За скарите или как се пече най-вкусно?

• 24 079
  • 70
  •   1
Отговори
# 15
  • с/у ОколоМръсТното
Огледай по кебапчийници където са на ток колко са им чисти скарите.

така е, но не и без специално почистване.
Свеки си има една шпакла и метална четка и не дава петънце да има в/у скарата й.

Ariana - балкон нямаш ли?
Аз в момента пека рибка. Требе питам съседите как им е  Twisted Evil
D_e_s_i_t_o - да речем, че наистина загрява по-бавно, но загрее ли е фурия. Все пак 2кВт са си.

# 16
Най-вкусно се пече на барбекю на дървени въглища(дъбови или букови бяха най-добри,не съм сигурна).Но не се вмества под абсорбатора,та вариантите са или на двора,или на терасата,или в камината(ако й е добър комина и дърпа)
За скарите нямам мнение,не ползваме.

# 17
Така е Шани, ама например вчера пекох 4 тиквички не знам си колко часа ooooh!
Ако има вариант да си ги печем на дървени въглища на терасата-иделка-не, че става по-бързо, но поне се компенсира с вкуса Peace

# 18
събирам мнения Joy

# 19
  • с/у ОколоМръсТното
.. ама например вчера пекох 4 тиквички не знам си колко часа ooooh!

да нямаш изгорели пръчки?
Иначе аз още не съм пекла тиквички, но мисля, че ще ги докарам до такива, само за минутки:

# 20
  • В лудницата на 2-рия етаж.
И ние сме с такава скара,вече сменяме 3-4 -та,доволни сме от нея.Печем обаче да двора.Как печете принцеси на нея,не залепват ли? newsm78

# 21
  • Sofia
И аз съм с такава скара. Ползвам си я 7 години и съм много доволна. Аз я поставям под абсорбатора и нямам проблеми.

# 22
Не е много по темата , ама да попитам . Как да си пека вкусно, без да усмърдявам съседите? На първия етаж в 16-етажно ЕПК сме . Пека много рядко , защото ми е много гузно заради съседите .
Сложи скарата под абсорбатора.
Ние така направихме скоро.И се започна едно печене Crazy Mr. Green

# 23
Най-вкусно се пече навън на въглища, и задължително да омиришем махлата  Laughing

# 24
Най-вкусно се пече навън на въглища, и задължително да омиришем махлата  Laughing

Да,ако нямаш сладокусни съседи.При нас най-редовно наминаваше случайно един съсед,винаги когато замиришеше на барбекю.

# 25
и аз съм с такава сара от години. Сменяла съм я два пъти. но примерно през три/четири години нова. Неповторим е вкуса. Колебая се много за тефлонова, точно заради почистването, но все още не съм се решила. пека и гъби и тиквички на еня, но става малко по-бавничко.

# 26
А доколкото разбрах от 1 приятел било хубаво скарата да е от по-голямите,2000 вата, иначе другите дето са по-слабине изпичали така добре.
Даите мнение по въпроса ако знаете, понеже тези дни и ние ще си вземем ...

# 27
Аз май ще се насоча към оребрените тефлонови, ама още имам време да реша  newsm78

# 28
  • Варна
Аз май ще се насоча към оребрените тефлонови, ама още имам време да реша  newsm78
Аз докато се чудя към кои  да се насоча едни приятели набързо ни насочиха като ни подариха оребрен тефлонов тиган.  Joy Не си спомням марката, нещо италианско беше....Зачислила съм го на милото - той е отговорник по скарата у дома.  Mr. Green  Стават превъзходни нещата - и  месото и рибата!  Peace
А от тези най-обикновенните скари също имаме(пак е подарък), но още не съм я ползвала...  Embarassed Все се каня да и намеря място на терасата... ама като се замисля за съседите... Confused (на първия етаж сме).

# 29
  • София

Предварително се извинявам на авторката на темата, но има един въпрос  smile3525
Има ли някой такава скара? Купила съм я преди повече от 3г. и съм я ползвала само 2 пъти...
Много трудно я мия и за това не я ползвам......Някакви съвети и препоръки?

Общи условия

Активация на акаунт