Пораства МАРТенското ни човече-първо зъбче имаме си вече!

• 9 915
  • 232
  •   1
Отговори
# 15
Аз да се изкажа по въпроса с пъдпъдъчата мас като дъщеря и съпруга на ловци  Laughing . Като малка и аз много си патех с ушите и само това ме е спасявало. Никога не са ме водили на доктор, защото винаги ми минаваше от маста. Добива се мноооого трудно, защото не винаги пъдпъдъците имат "сланинки"  Mr. Green . Мама всяка есен се запасява, но е много трудно да се събере  ooooh! .

Ние тази вечер сме си самички. Тати е на РД. Вчера като ходихме семейно на юбилей бебка обра овациите. Беше много примерно и кротко бебе  Flutter . Изкарахме почти до 24:00 часа  Embarassed .

Днес си купих списанието "Моето бебе и аз" и има приложение за захранването.

# 16
добре де, за тези пластмаси - аз купих шише на нук, отдолу на опаковката пише ПП-05, което нали е ок, ОБАЧЕЕЕЕ като го отворих на шишето пише ПС  Shocked, А НА КАПАЧКАТА ПП 05  ooooh!  #2gunfire

# 17
И аз тези машинки на чико ги загледах, ама се чудя още... Thinking

# 18
Ето ни и нас !

За ортопеда първия е на 1м,а втория на 4м

За отит-а и каката и малкия съм ги водила във ВМИ със съмнения за отит и 2-та пъти лекарите ми се изсмяха и ми казаха,че бебета до 6м. неможело да имат отит,други лекари са на обратното мнение,но аз досега не съм слагала нищо в ушите и нищо им няма-да чукам на дърво А Гаразон-а на нас ни го бяха изписали за вродения ринит,обаче ефекта е нулев-пак му хърка нослето!

За пюретата аз давам на Ганчев и Овко,че другите ми идват малко скъпи

За комарите и преди съм писала,мажа със Занзарин ефикасен е,но много мирише!  А иначе за в нас съм с машинка на Райд

# 19
не е ли Цанцарин Laughing или пък е нещо друго? newsm78

# 20
не е ли Цанцарин Laughing или пък е нещо друго? newsm78

Ми всеки различно ми казва вече и аз незнам на на шишето пише  Zanzarin newsm78

Май идвало от zanza (незнам от кой език),което значело комар!

# 21

Ми всеки различно ми казва вече и аз незнам на на шишето пише  Zanzarin newsm78

Май идвало от zanza (незнам от кой език),което значело комар!
[/quote]
да и на чико на нещата пише Занза,аз взех стикче за пъпките,много е ефикасно , вече го изпробвах в/у мен,че тези гадинки ме изяждат  #Cussing out
одеве бяхме на разходка с летния кош,горе долу добре се представи мъника,беше му по интересно  Laughing
на нас даже и за очето ни изписаха Гаразона,че сме със заппушени каналчета на дясноо оче  Rolling Eyes

# 22
Добър вечер!
Страхотна темичка както винаги,но тази ми дойде даже по-присърце!!! Heart Eyes

Бейби Мони,вашето кенгуро е по-скъпо май.И то доста.Гледах го в  продавалника по 80 лв,но сигурно е супер! Peace

Аз много се надявам да мога да започна скоро захранването.Ще видим как ще вървим с коликите и ще преценя,че ставаме на 4 месеца след 4 дни и ми се иска тогава да почваме. Praynig Мисля да е с картофче-първо зеленчуците,после плодовете.От форума си правя изводите,незнам дали е правилно.Моята педи каза 10 дни плодови,10 дни смесени (плодово-зеленчукови).А зеленчуковите що така най-накрая??? newsm78 Едно внимание ни се обръща,нямам думи!Вечно сме по 2-3 деца,вечно бърза...Като ми се е налагало по телефона да и се обадя повече внимание и съвети ми е давала.В кабинета и все е лудница!А какво е отпред-опашка. ooooh!

ДОБРЕ ДОШЛА НА НОВАТА МАМА И БЕБЧО СТИЛИЯНЧО! Hug

# 23
Къде сте всички  Rolling Eyes

# 24
Добър вечер и от менв новата темичка
Гледам за пюренца си говорите. И аз се готвя за захранването, което ще започвам точно след седмица (тогава Лора става на 5 м.) и обикалям магазините и вече купувам бурканчета. Спряла съм се предимно на Хип. Принципно нямам нищо против Ганчев, даже с удоволствие бих стимулирала родното производство, но много ме дразнят, че във всички има сухо мляко. Ами не го намирам редно в бебешко пюре да има сухо мляко, дори не е адаптирано. Ако преценя сама бих сложила мляко, но адаптирано или кърма. За това на този етап се отказвам от Ганчев  Crossing Arms

Иначе зеленчукови смятам да си приготвям и сама. С баткото така съм правила, не е трудно и слагам каквото и колкото реша. Даже на времето си обменяхме рецепти с момичетата от форума. Трябва да ги намеря и да ви ги пусна, ако прецените че ще са ви полезни.
Хайде лека и спокойна вечер от мен

# 25
аз съм тук Grinning
Мисля че ти спомена да се направи ощб бебешки колаж, което за мен е много добра идея.Тъкмо и бебоците ни вече са пораснали и можем да освежим първата страничка с пресни снимки Simple Smile.Само че незнам кой ще го направи, все пак е голяма играчка... Thinking
Ето нещо подобно
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=408384.0

# 26
И аз съм ЗА колажа. Grinning  Ама съм невежа,не мога да го направя.
Айде лека вечер майчета,ще бягам в леглото при татито,че сигурно и тази нощ ще тикам биби. Hug

# 27
Тези двата колажа също са много сладки http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=410341.30, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=409591.105, но за съжаление аз не мога да ги направя  Embarassed . Започнах да уча Фотошоп, но покрай бебка нещо времето не достига.  Май kikoimeri беше на "ти" с Фотошопа  Rolling Eyes .

# 28
  • София
Здравейте и от нас. От няколко дни "разходките" ни с Калин преминават във вида: мама препуска до някъде, примерно до кафето, с отчаяната надежда Калин да заспи от возенето (примерно времетраене: 40 минути). Не смея като напече да обикалям, че не винаги има сянка, по която да може да се върви. Ако Калин заспи, щом седна - буди се. Ако не заспи - поиграе в количката, но малко. И в двата случая после иска да седне в мен и да зяпа наоколо. Ама направо си сяда седнал, няма полулегнал... Как да позная дали е време да седи седнал newsm78 За "белите неща" ортопедът каза, че се ходи на 7 месеца да се види, че ги има...

За шумкаща книжка, днес харесах за Калин - на Колория  Peace
Ябълките ги има в Бейби мол-а  Peace

Ако няма други идеи, аз имам  предложение за супер непретенциозно място с навес за по-кратки срещи  Whistling Но е до Западен парк... и е сладкарничка...

Глафира, как е положението при Марина?

Знаковата реч- ще пратя на всички които я искат. Имам картички (50бр), които трябва да скенирам, а все още нямам скенер.

А може ли да направим една папка в албума със снимки и да ги качим там?
Ако не нарушаваме някакви права, де...

Само аз ли не поръчвам на мойто гардже играчки и дрешки от чужбински сайтове, караме на наличните по софийските магазини  Rolling Eyes

Споко, не си сама  Embarassed

caiperinia, добре дошла!

Тони_ст, нашият пореден опит да намаля Колийф ОТНОВО се провали - имам си свидетел днес какво реване беше  ooooh! И сега те прочетох - ами ако са зъби.... ужас, значи, да се готвя и аз... той се лигави от доста време, а от няколко седмици все иска нещо да му е в устата...

ivelina, Калин друго, освен ц*ц*, не признава   ooooh!

# 29
За пюретата на Ганчев,понеже на мен ми е наблизо Асеновград утре ще ходя да си купя от производителя,имах някъде и оферта,но съм я запиляла,та утре като отида ще взема нова и ще я кача,за да я видите! Там е описано в кои пюрета има мляко и масло и в кои няма,но в плодовете май нямаше! Ама да не говоря наизуст,ще видя утре!

Общи условия

Активация на акаунт