така че ако някой трябва да мълчи за килограмите това май си ти Simple Smile

buba_katinka  - хайде, обади се, когато си в нашият район, да изпием по едно кафе.

а за размера, аз имах съвсем пресен повод за унижение. Пробвайки булченските рокли, които са 38 размер, нямаше такава в която да вляза без забележка, че ми е малка. Въпреки, че не се впрягам лесно, доста подтисната излезнах от булченските магазини....но така е като не се омъжвах на 20-22 като бях 52кг, а сега на 32 като съм 60 Sick
Все пак - слаби дебели - нека да сме здрави Praynig

Слънчев ден на всички!

о, забравих - Ники доста зле прие нещата и и разказах една история, че кучето е заминала на едно село при нейната майка.

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 13:39 от Sissa

# 114
  • Измир
Благодаря за отговорите. След вчерашната страхотно вкусна пица, взех решение да съм на диета. Стискайте ми палци. Ограничавам се в рамките на разумното, като наблягам на плодове и зеленчуци.

Сиса, на децата им минава бързо. Скоро ще свикне и даже няма да пита за Берта.

Тити, наистина си приличат разбойниците. Много са сладки.

Милейди, тези двама братя съм ги изгонила от дома ми. Кантара го счупих още преди месец, а огледало в цял ръст така и не сложихме.
Нана е голяма госпожица и стаята и подхожда напълно.
Да вметна и че наистина изглеждаш страхотно, въобще не си едра, а само сладко коремче.

Поля, Марина точно с еднакви мерки като Далия се роди. Чак след вторият месец взе да се закръгля. Много е мъничка и сладка. А и аз точно това казвах в началото, че Севи ми се стори много пораснала след като се роди Далия.

Бубе, ще ги бориме тези килограми после, то се е видяло.

Доминика, хайде и ти второ детенце. Струваш ми се готова.

# 115
  • Карлово
Милейди, Мартина полудя като видя леглото на Нана - и тя иска такова! Искрено се смях на големия син кит. Изобщо не си дебела, просто си бременна.
Поля, малката е толкова малка наистина!

# 116
На мен Кити от сега ми изглежда голяма. Simple Smile
Милейди, много добре изглеждаш. Стаята е прекрасна, но на мен ми идва много розова. Добре, че Кити все още не иска да е такава, а единодушно харесахме тапетите в детската - много бледо зелено, жълто и синьо, на цветенца. А леглото е просто страхотно. Аз много исках такова да имат децата, но заради предполагаемата алергия на Кити към домашен прах ми забраниха драперии, завеси и всичко подобно. Sad
Поля, малката ми прилича на баща си.Мале скоро и аз ще с имам едно такова безпомощно бебе. Как се забравя само Embarassed?

# 117
Я какво хубаво оживление наистина..  Hug

Сиса, съжалявам много за Берта! Sad
Милейди, чудна е стаята на Яна! Heart Eyes И аз се интересувам по поръчка ли са мебелите? На Юлиана стаята е с много прозорци и има малко място за гардероби, шкафове, затова ми харесва леглото. Ние имаме проект, но нещо не ми допада, още ми е мечта и бяло легло с рамки от ковано желязо, издирвам като маик тук по селата някое да реставрирам, но засега безуспешно. Както винаги изглеждаш прекрасно, Нана също! Heart Eyes А тате с пояса е върха! Simple Smile
тити, голям сладкиш е Ясен! Heart Eyes
Поля,  Hug Hug
Олгарита, аз съм още по-зле с килограмите! Sad И с Юлиана не слабеех докато кърмех, даже трябваше да похапвам и сега е така. Надавах се, че като е лято ще се топят бързо, но няма такова нещо, хем гледам основно плодове и зеленчуци. Много искам да кърмя пак дълго, но вида ми ме смазва.. даже сънувах, че поради някаква причина съм отбила Влади и веднага започнах диета, чувствах се много добре.

Иначе сме добре, само Влади е с някаква зелена дрискавица, но вече отминава.
Юлиана е обсебваща и все повече й се карам, после съжалявам, но няма как..

# 118

И при нас е така ooooh! Поло като се нахвърли да я целува и милва, няма спасение Tired
Сиси ♥♥, разбрахте ли какво му е на Влади? Дано му мине бързо.
Аз пък съм станала невъзможна и отвратителна - нещо много съм се изнервила напоследък и съм взела да се карам на всички. После ми е кофти разбира се. Но от два дена имам подобрение - явно съм претръпнала Twisted Evil

# 119
  • Измир
Цитат
При нас този период отмина за около 2 месеца. С времето свикват, че има бебе в къщи и не се занимават от сутрин до вечер само с него. Аз отвличах вниманието на Севи като я карах да рисува и да показва на Далия или пък и давах да разглежда дрехите на малката, умалелите ги обличаше на куклите си... все пак Далия се роди зимата и си бяхме тричките нон стоп в къщи.

Аз пак имам въпрос. Откакто родих усещам, че съм станала по-разсеяна ( леeeко оглупяла). Забравям си нещата, не изслушвам хората и не помня какво са ми казали (става въпрос за незначителни неща). Веднага давам пример: в петък си забравих връзката с ключовете на вратата на гаража. Прибрах се след 4 часа и за мой късмет те си бяха още там непокътнати.
Та питам аз има ли такава тенденция като родиш две деца да си заминат и част от сивите ти клетки, или проблема е само при мен?

Общи условия

Активация на акаунт