Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 78 129
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 390
Гледай от веселаа страна - ще правиш само един празник  party023  party023
Кога е рожденния ден? А ти чувстваш ли нещо??

# 391
 Party А дано, виж какъв хубаж подарък ще му направите на баткото.Успех и леко Раждане Hug

# 392
Утре на 27 .08 и НИЩО не чувствам от 2 дена . Преди два три дена пак нещо ме пристягваше и придърпваше ама само нощно време , ама сега хич нищо ...... Wink

# 393
Аз да попитам има ли смислъл от избор на лекар при нормално раждане и какво става ако отидете да раждате а доктора който сте избраи го няма. Моля мамите които са раждали да споделят.

# 394
Моя лекар е Ташков, той ми каза, че си плащаш избор на екип и нищо друго не плащаш. Питахме го допълнително и той каза е та нали за това си плащаш избор на екип за да не плащаш допълнително. Това е смисъла на тези 900 лв. В тях влиза хонорар на доктора, анестезеолога, акушерката и нещо за болницата.

# 395
Ташков все пак е доста готин и не прилича на човек, който взима пари отделно.

# 396
Абсолютно, но мисля, че като него трябва да са всички които се наричат "Доктор"

# 397
  • благоевград
имам въпрос - Кой облича бебето на изписването ???

# 398
  • София
Акушерка, ти стоиш с нея. Нашите бяха донесли повече дрехи и ни ги върнаха с пликчето.

# 399
Мисля,че акушерка.

# 400
Не ни ли трябва нова тема?Извинете,че си повторих 2 пъти поста.

# 401
Не съм сигурна дали са акушерки, но са от родилното (изпратени са най-наглите че просията е на ниво )  и то със скорост .......като торпеда са при изписването, после отива, хвърля го на бащата , вземата каквото има да се дава и бяга за друго. Но поне те кара да видиш,че това е твоя номер бебе Joy

# 402
А вие какво им давахте на изписването?

# 403
Аз някакви бомбони- нищо особенно,ама те якоооооооооо просят.Една идва да ти каже, че ще те изписва и вика и да дойдеш да почерпиш....... момичето дето беше с мен ми вика- ще умра от срам.

# 404
На мен нищо не ми искаха,облякоха Яни и хайде чао PeaceА иначе аз оставих кутия бонбони на педиатърките  bouquetОбаче тези от родилно си изпросиха почерпка,викат ми"Айде честито и,ако си доволна от нас мини да кажеш чао" JoyМалко завоалирано ми го казаха,ама аз разбрах намека #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт