МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 11, чуй я, виж я ,наслади й се

• 32 477
  • 434
  •   1
Отговори
# 255
  • into the blue
Незнам коя нагла мръсница ми е по-противна------Питбулето или Гюлай? Thinking
Гюлай прислужницата беше,нали? Blush

# 256
  • България
Да,другата "света вода ненапита".Не стига,че Ламия и направи толкова добро,ами я заплашва на това отгоре Whistling

# 257
  • into the blue
velislav@ ,мерси!  Hug Не можах да гледам последните
20 мин. от филма,но утре ще наваксам.  Sunglasses

# 258
Обаче се скъсах от смях, е много сте оригинални - Питбулето. Която го е измислила -  bouquet

# 259
da

# 260
  • Карлово
как не може дневника на Ламия да попадне в ръчичките на Кенан тогава всичко ще се разбере
в този филм всички се обърнаха срещу Ламия, дори и сега като разбраха истината за нея пак и завиждат еееееееееее няма край човешката злобааааа

# 261
как не може дневника на Ламия да попадне в ръчичките на Кенан тогава всичко ще се разбере
в този филм всички се обърнаха срещу Ламия, дори и сега като разбраха истината за нея пак и завиждат еееееееееее няма край човешката злобааааа
ББЗа съжаление Макбуле и намира дневника, прочита го и издава в полицията Джамил,че той е убил мъжа на прислужницата. И прибраха и Ламия за лъжесвидетелство. Sled това Джавидан поръчва да ги откраднат от затвора , прочита ги и ги изгаря.No Kенан я вижда като ги изгаря и разбира, че тя ги е поръчала да ги откраднат Докато е в ламия в затвора, детето остана при Кенан и Джавидан и онази много се вживя в ролята на майка. Много, много голям егоист е тази жена

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 23:28 от monda

# 262
И аз имам един въпрос с ББ:Във youtube гледах един клип където Ламия мисля че пак е пребите и до нея Кенан и държи ръката а отстрани я гледа Сузан дали е възможно Ламия да е пребита от Питбуле??

ББ: НЕ тя тогава ражда Мелек, ако не се бъркам Кенан имаше някаква работа в болницата и видя,че тя дойде да ражда и я хвана за ръката даже и кръв даде за нея ,защото трябваше Simple Smile

# 263
  • Варна
ББЗа съжаление Макбуле и намира дневника, прочита го и издава в полицията Джамил,че той е убил мъжа на прислужницата. И прибраха и Ламия за лъжесвидетелство.
ББ Добре де като е такава змия защо я има и накрая на филма в последната серия. Тя там нещо разправяше, че сега на всяка трябвало да се падне по един ерген, без нея. Това от преведената последна серия. Ламия не се ли сърди, как и прости.

# 264
ББЗа съжаление Макбуле и намира дневника, прочита го и издава в полицията Джамил,че той е убил мъжа на прислужницата. И прибраха и Ламия за лъжесвидетелство.

ББ:  Да и Макбуле му казва в 42 серия,че Мелек е негова дъщеря Simple Smile

# 265
  • Карлово
monda    и аз си мислих че от това по-лошо не може да стане  ooooh! ooooh! ooooh!

# 266
ББ Добре де като е такава змия защо я има и накрая на филма в последната серия. Тя там нещо разправяше, че сега на всяка трябвало да се падне по един ерген, без нея. Това от преведената последна серия. Ламия не се ли сърди, как и прости.

ББ: Не знам как и прости за дневника така и така,но Магбуле отвлича Мелек от дома на Кенан и я занася в дома на Пашата . Да не говорим,че искаше да отрови Ламия с отрова за мишки,но в последният момент се отказа.. Тя лежа в лудницата ,но после я пуснаха. Друго не знам Simple Smile но доста мръсно и направи не знам Ламия как и прости всичките мизерий..

# 267
Derspina Не знам, не съм стигнала дотам. На 48 ма серия съм и то на турски-не разбирам много!

# 268
Колкото до Кенан и Ламия и двамата са си виновни за положението.. Той не беше достатъчно настоятелен,а пък тя му наговори куп глупости и го нарани супер много.. Тя не трябва да мисли само за другите а и заради себе си само мисли за детето на Джавидан ами нейното трябва ли да живее в лъжа??? Изобщо не мисли такава и е безгранична любовта,че се жертва да се омъжи са един доста по-възрастен от нея мъж само и само да не навреди на Кенан.. Пък и с какво толкова му вреди,че е бременна от него ли??? Каква е толкова вредата не вярвам да му се съсипе кариерата само заради едно детенце.. По -натам би било по-лошо да се разбере,че има извънбрачно дете.. Ама няма кой да мисли.. И какво е седнала и се замислила за Джавидан тя замисли ли се за нея?? Че детето й ще расте без баща тя много добре знае,че е от него,но си мълчи.. Абсолютна егоистка .. Беше ми жал за нея ,ама до време.. Беше много грозно от нейна страна. и Да не остане по-назад реши,че иска дете.. На всичкото отгоре ревнува Намък. Тази жена знае ли какво иска? А Кенан да седне да се замисли един път не каза "Това дете дали не е от мен ? " да отиде да я пита .. Джавидан  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Афифе и Джемил съсипаха всичко  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 269
Къде може да се намери преведена последната серия?
Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт