И аз наскоро родих в Токуда (нормално раждане) и искам да споделя страхотните си впечатления от всички специалисти там. Раждах при доктор Вероника Кръстанова и мога да кажа само суперлативи за нея - страхотен специалист, внимателна, отзивчива, винаги на разположение. Благодарение на нея и акушерката Мария (за съжаление не зная фамилията и) раждането ми мина прекрасно!:)
На разположение съм, ако някоя от бъдещите мамчета се интересува от допълнителна информация!
И успех на всички!
П.П. Винаги ще съм признателна и благодарна на д-р Масларска и невероятния й екип, за това, че ми запазиха безценното слънчице и сега е живо и здраво!!!
Това са прекрасни хора и специалисти, изцяло отдадени на професията си.Поздрави и от мен на всички нови мами!
tonkabonka, съжалявам за случилото се с теб, но аз наистина останах доволна от д-р Кръстанова. Както и от всички останали, които се грижиха за мен и моето бебче по време на престоя ни в болницата!
ПП: И да споделя с вас - как ви стига времето? Откакто се прибрахме вкъщи все по-рядко намирам време да влизам във форума! Трябва да се реорганизирам...
(защото според мен това е добра практика...)?
Матката се прибира бавно, при всеки е различно.