За скарите или как се пече най-вкусно?

• 24 086
  • 70
  •   1
Отговори
# 60
И аз се включвам в обсъждането  Peace... В къщи имаме и от обикновените скари с тръбните реотани и от тефлоновите с капак. Да си призная, доволна съм и от двете  Hug. Скарата с тръбните реотани я ползваме, когато сме на вилата. С компанията се събираме на открито и няма да ви разправям какви крилца и какви свински флейки стават...  chef Ох, дано да няма пощеливи... Иначе, тефлоновата с капака съм я ползвала и вътре в апартамента – перфектна е за карначетата и шишчета, както и за всякакви гъбки, чушки и прочее... Ох, от толкова писане, чак огладнях  newsm22

# 61
а мойта скара е с тефлонова тава и обикновени реотани. пече добре,но още от първия път тефлона се наду на мехури,и започна да се бели като след плаж Thinking
 уж подарък от Гърция Rolling Eyes Rolling Eyes

# 62
Най-вкусна скара,според мен е тази на жар.Опитала съм и тази с реотаните,и като тефлоновите,но от чугун че ме гони параноята за отровния тефлон.Е няма по-истинско и по добро от скарата на жар.Има едни чугунени барбекюта в метро за по двадесет и няколко лв. -нашето е подобно но превено.Просто обгаря и толкова-не се чисти.
За да не ми залепва набучвам на вилица :
-половин глава лук или
-парче сланина или
-бучка свинска мас
и хубаво натърквам скарата непосредствено преди да метна мръвките Peace

# 63
  • У дома... някъде
Не е много по темата , ама да попитам . Как да си пека вкусно, без да усмърдявам съседите? На първия етаж в 16-етажно ЕПК сме . Пека много рядко , защото ми е много гузно заради съседите .
Сложи скарата под абсорбатора.
Винаги,когато използваме скарата е под абсорбатора. PeaceНашата е с обикновенни реотани,вкуса си е повече от добър каквото и да печем.

# 64
Нашата е от тези тръбните. Държим я отвън на терасата зиме и лете там печем. Даже и не мога да си помисля да остана без такава. Когато се развали веднага купуваме нова. Също така имаме и барбекю и оребрен тиган, но основно ползваме скарата.

# 65
тая пък тема как успяхте да я изровите  newsm78

# 66
В голямо чудене съм за покупка на оребрен тиган. Нещо не го одобрявам, но е хубаво да го има в кухнята май.

# 67
...тефлона се наду на мехури,и започна да се бели...
Егати тефлона. Така се получава с боя.
И аз като mamamari . Имам правено барбекю по модел на една съфорумка и съм много доволен, но ако искам нещо набързо и малко количество вкл. ел. скара с открити реотани, която е сложена върху правеното и съм готов. Дори ползвам капака на дървеното, за да затворя. Само трябва да изведа контакт на терасата и идилията ще е пълна, че сега ползвам разклонители.

# 68
В голямо чудене съм за покупка на оребрен тиган. Нещо не го одобрявам, но е хубаво да го има в кухнята май.

Става за зимата, когато не може да се пече на барбекю навън  Mr. Green

тая пък тема как успяхте да я изровите  newsm78

Що бе, тамън като застудее знайш ли как се размечтаваме за скара край силно напален огън  Laughing

# 69
Скара и винце lalalala

# 70
Здравейте на всички! От скоро преглеждам този форум и искам да Ви попитам за съвет и мнение относно един уред. Вчера видях в централни хали испански грил за печене от титан,демонстрираха пред мен неговата употреба и предназначение и много ми хареса. Запомних само че е испански и струваше 89,90 лв.
Моля Ви ако някой има същият или познава  уреда,нека каже мнението си. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт