Ноемврийчета 2005 - 28

• 38 273
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
честит празник на малките и големи празнуващи. аз тая година риба няма да готвя. мислех суши да врътна, ама ще ходим довечера на гости, а няма и кога.

и да метна 2 въпроса :
- търся строител/конструктор, ама такъв, от който може да се построи къща по детски размер. помня, че в марсел по витрините имаше пластмасови тухлички, ама те са само за декор и не се продават. е нещо такова търся - дето да може от него децата да си строят бърлога и да се завират в нея  Peace
- някой има ли тъпото пони, дето хрускало моркови и пръхтяло. петра гледа влажно рекламите и на лягане и ставане си пожелава въпросното пони. вчера даже я заведох в магазина да види колко е грозно (по моему), но тя само изкментира 'а, ама то не е истинско' и като смели тая мисъл (бързо стана), пак започна за него да говори. стефан яко ми се подиграва, защото всяка моя стратегия да отклоня детето от тая простотия, прключва с погром. е та някой да има въпросното пони, за да ме светне децата наистина ли си играят с него, ако да, как точно се играе с това нещо, и дали е смислено да излъжа, че в работилницата на джуджетата тия играчки са свършили.
другото, което много ме притеснява по отношение на тъпото пони, е факта, че петра си го е поискала И в писмото, дето са го писали в ДГ. ок, аз хубаво ще го взема, ама не е ли грозно детето ми да получи от дядо коледа (сиреч от нас с филков) в градината пони, дето струва 100 лева, а  другото, приятелчето му, да получи от дядо коледа (мама и тати) играчица за 5 лева  Rolling Eyes

# 661
  • Димитровград
Честит имен ден на празнуващите!!!Да са живи и здрави!
По въпроса за къщичката от строител-нямам си идея къде продават такива пластмасови тухли.Обаче имаме такъв замък, в който детето да влиза и да играе.Моето дете обаче, прави всичко друго, но не и да влезе и да играе там.Качва си го на главата,скача заедно с него и т.н.От друга страна пък,по-спокойни деца биха могли дори в един кашон да се заиграят,който кашон може да се украси.
Въпроса с понито пък го реших като купих от китайския вариант,който струва 25лв.Пие мляко от едно шише и се смее и въздиша.На него му се падна честта постоянно да го лекуват с докторски комплект.А иначе въпреки многото подаръци от РД, Еди не спира да се възхищава на рекламите и всеки ден да иска нещо ново. Crazy
Има някои детски градини, където се подаряват еднакви подаръци на всички (момчета и момичета) точно затова.Пък живота така или иначе е несправедлив.Каквото иска детето-това си му вземете.Еди иска един замък,който е 10-12 лева.Ми какво от това?Не вярвам на тази възраст да разбират точно кое колко струва.

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 16:43 от kanesta

# 662
  • Пловдив
Честит празник на имениците!
Маик, по отношение цената на подаръците - и аз мисля за градината да е нещо по - дребно / откъм цена / , защото те там ги отварят и започват да играят, не е редно да се дразнят децата, а и не знам дали играчката ще оцелее довкъщи.
Искам да вметна нещо - просто да споделя, от миналата седмица росен като ака в тоалтената забелязах червена диря. Притесних се, но пък се сетих, че започна да смуче Марсианците, яде цвекло и ..., но спрях всичко и нещата продължават; в петк го водих да вземат секрет, до вторник резултатите ще са готови, а педи каза да сперм всякакви червени храни и за утре да й занесем материал; съответно днес го сложих на гърнето и ... си е кръв; интересното е, че него нищо не го боли, весел, ирае, хапва си повече от нормално, а на мен ми е протесненно; надявам се да не е нещо сериозно Confused според Пламен нещата идвали от това, че росен се страхува да ходи по голяма нужда в градината, заради тоалетната и се стиска, докато дойдем; в последно време си промени часовника и ходи вчер вкъщи; дали е от това;

# 663
  • София
...според Пламен нещата идвали от това, че росен се страхува да ходи по голяма нужда в градината, заради тоалетната и се стиска, докато дойдем; в последно време си промени часовника и ходи вчер вкъщи; дали е от това;
При Калина е от това. Но тя има доказани хемороиди. Вашата лекарка не го ли прегледа, не и ли дойде на ума, че може да са хемороиди? Но Калина я боли като ака, не всеки път, а когато са се възпалили.

# 664
Честито на именниците!
Благодаря за комплиментите!
Нямам регистрация във фейсбук и не видях повечето снимки на ноемврийчетата.

Олгарита, добра идея е празнуването в пицария!
Sissa, синята рокля я ших за РД 3 ан Мина и сега става на Галка, а лилавата я ших по проект, който Мина ми нарисува - тя е дизайнерът, аз съм шивачката. Simple Smile
маик, кофти дилема. Нямаме такова пони и няма да имаме. Като чета, благославям мъж ми, че забрани прокарването на кабелна вкъщи - няма реклами и промит мозък! Мина дори и по Уинксовете не е луднала, ура! Напоследък и купувам рядко играчки, че е презадоволена. В магазин за играчки въобще не изпада в захлас, все и е тая.

Тия дни бяхме на Панаира на книгата и накупих мн. готски книжки на супер цени! Ще се самоцитирам:
"Очарована е от "Животни без зоопарк". Донесох и от споменатия щанд едно знаменце с принт от книгата - лелката, като видя, че сме фенове на книгата (аз и малката бяхме) ни подари едно. От панаира и закупих:
-2 книжки на издателство Жанет 45 - "Ние, мушмороците" и "Стихотворения от дядо Пънч";
-от Фют - "Лешникотрошачката" -панорамна, свиреща + една с принцеси за оцветяване (спестявам си минутки спокойствие с този тип книжки, иначе ме карат да показвам как се рисува кон, примерно, и аз издишам Very Happy. Иначе свободното творчество е по-добро, но не винаги съм в настроение да чистя омазано).
-"Кой светна луната?" от Багри. Книжката е прекрасно оформена, с диск и е българска!;
-От някакво Британско издателство "The Fairy Ring"."

Днес ходихме на Благотворителния базар организиран от жените на дипломатите в Експо център и си закупих готин шал за 20 лв. - тип пачуърк, вълнен, на една кука - голяма играчка. Купих и играчки за елха от естествен филц. Направихме семеен портрет с Дядо Коледа и ядохме национални ястия.

Дойде леглото ни на 2 етажа - прелест някаква!!! Галка за момента не успява да се качи на 2-рия етаж. Обаче в онова Джъск в Младост до Хита от 2 месеца нямало доставки на балдахини...

# 665
  • Пловдив
При Калина е от това. Но тя има доказани хемороиди. Вашата лекарка не го ли прегледа, не и ли дойде на ума, че може да са хемороиди? Но Калина я боли като ака, не всеки път, а когато са се възпалили.
Искаше да изчисти варианта да не е от някакви оцевтители - витамините или цвеклото, бонбони;
Не го боли, ака много бързо и става;

Кукла, чудесно е , че децата се забавляват с книжки; роската от няколко месеца проявява търпение и желание да му се четат приказки и вече иска поне 2-3 преди заспиване
честита нова придобивка, надявам се момичетата да си харесват леглото

# 666
  • София
...Като чета, благославям мъж ми, че забрани прокарването на кабелна вкъщи - няма реклами и промит мозък!
По тази причина ние до събота нямахме кабелна и телевизия не се гледаше в къщи. Но с тринайстата заплата мъжът ми си купи телевизор, голям и тънък, и модерен, и скъп. Та реши, че му е време да си пусне телевизия да гледа. На мен лично телевизия не ми трябва, но той горкия само това си поиска в новата къща (това и озвучаване). Та, мисълта ми беше, че децата ВЕЧЕ искат тъпото Пони с морковите (за протокола имаме вече две) и папагала дето говори, абе тъпни. На въпроса ми към Калина: Какво ще правиш с толкова много понита? Тя ми отговори: Ами ако искам и супа ще направя! Келешът му с келеш!!! (това си помислих)

За тези, които са против глобализацията, качих коледната ни картичка в Снимка бг
Ето

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 09:48 от Елспет

# 667
ха-ха - много, много добър отговор  Peace

ето малко коледен дух и от мен: http://majceto.snimka.bg/family/christmas.451142.16284542

# 668
  • София
Ах, Майче, как сташно ме дразниш с тези формички  Close

# 669
напомням, че чичката на кирков може да ти направи всякакви.
е, да, няма да са 2.5Е кутия грамадански форми  Mr. Green
а сега ми хрумна, че четох, че имало някаква тема тук, във форума, в която се правили общи поръчки от икеа - провери  Peace

# 670
а какво общо има глобализацията?

и какво като има телевизор Simple Smile на него се гледат новини Simple Smile

ех, тези къщички, майче, ех!

# 671
# 672
  • София
а какво общо има глобализацията?
Ех, тити, facebook е една малка брънка в процеса на глобализиране на света.
...Нямам регистрация във фейсбук и не видях повечето снимки на ноемврийчетата...
Очевидно днес нямам никаква работа и съм на всяка манджа мерудия.

# 673
аха, ясно Simple Smile

снощи до 11 писахме писмо до дядо Коледа. В него бе споменат и Ясен. За мое учудване/още не знам да се радвам или не/, детето иска инструменти с гаечен ключ като в София, не че помня какви бяха те. З Ясен баткото отреди да бъде донесена количка Маккуин. Той самият никога не е примирал по маккуин.

# 674
  • Пловдив
Маяяяя, всяка сладкарска работилница би ти завидила;
Страхотни са Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт