Отговори
# 375
  • Мнения: 27 523
Aз си пека чушките във фурната,според мен не е удачно върху котлона.

Защо?  Thinking Аз чушки и патладжани само на котлон пека, така се получава онзи пушен аромат, без който, поне за нас, изобщо не е вкусно  Confused

# 376
  • Мнения: 9 785
Защо?  Thinking Аз чушки и патладжани само на котлон пека, така се получава онзи пушен аромат, без който, поне за нас, изобщо не е вкусно  Confused

На стъклокерамичен ли? Според мен може да се повреди покритието. Ако е обикновен котлон с плоча - да Peace.

# 377
  • Мнения: 7 723
Как ще печете чушки на стъклокерамичен плот, бре? Shocked
Ще се развали....

# 378
  • Варна
  • Мнения: 522
Къде да прочета как се качва снимка.
Не знам дали е подходящ випроса за тази тема.
Но ме извинете и благодаря предварително newsm78

# 379
# 380
  • В сърцето на живота!
  • Мнения: 3 160
Къде да прочета как се качва снимка.
Не знам дали е подходящ випроса за тази тема.
Но ме извинете и благодаря предварително newsm78
Снимката трябва да я качиш в някой сайт,на пример тук http://www.radikal.ru/ линковете са под снимката
Прочети и тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 381
  • Варна
  • Мнения: 522
Сливница , благодаря ти . bouquet

# 382
  • Мнения: 4 275
Момичета, помогайте!  Laughing
Имам зелен фасул и реших да го сготвя със свинско. Но не знам колко време се вари.
Аз ... такова ... май за втори път ще готвя свинско и ...  Blush

И рецепта не можах да си намеря в нета, която да ми допадне. Фасулът е много, мръвката е към 0.700 кг, а сме само двама ...  Whistling
Да видим дали ще излезе нещо от всичко това! Simple Smile
Казвайте колко време да го варя ...  Crazy

# 383
  • София
  • Мнения: 8 487
Дъщеря ми искаше със сирене, тъй че ще трябва да ги пробвам Peace. С каймата вече са опечени, но още не съм ги опитвала. Децата ядат и чакам отзиви.

Дано не съм закъснял. Пробвайте с тази смес, като съотношението е по ваш избор. Сварено яйце, бяло саламурено сирене и топено сирене. Всичко това го разбивате хубаво, добавяте му подправки за вкус (черен пипер, шарена сол, обикновена сол, индийско орехче и т.н. по избор повтарям не всичкото) и с това пълнете доматите. Аз добавям и горчица но тя не е задължителна.

# 384
  • София
  • Мнения: 12 577
Момичета, помогайте!  Laughing
Имам зелен фасул и реших да го сготвя със свинско. Но не знам колко време се вари.
Аз ... такова ... май за втори път ще готвя свинско и ...  Blush

И рецепта не можах да си намеря в нета, която да ми допадне. Фасулът е много, мръвката е към 0.700 кг, а сме само двама ...  Whistling
Да видим дали ще излезе нещо от всичко това! Simple Smile
Казвайте колко време да го варя ...  Crazy

Първо или свари или запържи месото, нарязано на хапки. След това сложи фасулът в тенджера  - изчистен и нарязан в солена вода. Ври, докато омекне. След това добави месото, а в отделен тиган или тенджера запържи глава лук, няколко скилидки чесън, домати или доматено пюре, червен пипер, сол и черен пипер. Налей 1 черпак вода от фасула в тигана и след това изсипи цялата смес в тенджерата, разбъркай и остави още да поври на тих огън. Накрая прибави чубрица и 1-2 лъжици размито в студена вода брашно. След още 5 минути изключи.

# 385
  • Мнения: 9 785
мишелин, ако боба ти е суров, бланширай го за малко в подсолена вода. Месото също да е почти сварено, или пък запържено. Чак тогава ги смеси двете в соса. И направи половината количество. А всъщност със сос ли ще ги правиш?

ДОМАТИТЕ, страхотни Heart Eyes, благодаря ви  bouquet!

дядо хаджия, ще си запиша и твоят вариант Peace.

# 386
# 387
# 388
  • Мнения: 1 798
.

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 19:48 от delicate

# 389
  • Мнения: 4 275
Mомичета, много сте мили.Благодаря ви за отговорите.
Май манджата със зеления фасул отпада Sad Сварих го, опитах няколко фасулчета, но ми се стори .. как да го кажа ... презрял - дъвча го, дъвча го - и си остава на шуплички. Сякаш няма нищо "месесто" в него. Ама как го обясних и аз. Та свинското ще слагам с картофки ми се  струва.  Grinning

И тази вариация ще я готвя по рецептата на Нана.  Hug

Поли, първо сложих половината от месото - посви се и ми се стори малко за манджа. Знам, че не се прави така, ама ... добавих и останала част към вече полуготовото месо.  Grinning

Знам си аз как да готвя пилешко. Ама ей на - свинско със зелен фасулец ми се дояде!  Flutter

  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт