За бебетата от 0 до 6 месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 9

• 11 630
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
Да,точно розовия Девин е изворна вода  и аз давам от нея.По принцип до 1 год е хубаво да е преварена чешмяна,но аз започнах от 6 месеца да давам розовия Девин,защото нашата вода е доста гадна.Ако ви е хубава водата,можеш да преваряваш повече време,но ако не е,тогава изворната вода си е по-добър вариант за мен.

# 256
  • София
BlueBeri, аз снощи се рових за линкове за водите. Но доникъде не стигнах Simple Smile
My Ronniе е писала за изворната вода.

# 257
Нашата вода също е ужасна и аз му преварявам торнспринг или девин изворна като ги редувам  Peace,понякога ми се е налагало в бързината да няма вода и му слагам девин изворна,но това е много рядко,че още е много малък бебко  Peace
от педи знам,че ако се преварява минерална се увеличава минерализацията,а тя вредна за бебета  Peace
и малко един глупав въпрос  Embarassed Embarassed Embarassed като го захраня с оризова каша значи ли че за напред е захранен с ориз  newsm78 и ако примерно има банан в кашата следователно и с банана  newsm78 Embarassed

# 258
Мерси много на всички.
Да,точно розовия Девин е изворна вода  и аз давам от нея.По принцип до 1 год е хубаво да е преварена чешмяна,но аз започнах от 6 месеца да давам розовия Девин,защото нашата вода е доста гадна.Ако ви е хубава водата,можеш да преваряваш повече време,но ако не е,тогава изворната вода си е по-добър вариант за мен.

Ами хич не е хубава,ужасно варовита е.

# 259
Мерси много на всички.

Ами хич не е хубава,ужасно варовита е.

ами нали я дават за по полезна от минералната  newsm78

# 260
  • София
kikoikris, да, изворната е по-добра за бебетата, отколкото минералната.
BlueBeri и Галина обсъждай питейната чешмяна вода. "ужасно варовита е." се отнася за чешмяната вода.

# 261
  • София
Марти беше на 8 - 9 мес. като му дадох изворна вода. Причината беше, е отидохме в друг град, където водата е много варовита. Урината му почна да мирише много силно и стана по-жълта. Спрях изворната вода и продължих на чешмяна преварена. Пробвах 1 път и водата БЕБЕ, но в малки количества. Нямаше отклонения.

# 262
kikoikris като захраниш с оризова каша- да въвела си ориза и ако слагаш банан в кашата също си въвела банана. Аз въведох ориза с оризова каша  Peace

# 263
kikoikris като захраниш с оризова каша- да въвела си ориза и ако слагаш банан в кашата също си въвела банана. Аз въведох ориза с оризова каша  Peace
много ти благодаря   bouquet

# 264
  • Пловдив
много интересни и полезни нещица научих от вас   bouquet

# 265
То е ясно, че преварената чешмяна вода е най-добре  Peace , ама като тръгнем да пътуваме (наближава сезона на отпуските) ще предпочета бутилираната вода. В тази връзка виждам, че се продава Хипп вода за бебета, по-скъпа е но някой има ли лични наблюдения, дали е по-добра от другите, които се предлагат на пазара?

# 266
  • София
То е ясно, че преварената чешмяна вода е най-добре  Peace , ама като тръгнем да пътуваме (наближава сезона на отпуските) ще предпочета бутилираната вода. В тази връзка виждам, че се продава Хипп вода за бебета, по-скъпа е но някой има ли лични наблюдения, дали е по-добра от другите, които се предлагат на пазара?
Давала съм му, само че на етикета пише, че от втория ден на отварянето трябва да се преварява. Не знам защо. Доволна съм от тази вода. Само 3 дни е пил от нея.

# 267
Здравейте момичета, включвам се с въпрос Simple Smile.
Бебето ми е на 25 дни, изцяло на кърма, на поискване. Напоследък обаче е станала много лакома, изпразва и двете гърди после, докато я чакам да оригне, повръща - вади мляко с въздуха. Повече ме притеснява, че за последната седмица е качила около 500гр., което ми се вижда много, при положение, че за предните две седмици беше качила общо 400гр. Незнам, роди се млака 2550 и сега може би си наваксва с теглотоо, но аз имам чувството, че всеки път преяжда. Дали е възможно да се прехрани бебе, което е изцяло на кърма, нали обикновено сучат, колкото поискат?

# 268
Ако и е дошло много,както си забелязала вади по малко мляко при оригване Simple Smile
За мен си е нормално че е наддала повече.Втория и третия месец,наддават най-много и след това вече  по-малко.Мисля че е добре да си навакса килца,щом ти е родена толкова малка.
http://www.mamaibebe.com/?id=177

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 10:19 от galina_743

# 269
И според мен си наваксва килцата. Няма повод за притеснение, нормално е да наддава повече. Давай му на поискване то си знае колко да си изсуче. В кърмаческия има много статии и теми, пускани по този повод.

Общи условия

Активация на акаунт