МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 11, чуй я, виж я ,наслади й се

• 32 474
  • 434
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
slavkakesova, в една от по-старите теми момичетата бяха дали линк, но сега не можах да го намеря.

# 271
Добро утро, мацки!Слагам кафето макар и късно,но аз сега ставам  Tired

tera_101,малко си противоречиш,хем казваш,че Ламия и Кенан са си виновни,хем после казваш,че Стоманата,Джеми и Афифе били съсипали всичко.
Аз все си мисля,че когато има истинска,истинска ,а не неизживяна любов ,която те привлича никой не може да ти повлияе на това да обичаш и да бъдеш заяедно с любимия.

# 272
всички говорите за последната серия, а може ли някой да ми каже какво се случва може с бб или на лс с две думи...че ще умра от любопитсво  Embarassed

# 273
  • гр.София-Красна поляна
Здраейте момичета! Hug
От вторник следобяд до сега нямах нет и вчера не можах да гледам филма.Сега зяпам повторението и после ще се включа с коментар.От прочетеното виждам,че Питбулето пак се е вихрило здраво. Laughing
МАРЕ,много е хубаво стихотворението,аз също съм синеока. Flutter

# 274
Радвам се че ви е харесало.То много синеоки излезнахте (аз пък съм зеленоока) .
Стихотворението беше за Джемилките не за друго а за спора с погледите и четенето на очи ,но и за Кенан ох само като си го помисля това име се разззззтаппппппям.Ще подбирам още за вас с много любов и мъка.

# 275
Маре,стихчето е супер.Аз не съм синеока  Peace е тъмната гама съм  Mr. Green,ама и не мога да се съглася ,че Бурак    Хакъ играе с очите си  Rolling Eyes или само аз не го виждам  Thinking

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 13:08 от geradost

# 276
Е, аз за сега само една серия гледах.Ама ще влеза в час. Joy

# 277
  • Варна
Герадост и аз не мисля че Бурак играе и с очите си. Някой по напред беше писал, че за целия филм има три вида погледи. Laughing
Според мен Кенан никога не може да е щастлив с Ламия или пък с който и да е друг, всички са твърде жизнени за него. Той все потопен в мъка горкия, ако не за едно, за друго. Stop Единствения начин по който показва чувствата си е чрез музиката си, наистина е прекрасна тази песен. Peace

# 278
Герадост и аз не мисля че Бурак играе и с очите си. Някой по напред беше писал, че за целия филм има три вида погледи. Laughing
Според мен Кенан никога не може да е щастлив с Ламия или пък с който и да е друг, всички са твърде жизнени за него. Той все потопен в мъка горкия, ако не за едно, за друго. Stop Единствения начин по който показва чувствата си е чрез музиката си, наистина е прекрасна тази песен. Peace

Мненията ни се препокриват  Peace За музиката няма какво да кажа наистина  bowuu

# 279
geradost
напълно съгласна с теб   Peace
и аз не мисля че играе  споглед
в 1001 нощ каква игра с погледи имаше .....  Whistling тук просто липсва
аз затова си помислих че стихчето е за мен   Mr. Green

mareto_che   Hug

# 280
  • 221B Baker Street
аз по принцип в този филм не виждам много игра с погледи,както в 1001 нощ,например  Peace
там Онур и Шехерезада... Heart Eyes
пък и в крайна сметка не очаквайте много от един манекен,какъвто е Бурак  Whistling

# 281
geradost
напълно съгласна с теб   Peace
и аз не мисля че играе  споглед
в 1001 нощ каква игра с погледи имаше .....   Whistling тук просто липсва
аз затова си помислих че стихчето е за мен
  Mr. Green

mareto_che   Hug

Joy Joy Joy разсмя ме

anubhis
,ами Джеми си играе бе,и то доста добре  Peace

# 282
  • 221B Baker Street
geradost ,спор няма,може би по-нататък,ако Ламия сподели любовта му,може и да се насладим на свястна игра с погледи  Crazy
ама сега,уж голяма любов Кенан и Ламия,а пък очите в случая хич ги няма  Whistling

# 283
geradost ,спор няма,може би по-нататък,ако Ламия сподели любовта му,може и да се насладим на свястна игра с погледи  Crazy
ама сега,уж голяма любов Кенан и Ламия,а пък очите в случая хич ги няма  Whistling

оф то пък в к'во ги има ooooh!
тая Ламия и тя като него незнае какво иска и хем я сърби, хем я боли.Аз донякъде я разбирам,но се получава малко противоречие със създадения й образ от началните серии и сега  Crossing Arms

# 284
Е така образите тотално се промениха
незнам каво да мисля ту съжалявам Ламия ту ми идва с я ступам и да и дойде акъла
прави сте за 1001 нощ наистина там играят много с очите но и тук долавям някаква игра и мъка

Общи условия

Активация на акаунт