и да метна 2 въпроса :
- търся строител/конструктор, ама такъв, от който може да се построи къща по детски размер. помня, че в марсел по витрините имаше пластмасови тухлички, ама те са само за декор и не се продават. е нещо такова търся - дето да може от него децата да си строят бърлога и да се завират в нея

- някой има ли тъпото пони, дето хрускало моркови и пръхтяло. петра гледа влажно рекламите и на лягане и ставане си пожелава въпросното пони. вчера даже я заведох в магазина да види колко е грозно (по моему), но тя само изкментира 'а, ама то не е истинско' и като смели тая мисъл (бързо стана), пак започна за него да говори. стефан яко ми се подиграва, защото всяка моя стратегия да отклоня детето от тая простотия, прключва с погром. е та някой да има въпросното пони, за да ме светне децата наистина ли си играят с него, ако да, как точно се играе с това нещо, и дали е смислено да излъжа, че в работилницата на джуджетата тия играчки са свършили.
другото, което много ме притеснява по отношение на тъпото пони, е факта, че петра си го е поискала И в писмото, дето са го писали в ДГ. ок, аз хубаво ще го взема, ама не е ли грозно детето ми да получи от дядо коледа (сиреч от нас с филков) в градината пони, дето струва 100 лева, а другото, приятелчето му, да получи от дядо коледа (мама и тати) играчица за 5 лева