И на слънце, и на сянка все съм си Дюканка - 198

• 25 877
  • 534
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте, момичета. Кажете, моля, онази рецепта за риба, която се приготвя с оцет. Търсих, но не намирам... а коментирате, че е мнооого вкусна...
Благодаря!

# 121
Здравейтеее !!  Hug

Много, много работа имам, ама само да честитя на всички свалени грамчета и килограмчета. Разгледах снимките от София. Ами че вие сте една супер стройна дружина...нещо да не послъгвате , че сте на диета ????  newsm78  Joy

Да ви кажа при мен схемата 1/1 работи безотказно, цикъла мина и замина и както и очаквах кантара забрави каченото кило сега съм вече почти - 9 кила..Ама ще изчакам да се затвърди и ще променям подписа. За сантиметрите какво да ви кажа , топя се като свещ ( в смисъл свещта е голяма, извънгабаритна, ама дори и такива свещи се топят ша знаете !!! )  Joy Joy

Много силно ви прегръщам !!!  Hug Hug Hug Hug

# 122
  • София
Момичета  Hug има тема за подсъзнанието, само че е на друго място и там мацките от доста време пишат - да не кажа, че вече има 11 теми
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=407175.0
Само да вметна, че книгите на Кехоу са много интересни! Прочетох за подсъзнанието и в момента нищя за парите и успеха.

# 123
Здравейте, момичета. Кажете, моля, онази рецепта за риба, която се приготвя с оцет. Търсих, но не намирам... а коментирате, че е мнооого вкусна...
Благодаря!
Риба-сардела.Заповядай!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.new#new

ЕДИТ
Люскааа още по-лошо...Нямаше порция  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Една огромна купа с панирани сърнели и аз си взимах,взимах и пак си взимах и после пак.... hahaha hahaha hahaha
За гъбите - писах ти на ЛС

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 12:27 от TheNMaster

# 124
  • София
Браво Блекснейк!
Шъ съ топим, де шъ одим!
Нелсънче! Честита ти годинка! Все така да си "лицето" на Дюкан в България!!!!!
Зоритка, не изчезвай така вече, молим тЪ!!!! На срещата говорихме за теб и ето!!!
Мастерче Hug В какъв смисъл преяде с гъби на галата eat : сервира си няколко пъти? или си сервира един път, ма яко? Абе, я за всеки случай : fight fight fight
Светлат, Мирка Hug Hug Hug
И аз минавам само да ви гушна и да се захващам за работа... atwork
Много ме е яд за вчерашната водна аеробика smile3511 Вместо да си рипкам във водата, аз разхождах моите баби да гласуват ... всяка  на различно място .... че пък и искаха баш в това време!!!! Ни по-рано, ни по-късно!!!!  smile3515 После имали среща с приятелки.... А аз!?!?!?

Едит : След боя, Мастерче ще ме светнеш ли как да направя по дюкански гъби пачи крак? Току що набрани?

# 125
Здравейте и от мен!
Е мнооого сте хубави и усмихнати на снимките. Сигурна съм, че на живо сте още по- хубави.  Hug Hug Hug
Искам да се оплача- от два- три дни нямам апетит, тъпча се на сила, защото знам, че трябва да ям.
Кажете само аз ли съм така или и вие сте имали такива периоди newsm78
Не си спомням да ми се е случвало такова нещо в моя живот, аз съм вечно гладна,а сега какво стана

# 126
До Флучия и до другите, които ме поздравиха: Благодаря ви много за милите думи. Ако съм си купила рокля (първата от 5 години) и съм била елегантна, то е до голяма степен заради вас! Гушкам ви всички  Hug Hug Hug  !
И аз си изкарах супер на срещата и на водната гимнастика в неделя!
Толкова хубаво да се плацикам във водата, къде как трябва, къде не  Joy Joy Joy , ама ми е весело на 100%...Вчера след спорта бях с 500 гр надолу и то след ядене. Ама после вечерта си хапнах стабилно и се изгуби ефектът. Нищо, поне за друг път ще знам Simple Smile
Лек ви ден  bouquet!

# 127
Искам да се оплача- от два- три дни нямам апетит, тъпча се на сила, защото знам, че трябва да ям.
Кажете само аз ли съм така или и вие сте имали такива периоди newsm78

Не се притеснявай, и аз съм така...Напоследък все по-често, 4 месец ми е. От протеините трябва да е, ама ти се насилвай и яж.

Ааа, мерси за линка към темата за Кехоу!

Люска, и ти ли не свари за аеробиката! И аз така, все по-често се случва напоследък. Трябва да се стягаме! Hug

# 128
Здравейте момичета, много ме ентуасиазирате като ви чета! И аз продължавам с пълен дух. Вчера излезнахме на ресторант послучай годишнината с мъжа ми и хапнах само пил. пържолка със задушени зеленчуци, така влезнах ве4е и вав втора фаза. Отказахте ме от 10 дни ударен и така днес ще включа и зелева супа - да видим. С кантара се харесваме засега, но аз имам да свалям много.

Вечерта направих изненада с ей тази торта, с която и вас черпя виртуално! Това е тортата с рулата, но вместо руло аз изрязах фигурки сърца. Heart Eyes Напълно режимна е така че можете да се почерпите виртуално! Много ми хареса рецептата. Само дето чак след това прочетох, че е за трета фаза, затова хапнах съвсем малко. http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/%d0%b4%d0%b5%d1%81 … %82%d0%b8-%d0%bf/

# 129
Здравейте и от мен момичета   bouquet

Нямам нищо ново да се похваля - приближавам се към кръгло число и съм си поставила за цел да се тегля всеки ден в продължение на 1 седмица и кантара да покаже едно и също - тогава ще съм доволна, че се е задържало това, което се разхойда нагоре-надолу вече цял месец  Party
Установих, че трябва да карам трета до края на месеца, но тъй като свалих оше 2 кила, а исках да ги сваля и съответно - запазя - ще карам и август трета - за по-сигурно  Naughty

Специално искам да поздравя Hot Chili - и аз те помня, че имахме изпити по едно и също време и учехме и готвехме като невидели  Laughing Поздравления за третата - дано занапред се запазят добрите здравословни навици и си спестяваме проблеми с килограми  Peace  bouquet
И за Мис Марпъл - мен, мен мен си изпуснала   girluu  Mr. Green
А сега за всички (ето аз няма да сложа списък, че не съм си направила, а така много хора изпускам  Mr. GreenHug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 130
И за Мис Марпъл - мен, мен мен си изпуснала   girluu  Mr. Green
Ейййй, вярно  Blush, затова сега за тебе повече  hug kiss Hug

# 131
  • Варна
привет любими!
някой да даде идея за риба илария! Praynig / тоя моя мъж все едни риби хамави лови, да се чудя какво да ги правя после!/

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 14:41 от Petenci-cvetenci

# 132
  • София
привет любими!
някой да даде идея за риба илария! Praynig / тоя моя мъж все едни риби хамави лови, да се мудя какво да ги правя после!/
Мастерчето казва... пържена  Sunglasses
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76685.150
Мастерче сори, че те изпреварвам  Hug

# 133
Сноуче,да....ама пържена става за трета фаза за Гала....иначе не знам....

# 134
  • Варна
Ох, нещо се закотвих и килцата не мърдат. Страшно демотивиращо ми действа това  Sad

Общи условия

Активация на акаунт